Ne yazık ki bunu yapamayız ama bu kadını ve hırsız ailesini takip eden herkesi sosyal alanınızdan çıkarabilirsiniz. Sebeb olarakta kaynağının terörü ve uyuşturucuyu beslediği parayı aklayan bu insanlık düşmanlarına hayran kimseyi hayatımda istemiyorum diyebilirsiniz.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sebebi soylesen yine anlamazlar aman bana ne uyusturucusundan terorunden derler :D zaten takip etme sebebpleri magazin... ama mideleri nasil kaldiriyo bu cirkin aileyi anlamiyorum..
Ama belki soyle olabilir... bunlar eski duzene devam edecekleri icin belki yem olarak salmis olabilirler. Eger oyleyse daha cok kisiye ulasirlar tabi cok kucuk bi ihtimal... cunku ulkede ciddi anlamda bi dengesizlik var ve bilincli yapildigini dusunuyorum.
Halki kiskirtmak icin yapiyolar sanki. Soyledigim ihtimal disinda hicbir dogru yani yok verilen kararin..
Bu kadını tanimiyorum ve takip etmedim çünkü dolandiriciymis umrumda degil herkes kendi ekmeginin peşinde
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Uyusturucu kara para aklama ve bence baska seyler de var ama gizleniyo.. ne ararsan var kisacasi. Benim sinir oldugum konu surekli kocisim diye ve sacma sapan gorgusuzluklerini paylasmasi. Gerci o paylasimlarla musteri topluyolar. Yasadiklari gorgusuz hayati pazarliyolar yoksa umrumda olacak insanlar degiller
Senin bu dediklerinin gerçek mi? Onu sadece davayi sorgulayan insanlar bilir . Mahkeme bilir. Görmedigin bir olay hakkında yorumda bulunman dogru değildir. İçeriklerinden rahatsız oluyorsan kıskandıgın içindir. Kıskanmasaydın profilinde gezmezdin meraklı melahat gibi. Sende olmayan başkasında varsa kıskanırsın. Görgüsüzlük dedigin insan kendi hayatini sosyal medyada paylaşıyor. Sende instagramda kendi hayatini paylaşıyorsun. Like alamadigin için baska insanlara saldirmana gerek yok.
Ben paylasim falan yapmiyorum ve evet o gorgusuzleri kiskaniyorum cunku o tip insanlar parayi hak etmiyolar. Kiskandigim nokta bu sadece. Baska nelerini kiskanicam :D