Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara gelmesiyle birlikte barış için çok önemli adımlar atıldı. Kürtçe yasağının kaldırılması, Kürt diline ve kültürüne yönelik baskıların sonu bulması ve Mustafa Kemal Atatürk dönemindeki hukuksuzlukların dile getirilmesi gibi etkenlerle toplumda barış iklimi oluştu. PKK denilen dinsiz oluşum da bundan dolayı argüman kaybederek Türkiye içinde zayıflama ve yok olma sürecine girdi.
Herkes bilmelidir ki Türkiye, Osmanlı yolunda ilerleyip de eski topraklarında yeniden hakimiyet kurma yolundadır. Nasıl ki İngilizlerin topluluğu varsa bizim de Osmanlı Milletler Topluluğu adı altında birleşmemiz gereklidir. Bu da Arap, Türk ve Kürt kültürlerinin ve dillerinin kaynaşarak tek bir millet yani İslam milleti olmamızla mümkündür. Güçlü olmak ve dünyaya hükmetmek için Arap ve Kürt halklarının Türklerle işbirliği şarttır. İçimizdeki bozgunculara, Kürt ve Arap düşmanlarına, din düşmanlarına inat kardeşlik ve barış iklimi bilincinde hareket edersek Allah'ın izniyle bunu başarırız.
Bütün bu hamlelerin başında işe Kuzey Irak ve Kuzey Suriye'nin yani Kürt çoğunluklu olan Irak ve Suriye topraklarının Türkiye'ye katılması gelmekte. Böylelikle Osmanlıya giden yolda önemli bir adım atılmış olacak. Yolun sonunda da Hilafet ve saltanat geri gelecek, bıraktığımız yerden dünyaya hükmedeceğiz.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer