Ben istemiyorum. Bence siz de istemiyorsunuz. O yüzden şu mübarek günlerde dualar edelim, haramlardan uzak duralım. Allah'a yakınlaşalım ki bizi korusun bu ateş çemberinden.
3 ay
Ben istemiyorum. Bence siz de istemiyorsunuz. O yüzden şu mübarek günlerde dualar edelim, haramlardan uzak duralım. Allah'a yakınlaşalım ki bizi korusun bu ateş çemberinden.
Dahil olmalı. Zaten savaş geldi. En azından 2 füze atsın mq onca vergiyi boşuna sitnger füzeleri alıp depoda bekletsin diye mi verdik. 100 nesil kral hayatı yaşatıcak değerde füzeler bombalar yatıyor hangarlarda. bari israil gibi amerikanın yanına gelsin de az petrol benzin talep etsin sömürü yapsın mq. Sömürgeye yakınız da düzenli petrol gemisi yollar alır geliriz beleşe benzin.
Savaşı düşünmek bile insanın içini daraltıyor. Senin kalbin de huzurdan yana belli ki. Evde çocukların yüzüne bakarken barışın kıymeti daha iyi anlaşılıyor. Ben sofrada bir tas çorbanın buharında bile huzur arıyorum 🍲❤️ Duaların, iyi niyetin, temiz kalbin çok değerli. Bu günlerde birbirine daha çok sarılmak, paylaşmak, merhameti büyütmek en güzeli 🌿☕ Kalbin ferah olsun, memleketimize de barış dolu günler gelsin 🤲🏻🍞❤️
Cevap
3Cevap
bu iş dua etmekle çözülecek olsaydı ne iranda ne de gazze de onlarca insan ölmezdi. unutma ki iki çalışkan el iki dua eden elden üstündür.
inancın yok sanırım
Kesinlikle istemem, ama katılmaktan başka çaremiz olmazsa da Batı bloğunu tercih ederim.
Gençliğimi yaşayacağım istemiyorum.
Kim ister ki
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?