"100 lira getiren herkese 110 lira veriliyor" kampanyasını başlatan Fırıncı, vatandaşların kampanyaya yoğun ilgisinin olduğunu belirterek, “100 lira getiren herkese 110 lira veriyoruz. Türkiye'deki herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

"100 lira getiren herkese 110 lira veriliyor" kampanyasını başlatan Fırıncı, vatandaşların kampanyaya yoğun ilgisinin olduğunu belirterek, “100 lira getiren herkese 110 lira veriyoruz. Türkiye'deki herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Esnafın en büyük sorunu bu galiba , özellikle marketler ne zaman nakit alışveriş yapsam paranın üstünü eksik veriyor. Ben eksik para versem ürünü bana vermezler. Dün düşündüm hatta gidip evdeki bozuk paralarımı oraya vereyim iyilik yapayım dedim. Herkesten bozuk para dileniyorlar. Sen işletme değil misin bozuk paran da olması gerekir. Bu yüzden kredi kartı kullanıyorum. Ülkemizde birçok işletmeler düzensiz iş yapıyor.
Piyasada bozuk para krizi var para o kadar değersizleşti ki bozuk paranın yapım maliyeti alım gücünü geçti. İşletmeler önceden bankalardan temin edebiliyordu ama artık onlarda da yok.
Esnaf haklı.
Cevap
12Cevap
Yani o bozuk 100 TL bulmak bile bir sorun bence 10 TL için asla değmez...
Gayet güzel mantıklı gadası
bu millet kafayi yemis. ben yerde 10 lira gorse. egilip almam bile. belim falan tutulur saglik masrafi acar.10 lira para mi artik.
Piyasa nakit para krizi sonrası böyle şeyler normal milletdd para kalmadı olanda zaten yatırdı faiz yiyor
Nerde bu fırın ben esnafim hergun 500 tl bozul para oluyor bende hatta şu an bile butunlemek için ayırdım
100 lira bozuk para getirene bir ya da iki ekmek bizden deseler daha etkin olurmuş.
Kumbarayi açıp markete gidiyorum nasıl seviniyorlar bende bı dahakine fırınımıza götüremde sevinsin
Paranın alım gücü düştü. Madeni değeri daha yüksek kaldı.
Arkadaşlar bana 1 TL getirene
yine 1 TL veriyorum
Hadi hodri meydannnn
Peki 110 lira getirene kaç lira verecek o kısmı anlamadım ben
Madeni para maliyeti yüzünden üretimi azaldıkca bankaların yanı sıra esnafın para üstü nakit verirken çok zorlanıyorlar
Bozuk para kağıt parayı satın almış
Ticari zeka dediğin 😅
bozuk para çok değerlendi : )
Parayı eritiip madenleri satma planı bu.
güzel uygulama
Vay anasını bilsem buraya götürürdüm
Yurdum insanı yine çok yaratıcı
ben bozuk parayı kullanmıyom bıle
Onu bozdurmak da zor iş
Para üstü bozuk para bulamadığı için iyi çözüm
Demiri eritip satıyor mu ne yapıyor 😃
güzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar