Tamamen kurgusal bir soru düşünelim. Yarın, ansızın seni olağanüstü yetkilerle donatıp ülkenin başına getiriyorlar. Peki, bu neye dönüşürdü? Toplumun her kesimini kucaklayan, şefkatli ve adil bir lider mi olurdun? Yoksa tam tersi, korkulacak bir kişiye mi dönüşürdün? Soruya en dürüst şekilde yanıt ver.
Yarın, olağanüstü yetkilerle donatılmış bir lider olarak Türkiye'yi yönetsen hangisi olurdu?
ülkede fetöcü akpli bakanları başta tayibi yediği naneleri yüzüne yüzüne vurarak yargılatırdım.. sonra sınırları kapatır mültecisi sığınmacısı vs ile uğraşırdım.. vatandaşlık verilenlerin hepsinin vatandaşlığını iptal ederdim.. bütün avrupa ülkelerine rest çeker natoymuş vs anlamam üstlerini kapatırdım... ülkeyi yiyen 49 yıllığına verilen tüm ihaleleri iptal eder yandaşları tutuklatırdım.. kısa sürede enflasyon düşerdi.. bu fakir haddini bilsinci yeşil sermayecileri skip atmanın gururunu yaşayarak dolaşırdım sokaklarda.. tek başıma.. biri öldürmeye kalksa zaten vatandaş bana yardıma koşar bilirdim..
.. ülkeyi soyan halkı köle gibi yapan insanları maf ederdim kısacası o ülkeyi soyan kan emici vampirleri birer asalakk ederdim Ekonomiyi ve halkı refah düzeye çıkarmak için bu kan emici vampir tayfasını vatana ihanetle cezaevine atardım . ilk işim ekonomiyi düzeltmek halkın o kamburunu Yok ederdim Ayrıca halkı cahil eden polikalara yok ederdim bilinçli bir toplum olalım diye Kamu kurumlarında her şey liyakadli donanımlı insanların geçmesi için elimden geleni yapardım .. ülkede asayiş olaylarını uyuşturucu ve çete gibi baronları Yok ederdim .. jandarma ve emniyeti mükemmel bir şekilde kullanıp halkın Can mal varlığını Halkı güvende tutmak için büyük şeyler yapardım .. kimileri dikdadör desede halk bağrına basardı ve öyle bir mekanizma kurardımki ben ölsem bile o mekanizma sayesinde ülke çağ atlardı
Öncelikle eğitim sistemini değiştirir ve mesleklere yönelik ustaların yetiştiği bir eğitim sistemi kurardım. Ben Hürrem Sultan gibi olurdum. Dışarı karşı aslan ama sevdiceğime kedi gibi 😂 meclisi boşaltır anaokulu yapardım. Daha işe yarar hale gelir.