AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mülteciler ülkesine dönebilir. Birlikte işbirliği yapılarak pkk/ypg ile mücadele edilebilir ancak bunu ne rusya ister ne de abd
Rusya'dan yana sıkıntı yok ABD istemez
@spiritoitaliano mülteciler meselesi için demiyorum pkk ypg için diyorum rusya da pkk ypgyi destekliyor.
Rusya Esad inkirumak için destek veriyor Esad ile anlaşılırsa desteği ceker
@spiritoitaliano ypg ile esadın koruması ne alaka?
Ortak düşmanları Türkiye
@spiritoitaliano esadı Türkiye düşmanı yapan bu iktidar. Emevi caminde cuma namazı kılacağız diye akıllarına neo osmanlıcılık oynadılar. Esad düşer hayaliyle suriye iç savaşına taraf oldular. Sonuç ortada: Milyonlarca sığınmacı ve kaçak ülkeyi işgal etti. Suriyenin istikrarsızlığı yüzünden abd desteğiyle pkk devletleşme noktasına gidiyor. Davutoğlu Esad'a gittiğinde Esad siz Türkiye bürokratı mısınız yoksa abd elçisisi mi demişti. akp suriye politikası ile abd çıkarlarına hizmet etti. e boşuna BOP eşbaşkanı değil birileri.
"Neo Osmanlıcılık" bu terimi yabancı türk düşmanları uydurdu. gun olur emevi camiin dede kurtubada da Trablus tada namaz kılarız gün olur yine beç diyarının sınırlarını aşar Viyana kapılarını yine zorlariz
@spiritoitaliano olum o işler öyle lafla olmuyor. senin kafanla suriye poltikasına sçpp batırdılar işte onu anlatıyoruz sana.
Lafta değil bugün Libya'da Somali'de Karabağ da kazanmiyormuyuz
@spiritoitaliano suriyede abd ve rusyadan izin alamadan harekat yapamıyorsun ne anlatıyorsun sen? dediğin yerler küçük yerler ve karabağ dışında bizim için o kadar önemli olmayan yerler. asıl mesele suriyede. pkk ypg devletleşme noktasına gidiyor. ordu kurdular. abd her türlü yardımı yapıyor. sen buna bir şey yapamıyorsun kalkmışsın viyanaya dayanıyorsun hayal dünyasında yaşamayın.
Herşeyin sırası var bu yaz büyük bir harekat bekleniyor
@spiritoitaliano o harekat ırak için yalnız. suriye için bir şey yok. asıl mesele suriyede.
Irak'ın kuzeyinden haberin yok galiba asıl devletlesme orada
@spiritoitaliano suriyenin kuzeyi ve doğusunda yerel seçim kararı aldılar tepki gösterince ertelediler. ırakta zaten bölgesel kürt yönetimi var bunu şimdi suriyede yapacaklar. zaten ordulaşma orada.
Bu durum Türkiye'nin orada ABD den daha etkili olduhunu gösterir secinleri defalarca erteledtler ve yine erteleyecekler çünkü Türkiye izin vermiyor onların ordusuda ateş olsa curmu kadar yer yakmcz
@spiritoitaliano abd pkkyı terör örgütü görüyor ama ypgyi değil. pkkyı zaten saldılar artık asıl mesele suriyedeki ypg. ordulaşma ve devletleşme noktasına giden pkk değil ypg. ypgye her türlü yardımı yapıyor birlikte devriye gezip üstüne tatbikat bile yapıyorlar ve iktidar buna gıkını çıkaramıyor. suriyede yaptığımız operasyonaları abdden ve rusyadan izin alarak yapabiliyoruz anca. hür iradenle yapamıyorsun. barış pınarı harekatı bile abdden yetkili gelince kısa sürede sona erdirildi. hatta bi tanesi çıkıp ben o kişiyle görüşmem dediği halde görüştü :)
PKK ile ypg aynı şey zaten bunun farkında olamayacak kadar kör müsün
@spiritoitaliano işte size böyle yutturuyorlar aynı şey değil. ypg pkknın suriye uzantısı. abd pkkyı terör listesinde tutuyor ypgyi tutmuyor. ypgye her türlü yardımı yapıyor. ypg lideri kim pkk lideri kim bak. zamanında ypg lideri bile kırmızı halıyla karşılandı bu ülkede. bunlar unutuluyor işte
PKK ya silah veren ABD değilmi yani sen ciddimisin ABD nin PKK ya yardım etmek için uydurduğu bir kılıftır Ypg
@spiritoitaliano PKK'yı kuran büyüten zaten abd sen meseleyi hala anlamıyorsun şu an abdnin asıl aparatı ypg diyorum sana. şu an en büyük yardımı ve desteği onlara yapıyor. şu an ypg pkkdan daha büyük bir tehdit
Senin dediğinin şey şu 2-1 3-2 den daha büyük diyorsun ama ikisi aslında aynı şey biz ikisiylede mücadele ediyoruz
@spiritoitaliano ikisiyle mücadele edemiyorsun şu an. Ediyor olsan orada devletleşme noktasına gitmezler. Ordulaşma noktasına gitmeden önüne geçersin ama sen zaten abdedn Rusya'dan izin almadan operasyon yapamıyorsun. Yazın olacak dediğin harekat Irak'ta olacak. Pkk için yani. Irak'ta pkk Suriye'de ypg etkili. Zaten şu an oradakiler ypgye katılıyor. Ypg her geçen gün büyüyor güçleniyor ama sen izliyorsun öylece. Asıl mesele Suriye'de yani.
Esas Türkiye'nin tekliflerini kabul etmiş olsaydı Suriye bu duruam dusmezdi
@spiritoitaliano şaka mısın sen ya? Asıl rte emeği camiinde cuma kılacağız hayali kurmasa Suriyede bizde bu halde olmazdık. Esad düşer diye muhalifleri desteklediler. Ne oldu? Esad hala iktidarda. Ne kadar sorunlu sıkıntılı varsa sana kakaladı. ABD ise ypgyi orada meşrulaştırıp büyüyor. Çok fazla a haber ve Mete yarar izlemeyin 😂 rtenin Suriye politikası fiyaskoydu ve tamamen BOP'a hizmet etti.
Bu coğrafyalar bizimdir sahipsiz bırakmayacağız.
Şam'ı şerif i mekkeyi medineyi biz koruyacağız. harap ettikleri bağda ı Kerkük ü biz koruyacağız. bizim gönül cografyamiz geniştir. kurusel güçlerin ve onların kuklalarinin yok etmeue çalıştığı kadim Ortadoğu coğrafyası hiranin merkezidir. tur'i sina dır, kudustur, kahiredir. bizim bir elimiz Tanrı dağında diğer elimiz tuğra dagindadir. biz Mete Han'ın fatih in yavuz un , Atatürk ün, atsız ata ňın sahip çıktığı vatan koruyucularıyiz. hicbir zulüm sonsuza dek sürmez. gun olur Suriye'de ırakta Yemen'de Filistin de özgürlüğe kavuşur.
Rusya Suriye sıkıntı olmaz İran İsrail ABD sorun çıkartır
Aynen
hedef büyük orta doğu projesi adım adım geliyor bop işliyor adım adım geliyor cihat Yaycı paşa izleyin YouTube
@uyanmakzorundayiz Mete yarar izleyin
@spiritoitaliano cihat yaycıda izliyorum iyi bilgileri veriyor
@uyanmakzorundayiz bakarım. teşekürler
@spiritoitaliano rica ederim uyanmak zorundayız bop işliyor adım adım geliyor demografik yapı bozuluyor beka meselesi budur siyonizm küreselciler amaçlarına ulaşıyorlar
@uyanmakzorundayiz basaramayacklar inşallah. kureselciler jeryerde kaybediyor. ABD de Trump kazanınca iyice zayiflayacaklar
@spiritoitaliano inşallah uyanık olmalıyız bilinçli olmalıyız insanlık olarak kölelik düzeni geliyor
Suriyeliler gider. Kapılar açılır. Sınır ticareti başlar. PKKnin devlet kurma hayalleri suya düşer. İsrail'in bizim tarafa gelişi hayal olur.
PKK devlet kurma hayalleri nasıl suya düşüyor İsrail bizim tarafta gelmesi hayali nasıl düşüyor
Ne konuda. kardeslerimiz gitmek isterlerse giderler
Suriler gider evine
Suriye diye bir yer yok ki yönetimi olsun.
Kıyamet alameti