Para & Ekonomi Bu parayı hatırlıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İlk olarak ramazan bayramında tanışmıştım kendisiyle çocukken zengin olduğumu düşünüp mutlu olmuştum 😊🥳 Bu parayı hatırlıyor musunuz? Cevapla Çocuk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hey heeyyy kağıt 25 kuruşu bile hatırlıyorum ben 😄 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Çocukken zaten zenginlikti.20 tane tavuk döner ediyordu bu paraya :D Ya da 8-10 kg tavuk ediyordu.Şimdi çocuklar 1 kg et bile alamayacak durumda harçlık alıyorlardır muhtemelen :) 0 0 Yorumla
uzayınannesi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hatırladım görünce. Zamanında değerli bir paraydı. Çok şey alınabilirdi mutfak adına. 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 316 cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hey heeyyy kağıt 25 kuruşu bile hatırlıyorum ben 😄
Çocukken zaten zenginlikti.
20 tane tavuk döner ediyordu bu paraya :D
Ya da 8-10 kg tavuk ediyordu.
Şimdi çocuklar 1 kg et bile alamayacak durumda harçlık alıyorlardır muhtemelen :)
Hatırladım görünce. Zamanında değerli bir paraydı. Çok şey alınabilirdi mutfak adına.
Evet ne paraydi be ozamanlar
hatırlıyorum tabiki 😂
Atamın korkusuz bakışlarına bak be🇹🇷
Evett
Tabikiu
Gözyaşım pıt..
Evet
Hayal mayal
Şimdi bir servet...
Hatırlıyorum 😂
Tabiki