Haftalardır hangi haber kanalını açsam Narin cinayetini gösteriyor peki bu ne kadar mantıklı. Daha geçenlerde yenidoğan çetesinin yüzlerce çocuğu katlettiğini gördük ama haber kanalları bir hafta sonra bu haberi konuşmamaya başladı. Narin kadar kıymetleri yokmuydu o bebeklerin? O ölen bebeklerin anne ve babalarını bir düşünün. Bu olayın altında başka bir şey var. Biraz aklı olan bir insan bu olayda meselenin Narinden daha farklı bir şey olduğunu anlayabilir. Ya devlet birseyi saklamak için bu konuyu sürekli gündemde tutuyor ya da birşeyleri değiştirme planı olduğu için. Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
21 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
devlet diyorsun
ama haberler medyadan
BEN OLSAM
o köyün etrafını çevirir
hepsini yakardım..
o zaman ne bebek
ne de çocuk ölürdü..
Dostum hâlâ olayı anlamaya çalışıyorsun. Diyorumki bu ülkede daha öncede çocuklar öldü ama bu kadar konuşulmadı. Neden? Bu olaydaki fark ne
Anlamaya çalışmıyorsun diyecektim
dostum mersinde
bir kabhe evladı
gelinine torununa tecavüz etti
o olay da çok konuşuldu..
yane ne yapabilirsinki
sen soyle
Bu Narin olayı kadar konuşulduğunu sanmıyorum. Utanmasalar reklamlara girince bile bu konuyu konuşacaklar. Ben diyorumki bu olayın altında başka bir şey var. Onların bebek ölmüş çok umrunda değil. Başka bir şey varrrrrr
aslında büyük bir olay
vir kızın koyde
yaşamasına mani olmak
ve sebeplari.. bunlar
çok önemlidir.. hapiste
yatırarak içirerek bu işler
düzelmez.. yakacaksın..
He yeni doğan çetesi yüzlerce bebeği öldürdüğünde küçük bir olaydı dimi? Bir hafta içinde unutuldu. Bravo 👍
olum bak
biraz anla valla
uzun yazıyorım..
O ÇETENİN DE MK..
O ÇETREYİ alacaksın
once hastaneyi kamulaştır
sonra onları direk bir sene
hücre hayatı..
hergün yüzlerini çekeceksin..
millet anasınınınn nn
namını görsün.. sonra bcaklarına kuriun cokacaksın
kollarını kıracaksın
öyle gebersinler..
kıl yapamıyor ama ilahi adalet, onları cehennemin en pis yerine koyacak
o öeteyi de
Yav kardeşim Türkçen yokmu. Birde nasıl bir Türkçen var anlamadım, her kelimeden sonra alt satıra geçiyorsun. Diyorumki Yenidoğan ölümleri şu an konuşulması gerekiyor değil mi? Ama konuşulmuyor? Senin burada neden Narin olayı konuşulurken o olay unutuldu diye sorman lazım eğer vicdanlı biriysen diyorum. Neyse ben sana bir şey demiyorum vazgeçtim. Byee
ONLARINDA YEK TEK ANASINI SİGYMMMM.
LAFTAN MI ANLAMIYORSUN
TÜRKÇEMİ DE MK
Olabilir
Gündem değiştirme
Tamam bende öyle düşünüyorum ama gündemi değiştirmek istedikleri mesele ne? Neyi amaçlıyorlar onu merak ediyorum
Bir sürü şey.
Dediğin gibi Yeni doğum çetesi, ekonomi, torpiller, Apo piicii meselesi felan
İyide ekonomi uzun zamandır kötü ve apo meselesinden önce başladı bu narin olayı. Bilmiyorum belkide hiç düşünmediğimiz birşeyler çıkacak ortaya. Belkide kendileri de işin içinde bilemiyorum aklıma her şey geliyor
O amcanın zaten AQP'li vekille fotoları var. O ayrı mesele de ellerinde ne varsa onunla gündem değiştiriyorlar işte.
İsrail meselesi, Chp nin bilmemnesi derken bazen konu kalmıyor
Ama şu bir gerçekki ne planladıklarını asla bilemeyiz sadece tahmin edebiliriz. Sonumuz hayr olsun
Orası öyle tabi