Güçlü sağlam otoriter bir lider
Özğürlükçü modern kalkınmacı bir lider
Tek bir lider değil bir koalisyon
Hem A hem B
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes bir lider olmayı kolay sanıyor ama öyle değil, Ülkedeki bütün sorunlar ile 1 lider nasıl ilgilenebilir bu imkansız bir şey, bu yüzden bakanlar var savunma bakanı bilmem ne bakanı gibi vs. önemli olan baştaki liderin, her hangi bir çıkarcı menfaat amacı olmadan doğru kişileri seçmesi, her lider olan akrabasını orada burada işe alırsa bakan yaparsa bu böyle olmaz, gerçek bir lider halkına açık sözlü olmalı doğru ne kadar acı olsa da onu söylemesi gerekir, ve öyle parası var diye bir lidere göre yok oraya saray yaptırayım buraya malikane yaptırayım kafasında olmamalı, evet bir liderin hayatı lükstür ve korumalı olmalıdır her açıdan, ama milyonluk saray yaptırmak nedir ya, Bak Amerika ya Beyaz Saray kaç yıldır aktif olarak hizmet veriyor, adamlar yapmışlar bir tane ve kendilerini adamışlar bir simge haline gelmişler, Türkiye'nin Başkenti Ankara da simge olarak bir saray deseler şahsen ben hiç duymadım, zırt bırt saray maray yaptırıyorlar çünkü her başa gelen başka bir Saraya geçiyor, En iyi Lider, Yönetmesini Bilen, Her konuda ayrımcı Olmadan Dürüst & Adil Olan, Yanlışı Değil Doğruyu Seçen, Halkının Sözlerine Sesine Kulak Asan, Menfaat & Çıkar amaçlı olmayandır.
Türkiye'nin bir lidere endeksli yönetilmesini doğru bulmuyorum. Her gelen liderin keyfine göre davranmayan, birçok alanda gelecek planlamalarını yapmış, gelen yöneticinin sadece işleyişte ki koordineyi sağlayıp devraldığı planlara ulaşma hedefi için çalıştığı, kendinden sonra gelen kişiye de fayda sunacak eylemleri hayata geçirdiği bir yönetici anlayışının topluma yayılmasını istiyorum. Yeni seçilen kişinin göklere çıkarıldığı değil uzun bir koşuda taşıdığı bayrağı kendisini bekleyene ulaştıran biri olarak görülmesini istiyorum
En önemlisi ülkeyi "değişimin" yönetmesini istiyorum. Hiçbir liderin bir dönemden fazla görev alarak kendinden sonra gelecek genç ve berrak zihinlerin önünde engel olarak durmasını istemiyorum.
Cevap
5Cevap
Bence zeki biri lazım
bu zamana kadar kim yapacağım dediğini yapmışsa o yönetsin
Ülkemizi Reis yönetmeli.
abi bizi kafirler yonetsin vallahi muslumanlik adi altinda hersey yapildi
Silivri soğuktur ya😂
Recep Tayyip Erdoğan gibi lider
Modern tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?