Bazıları inkar etse de Türkiye halen Osmanlı gibi çok uluslu bir yapıdadır yani imparatorluktur veya en azından onun ardılıdır. Ecdadımız Osmanlı, farklı etnik grupları bir arada yönetme başarısıyla ön plana çıkmışken Avrupa parça parçaydı. Müslümanlar birlik içinde hareket edip cihat üstüne cihat yaparken Avrupalılar sultanlarımızın karşısına çıkmaya cesaret edemezlerdi. Bu da demek ki birleşirsek yeniden güçlü bir şekilde dünya siyasetinde söz sahibi olacağız.
Türkiye, ulus devlet olarak kurulduğundan bu toprakların sahiplerinden olan Arapların ve Kürtlerin temsili engellendi. Kemalist elitler, Araplara ve Kürtlere karşı şiddet ve inkar politikasıyla hareket edip halkların arasındaki barışı bozdular. Kemalistlerden kalan bu sorunların çözümü ise tarihimize dönerek, ondan ilham alarak mümkündür. Bu sebeple, tek bir etnik grubun adını temsil eden bir devlet yerine halkların tamamını temsil eden bir yapı olan Anadolu Cumhuriyeti daha makuldür. Böylece hem Arapların hem Kürtlerin hem de Türk olmayan diğer halkların da temsili sağlanmış olacak ve etnik çatışmalar yerini barışa bırakacak. İşte bu yüzden ben Anadolu Cumhuriyeti diyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer