En başta amcadan şüpheleniyordum sonra nevzat (itirafçı ) , amca cesedi arabadan bana verdi ben de suya gömdüm dedi. Arabada dna çıktığı için ben amcanın öldürüldüğüne inandım sonra bir kaç hafta geçti bu sefer dedi ki amca beni eve çağırdı çocuk yerde yatıyordu anneyle gördüğü için öldürdüm dedi ben de dereye götürdüm.
Yani ifadeleri tamamen değiştirdi. Televizyonda en çok ne konusuyolarsa o şekilde ifade değistiriyor bence. Ama kimse nevzatin öldürebilecegini konuşmuyor nedense
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir şekilde çözülemedi mi yani katil kim?
https://www.youtube.com/embed/DOM_3_PB-KcNarin'in dişlerini söken o kişiler kim bilir bu videodaki psikopatlık gibisine niyetleri bile vardır.
Av Mevsimi adlı bir film vardı. Onu izlemeni tavsiye ederim tatlım. Bakış açını değiştir. Katil %99.9 ölen çocuğun abisi. Aile onu koruyup, kendilerinden olmayan bir yabancıyı suçlama yönünde ilerliyor şu an. Sanırım sen de medyanın etkisinde kaldın.
Bu bir film değil yalniz. Medya zaten aileyi suçluyor . Hiçbir medya figürü nevzati suçlamıyor. Medyanın etkisinde kalan sen olmayasın
Peki Nevzat ı suçlayan kim? Aile.. Peki aile 2 aydır neden Nevzat'ı suçlamadı. Neden onlarca delili ustaca ve zekice yok etti? Abiyi kurtarmak için mi Nevzatı kurtarmak için mi?
Aile de nevzattan suphelenmemis çünkü. Babası diyor ki nevzat son güne kadar hep benim evime geldi beni teselli etmeye çalıştı. Arama çalışmalarına katıldı.
Ailenin tahminimce başka pis işleri var. Örneğin ahırda mermi olması gibi , kaçakçılık gibi , illegal işleri var bu yüzden telefondaki mesajlari sildiler ama cinayete karıstiklarini düşünmüyorum. Başta hep amcadan şüpheleniyordum nevzat amcanın arabasından aldım suya gömdüm dedi. Sonra her ne olduysa arabadan almadım evden aldım ilişkideyken gördüğünü söyledi dedi. Yahu bir çocugu bu sebepten öldürüyorsun da koskoca 50 yaşındaki adama nasıl soyleyebiliyorsun. Ne akla ne mantiga uygun. Daha da ötesi şu ki televizyonda her ne konuşuluyorsa onlara göre ifadesini baştan aşağı değiştiriyor bu nevzat. Bı arabadan aldım diyor sonra evden aldım diyor. Basbayağı yalan söylüyor. Küçük bir çocuğu alıp dereye gömebilen birisi onu gayet öldürür de. Millet nevzati gariban gibi algılıyor. Ben hiç griban olduğunu falan sanmiyorum
Nevzat ailesi evde olan çocuğu ne cesaretle ve neden öldürüyor. Abi den neden şüphe etmiyorsun?
Evde öldürdüğünü nerden biliyosun? Evleri dip dibe zaten dünyanın hiçbir yerinde hts kayıtları cinayet davalarinda delil olarak kullanılmıyor çünkü kesin ve net sonuçlar vermiyor.
Nevzatin bu cinayeti işlediğini ama suçun hepsini ustlenmemek için asıl suçu amcaya yıktığını düşünüyorum. Çünkü televizyonlarda hep amca şüpheli gösterildi.
Sebebi ise ifadelerini 180 derece değiştiriyor olması. Bı arabada verdi diyor bir evdeydik yerde yatıyordu diyor. Basbayağı yalan söylüyor
Köyün ağası, söz geçeni ve muhtarı amca. Tüm aileyi yönlendiren amca ama senin ailenin avukatlığını üstlenmen oldukça garip olmuş? Abiyi hiç hesaba bile katmıyor oluşun ayrı bir garip.
Nevzatı suçlamak için sana kaç para verdiler?
Asıl senin nevzati savunman için kaç para verdiler? Göz göre göre bir çocuğu öldürüp günlerce çocuğun ailesinin yanına giden hiçbir şey olmamış gibi hareket eden birinin katil olacağını hiç düşünmemen ne akla ne mantiga uyuyor. Ki bu kişi babayla ufaktan da husumetli. Bir insan neden kendi çocuğunu kardeşini yeğenini öldürsün de husumetli olduğu komşusu öldürmesin? Bu ihtimal neden daha uzak geliyor. Çünkü magazin ve dedikodu tatlı geliyor insanlara. İlk başta ben de muhtar amcadan şüpheleniyordum. Sonra nevzat baş aşağı ifade değistirince Nevzat'ın asıl katil olabileceğine uyandım.
Bir abinin kardeşini öldürmesi normal ama husumetli komşunun o çocuğu öldürmesi normal değil öyle mi. Komik bile değil.
Çocuğu öldüren abisi. Ben cinayeti gördüm.