Çok acı bir gerçek buyurun yüzleşin istediğiniz kadar çekinmeyin

Akpnin canı cehenneme onu savunmuyorum ama bu önerme kendi içinde saçma
birincisi önceden ekonomi gerçetekn bu kadar güçlü değildi (şuan dış sermaya para pompalıyor ama sonuçta güçlü)
ikincisi adam derler düşün işte önceden dolar 1.2 olunca ekonomi çöküyordu şimdi 3 oldu ekonomi hala ayakta
üçüncüsü ecevit zamanında borsa çöküyordu akp zamanında borsa rekor üstüne rekor kırdı.
Yine diyorum akp sayesinde olmadı bu konjektür bunu sağladı ama bu fotoğraf saçmalık
biladerim ülke olarak bir zenginin metresi oldumuş demektir. hani bir tabir vardır genelde bankalar için kullanılır: kimse mikmeyeceği eşeğin önüne arpa koymaz...
güçlü ekonomiyle çökmeyen borsayla kendi ülkemizde yabancı olduysak kime ne faydası var. teröriste kurşun sıkmayı bırak yumruk atan polisi içeri alacaksan, teröristi şehit ilan edip asker şehitlerine vermediğin tazminatı vereceksen, askerine polisine sakın lojmanından dışarı çıkma öldürülürsün ve hiçbi hakkını alamazsın diyeceksen vs vs... namusunu haysiyetini onurunu gururunu kanla kazanılan toprağımızı para karşılığında satanları korumak! için mi asker oldum ben
Devam et her birine harbi cevaplar veririm sen gibi medya kuklası istenilen haberlerin yapıldığı istenilen bilgilerin halkın bilmesi gerektiği kadar bilgi adıyla paylaşan bunu da kanuna bağlayan bit ülkede mursi den esedden farksız bir herifin karımı veririm yalarım diyen insandan senin bence farkın yol şehit naaşı başında propaganda yapan başkanlık uğruna hadiseleri neden olan biri ekonomiyi neyle güçlendirdi birader tarım mı sanayi mi refah düzeyi eğitim artışı mı cahillikten cahil duruma geldi herşey dışarıdan alınıyor pahalı ama alabiliyorum diyorsun farketmez g*t benim ama sende sikebilirsşnden farksız değil
arkadaşlar siz tamamen duygularınızı ön plana alarak yorum yapıyorsunuz ben ise ortada salt bir gerçek var ondan bahsediyorum. Ülkemizin ekonomisi iyi durumda geçmişe göre bunu göremiyorsanız ya temel matematik bilmiyorsunuz ya da öfkeden gözünüz kör olmuş.
Ecevit zamanında borsa düştü binlerce insan birkaç gün içinde işten atıldı. Fabrikalar kapatıldı. Bu durum var mı şu an yok.
Yine altını çizerek diyorum bu bir konjonktür durumudur üretime dayalı bir durum değildir akp değil de chp mhp ya da başka bir parti 12 sene iktidar da olsa yine olurdu ama şu an ülkenin ekonomisi güçlüdür 2001 ekonomik kriziyle kıyaslamak saçmalıktır.2001 GSMH 500 Milyar tl şimdi ise 1.5 milyar tl. Biraz objektif değerlendirme yapın.
Asker polis terör bu durumlar ayrı ekonomi ayrı.
soran bak hala cevap veremiyorsun çünkü hiçbir şey bildiğin yok sadece ötüyorsun hakaret ediyorsun daha tek kelime dişe dokunur bir antitezin yok. Az beynini kullanmayı öğren yine gel. Ve her şeyden önce okumayı öğren ilk cümlemde ne diyor bir oku anla sonra akpli muamelesi yap.
welcome to türkiye..
işte erdoğana bu açıdan bakan bir mizah.
Cevap
10Cevap
Simdi dolar 3 oldu bence bizde ayakkabi kutularini firlatalim.
Bu olaydan takribi 10 yıl sonra 1$, 1₺ olur mu? Diye tartışıyorduk... Demek ki neymiş? Ortalığı velveleye verip gezi, terör vs olaylar çıkarmasa ermeni tohumları ülke çok güzel olacak!!!
Şimdi 3 lira esnaf banka mı fırlatsın onuda yapamıyorlar bekliyorlar işte
sadece kasasını değil, dükkanının duvarlarını kolonlarını bile verirler adamın eline
Nerden nereye. Simdi dolar 3 tl euro 3.20.
Sence 2.50 civarina duser mi gelicek yaza kadar?
Gene atarlar ama ozaman iş yoktu şimdi var fark burada rakamlar çokta önemli değil durum önemli.
Çok güzel bir tespitte bulunmuşssun bence yyemez 😅
Tayyibi peygamber olarak gören bir kitle varken ve onlarca korumasi varken kimse yanasamaz
Saçmalamayın ne peygamberi?, bende akp oy verdim peygamber olarak görmüyorum, son peygamberde geldi senin haberin yoksa onu bilemem😏, böyle saçma saçma konuşup insanları kutuplaştırıyorsunuz chpnin temel sorunuda bu sen say söv sonra oy iste var mı başka isteğin?, önce saygı göster sonra oy iste oy almak için yurtdışındn insan ithal edecek haliniz yok öyle düşünüyorsanız yanlış düşünce!
Sanki erdoganin sucu koalisyon yapipta hukumet kursaydilar boyle olmazdi
Dogru diyon at kafasi tabi uzun sure iktidarda olan chpnin hicbise yapmamasi gibi
Bu millet bunu hakediyor
Hayır hatırlamıyorumç.
Burası Türkiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?