10 dakika bu bağlantıyı izleyin. Gerçekler artık Medya vermiyor maalesef
Narin Güran Cinayeti Sizce Yeterince Aydınlandı mı?
10 dakika bu bağlantıyı izleyin. Gerçekler artık Medya vermiyor maalesef

Ülkemiz de yaşanan her şey artık olağan olmaya başladı... Şaşırmamayan, olaylara tepkiler vermemeye, merhamet duygusu bitmiş ve Hassas konuları hemen unutan bir Toplum olmaya başladık ya da çalıştırıldık sanki...
Bir gün o ateş evimize düşer mi? diye hiç düşünmüyoruz. Eskiden Şehit haberleri gelince Caddeler dolardı, Halk feryat figan ederdi. Kadın Cinayetleri derken şimdi de Çocuk Cinayetleri aldı başını gidiyor.
Sizde Basın ne kadar ze DOĞRU HABER veriyor. Ülke de artık her şey tek merkezden yönetilirken Demeçler sizce ne kadar doğru.
Bu Ülkede o kadar Çocuk Cinayeti oldu ki tarihinde İlk defa Cumhurbaşkanı çıkıp bu olayın TAKİPÇİSİYİM dedi.
Narinin Cansız bedeni 6. Gün bulundu ama neden gizlendi, neden 20 gün sonra aydınlatıldı.
Bu Videoyu 10 dakika sabırla dinleminizi rica ediyorum. Ömrümüzden sadece 10 dakika gidecek.
Bir kaç gün önce hiç tahımadığım bir şahış Tiktok'ta yaptığım bir CANLI yayına katılıp benide şaşkına çeviren bir konuşma yapıp kimsenin inanmayacağı iddialarda bulunmuştu.
— adem karacoban (@demtvnu) September 13, 2024
Bu son gelişmelerden sonra yayının tamamını tekrar izlemekte fayda var... pic.twitter.com/TRJvskyrnz
Bir kaç gün önce hiç tahımadığım bir şahış Tiktok'ta yaptığım bir CANLI yayına katılıp benide şaşkına çeviren bir konuşma yapıp kimsenin inanmayacağı iddialarda bulunmuştu.
— adem karacoban (@demtvnu) September 13, 2024
Bu son gelişmelerden sonra yayının tamamını tekrar izlemekte fayda var... pic.twitter.com/TRJvskyrnz
Plânlı bir cinayet olduğu belli. Leyla gibi başkaları yüzünden kurban gitti. Benim merak ettiğim polis neden uyuşturucu kullanan ağabeyi sorgulamıyor? O uyuşturucu o köye nasıl geldi? Hızbullah ile ilgili neden araştırma yapmıyorlar? Bu aile bu kadar parayı nereden buldu? Bu köylü neden polisi orada istemiyor? Özellikle camiîden temin edilen şeylerden rahatsızlar. O camiî de neler dönüyor? Şimdi hiçbir şey dönmez demeyin. Pkklılarında cemevlerini kullandıkları herkes tarafından bilinmekte.
Süleyman Soylu ne demişti. Sınırdan biri geçse, kuş uçsa haberimiz var. Kimin nerede olduğunu nereye gittiğini herşeyi biliyoruz demişti.
Kuştan haberi olan PKK dan da haberi olur. Zaten haberleri var o yüzden aynı sofraya oturup içiyorlar. Yani olan bize oluyor. Kirli bir siyaset var maalesef
Üstüne söylenecek bir şey yok. O derece haklısın.
Narin’i arama sürecinde PKK yandaşı fake hesaplar üzerinden olayı yanlış yönlendirici paylaşımlar yapıldı.. Abisi’nin örgütten arkadaşları var.. Evin arka bahçesinde o örgütten arkadaşlarıyla içip köpeğe tecavüz ettiklerini görünce narini acaba abisi ve o arkadaşları mı öldürdü şüphesi ortaya çıktı.. İşin içinde terör bağlantısı da olduğu için devlet halktan gizliyor olabilir.. Sonuçta Diyarbakır orası ve 20 haneli küçük bir köy.. Halk o köye bu kadar lanet okuyorken ülke içerisinde iç karışıklık çıkmaması adına devlet bazı şeyleri hemen aydınlatmıyor.. Bu olayın ben amca anne ilişkisinden çok öte daha vahim bir durum olduğunu düşünüyorum.. Yoksa bu ülkede yasak ilişkinin ortaya çıkmasından dolayı öldürülen ve aydınlatılan çok cinayet var.. Bu olayın bu kadar üstünün örtülmesinin altında başka şeyler var..
Aydınlatılan hiçbir şey yok ki. Baba suçsuz deniyor ama ben onu da masum sanmıyorum. Zate ablası da dahil ailede ki çoğu kız küçük yaşta vefat etmiş. Bence bu incelenmeli
Halen çok karmaşık şeyler var. Teoriler çok.
1. Abiyi köpekle ilişkiye girerken görmüş
2. Anne ile amcayı ilişkiye girerken görmüş
3. Para mevzusu yüzünden öldürülmüş
Bu 3 teoriden hangisi olabilir acaba
Cevap
2Cevap
Umarım suçlular cezalarını çekerler.
Ben tv de yayınlanmasını medya da sergilenmesini dahi doğru bulmuyorum. Özellikle dram müziği ile yavrunun yaşayamadığı hayatı anlatıyorlar ya sinir oluyorum. " oyun oynayamadı. Yorgunum dedi küçük narin" diye diye dram peşindeler pislikler.
Dava sonuçlanmadı daha zaten. O yüzden yeterince aydınlatıldımı diye sorman saçma. Birde küçük büyük harflere dikkat etmemen ve yer yer anlamsız dervik cümleler kurmandan dolayı bi ara okumayı bırakasım geldi. Insan biraz dikkat eder.
Anladım ama bakabiliyorsan göndermeden bi bak düzelt yine, valla sinirim bozuldu okurken 😅
neyse selametle...
Abisi burada küçücük bir kız hayatını kaybetmiş senin gibi ağzı süt kokan bebeler yok büyük harf yok küçük harf boş muhabbetler abisi büyüyeceksin daha büyüyeceksin ateş elbet düştüğü yeri yakar denir ama bu kadarda ergen olmayin be abisi haberi sulandırmayin kaldı ki sen Türkçe öğretmeni misin yani tam bi ergenussun abisi acıya odaklanıyoruz yorumunu okurken deli oldum bu kızların neden boş ve ciddiyetle konuşmaz senin anlam ifadelerin çok daha bozuk ve kifayetsiz abisi ama büyüyeceksin sütünü hızlı içersen tabi
@Strong41 ben ergenus değilim. Senden çok daha olgun bi insanım, emin ol. O yavrucağa belkide senden daha çok üzüldüm. Madem yazdın açık açık yazayım. Duyar kasmak için paylasılmış bi soru gibi geldiği icin eleştirdim. Daha sonuçlanmamış, failleri maalesef ki kesinleşmemis bi dava hakkında sizce yeterince aydınlandımı gibi bi saçma soruyaydı asıl tepkim. Yetişkin insanlarız demi yeterince aydınlanmadı o dava, biliyoruz çünkü dava sonuçlanmadı daha maalesef. Sanki hersey sonuclandı gibi hadi sonucu değerlendirelim mantıksız geldi ama sen anlamazsın tabii ne denilmek istendigini. Daha yaş bilgime dikkat etmeden ergenus falan yazmış 🤦♀️
@Strong41 bu arada bana "anlam ifaden bozuk, kifayetsiz" diyene bak. Daha nokyta ve virgülle bile tanışmamışsın... gelmiş ahkâm kesiyo.. 😅
Narin olayında çok farklı bir şey var bu itiraflar bile bana oyun geliyor
O köy okunup üflenmeli lanetli yer ya
Maalesef aydınlanamıyor.
İlgilenmediğim bir konu
Belirsizlik var
Daha değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?