Arkadaşlar oldurulen kızın görsellerini gördüğüm için günlerdir geceleri uyku uyuyamiyorum korkuyorum ve resmen tramva yasadim bir insan bedenini o sekilde parcalanmis halde gordugum için. Ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten etkisi ne zaman geçer bilmiyorum ama birkaç gecedir ışık açık sabahliyorum karanlık fobim de tetiklendi. Kulaklığı tak bir seyler izle diyebilirsiniz ama her an her sesi kontrol etmem gerekiyormuş gibi kulaklık da takmak istemiyorum. benjm gibi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben ne zaman gündemde infial yaratan bir cinayet haberi görsem etkilenirim. bir hafta kendime gelemem ama bu haber beni o kadar etkiledi ki. kimseye de anlatamıyorum ne kadar kötü etkilendiğimi. herkes hayatına devam ediyor ben hicbir sey yapamıyorum sürekli yeni gelismeler sansürsüz görüntüleri gördüm kaç kez. simdi de cocugun kızın kafasini attıgı video ortaya cıkmıs artık gorursem dayanamam sanirim gorduklerim yeter
Etkinlenmen normal. Birkaç güne normale dönersin
😔 tüm düzenim altüst oldu günlerdir ders bile calisamiyorum halbuki hedeflerim vardı kendimi çok umutsuz hissediyorum geleceğe dair ve korkuyorum biri tarafından bende aynı şeyleri yaşarsam diye
Ya yok be. Bunlar uç örnekler. Sen kendi hayatını kurtarmaya bak. Sorun yaşatan biri olursa ailene söyle. Gerekirse emniyete suç duyurusunda bulun. Yeter ki gizleme
Yok soyleyemem simdilik. Gecen gunlerde sevgilimden öfke problemi yuzunden ayrildim. Tam da tanımıyordum 3 aydır hayatımda olan biri. Engelledigimden beri surekli ulasmaya calisiyor yanıma gelip gorusmek istiyor. Her baskasindan yazdığında engelliyorum. Cunku sikayet etsem kızıp daha çok kafaya takmasindan korkuyorum. Ben reddediyorum diye beni takıntı etmez değil mi? Gercekten cok korkuyorum aptalligim yuzunden basima iş acilmasindan.
Bizim kültürde kaçan kovalanır tabiri yüzünden insanlar böylelerinden bi türlü kopamıyorlar. En fazla ulaşıp konuşmaya çalışır. Umudunu kaybedene kadar iletişimden kaç. sonra gidip başkasını bulunca seni darlamayı bırakır. o zamana kadar yüz vermemen gerek.
Yok ben coktandir koptum ama onu tanımadığım için ondan korkuyorum. Olur oyle yapacağım gerçekten basima bela almak istemiyorum. Cogu yönden hayata bakış acimiz uyuşmuyor ailemin de kabul etmeyecegi biri ve beni korkutuyor ani ortaya çıkan öfkesi falan. İnsallah bulur. Tesekkur ederim tavsiyeniz icin
Öylelerinden ne eş olur ne dost. Rica ederim 👍
Evden bile çıkmamak gerek bence ailemi cok saha iy anladım bu olaydan sonra
Kim etkilenmedi ki
İlk baktığım gün yat kalk yat kalk mnyk olmuştum
Yeni gördüm bende sabaha kadar ışık açık oturuyorum karanlıktan korkuyorum. Kimseye de diyemiyorum. Peki ne yapiyorsun
Yeni haberleri okudum daha da kötü Allah sonumuzu hayr eylesin. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor maalesef
Aynı durumdayim bende
Ne yapıyorsun ne iyi geliyor, telefona Twittera bakmak benim tramvami artırıyor ama bakmadan da duramıyorum cok korkunç
Yok bana hiç bir şey iyi gelmiyor aklımı kaybedecem çok kötüyüm ben
😔 bana da aynı işte hicbir seye odaklanamiyorum Allah yardımcımız olsun
Başka şeyler düşün sonra yat uyursun
Düşünemiyorum en fazla birkaç dk kafam dağılıyor tekrar başa sariyorum ya kitaba bile odaklanamadim
Yarın acilen psikologa gitmelisin
Psikolog imkanım yok
Ben pskoloji mezunuyum ama psikolog değilim. Mezun olalı da baya oldu. Sana yardım etmek isterdim ama bilgim sıfor
Neden kendi alaninda ilerlemedin
Psikolojik sorunlarım vardı daha kendime içsel terapi yapamıyorum başkasına nasıl terapi yapım dedim ilerlemedim. Zaten sevmiyordum okurkende 2.5 yılda bitirdim hızlı bitsinde kurtulayım diye üsten ders aldım. Şimdi sevdiğim işi yapıyorum sigortacıyım
Korkma insan neyden korkarsa o başına gelir
Ama nasıl korkmayayim onu bilmem lazım zaten
Yap bişeyler işde
Nasil