Gizli Üye(30-35)+1 yılham tahıl 180 dolardan 140 dolara düştü bunlar zam yapıyor a.. q sözde halkçılar bunlar üstelik halk ekmek kamu iktisadi tesebbüstür zaten görev zararı olsa bile kamu tarafından sübvanasiyon edilir...2 lirada tutulabilirdi ama söylemler çatal dilli olunca normal...
13 Yorumla
Soran+1 yıltakip etmedim ama sadece Chp belediyeleri mi zam yaptı?
Cevap sahibi+1 yılchp veya akp olmasının ne farkı var ki? ne değişir yani halk gene 3 liradan alacak sözde halk ekmeğini...
Soran+1 yılsordum sadece
En İyi Cevaplar
+1 yılBence Şu an iyi dayanıyor chp. akp herseyi aldi ve hic kaynak atarmadi. kotulemek icin elinden geleni yapti. bu benzin ve mazot zamini da bilerek uçurdular. Toplu tasimada kar birakmamak icin herseyi yaptilar. zarar vardi onlarin dönemde. Kar yapiyoruz dedirtmemek icin butun kötülüğü yapiyorlar fakat bundan etkilenen halk oldu. ekmekte ayni enerji fiyatı arttı ve hersey pahalı
137 Yorumla- +1 yıl
Master81 41 yasinda bir abimiz sin fikrini paylasirsan belki bizde faydalanırız tsk
- +1 yıl
www.cnnturk.com/.../ibbnin-2022-yili-butcesi-kabul-edildi
Şuradan ibb bütçeleriyle ilgili bir öngörüye sahip olabilirsiniz.
Eko'yu kim nerde engellemiş? bunu lütfen açıklayın ki bilmiyorsam öğreneyim bende. Yukarıda benzin vs sırf ibb zarar etsin diye zamlandı demişsiniz. Bununla ilgili olarak geçen yılki ve bu yılki brend petrol fiyatlarını karşılaştırın (dolar bazlı yapabilirsiniz)
Halk ekmek konusunda da daha önceki dönemlerde fırın ekmek fiyatı ve halk ekmek fiyatı arasındaki oranlamayı alıp, günümüzdeki oranlamayla karşılaştırın.
Şöyle yapacağım, bunu yapacağım diye palavra atmak kolaydır, önemli olan icraat yapmaktır. Eleman seçim vaadi olarak 600 km metro sözü verdi. 3.5 senede kaç km yapılmış açın bakın. Palavralara karnınız doysun, eğriyi doğruyu bulup araştırın derim 41 yaşında bir adam olarak. - +1 yıl
Bu bütçe kabul edildi evt herkes bunu biliyor peki ödemesi neden yapılmadı. Bu zamana kadar iptal edilen istekleri ve bütçe komisyonuna giden raporlari karara baglamadi?
- +1 yıl
Meclis arastirma komisyinunda ki red alan lari da atim isterseniz? arastirma dosyalari ve ibb den tayyibin oglu vasitasi ile vakiflara attigi paralar dahil. ayakkabi kutusu yaninda hic kalir. bunlari bile medya engeli ile kaldirdilar
- +1 yıl
lütfen paylaşın. Hangi konularda red verilmiş görelim hep birlikte ama şu şekilde olsun.
halk ekmek büfesi artışına onay verilmedi şeklinde değil.
Halk ekmek büfesi artışı için önerge verildi. Şu bahaneyle itiraz edilip kabul edilmedi şeklinde.
Tanıtım bütçesi gibi şeylere harcarsanız elbette bütçe kalmaz elinizde. Bunları araştırın lütfen. - +1 yıl
Tabiki attim linke bakin
- +1 yıl
Iste akp nin ulkeyi soyup vakif araciligi ile yaptıgı hirsizliklar buda link baska sen ne istiyor sun atim
- +1 yıl
Evt kim faydalanacak? ciftci degilmi? oku yaziyi ironi yok gercek turkiye var
- +1 yıl
Ben cok sey attim abi senden ricam ulke icin akp ne yapti birtane atarsan sevinirim
- +1 yıl
hahahah:)))
yani yatırım yapmak, hırsızlık mı?
Örneğin bahsettiğiniz new york taki bina neden yapıldı araştırdınız mı?
Peki sahte fatih sultan mehmet tablosunu 8 m tl (3 sene önce) almanın hayırlı bir iş olduğunu mu düşünüyorsunuz? ya da reklam tanıtım için ibb nin yaklaşık milyar tl ödeme yapmasını (kentsel döşünüme ayrılan bütçeden daha fazlası) - +1 yıl
Bu yatirim degil hirsizlik. sen vatan icin yaparsan burada t. c yazar vakif la devletin ne bagi var? siz siyaseti sanirim cok bilmiyorsunuz abi
- +1 yıl
Tek tek bakin bende cok kardeslerimden fikir aldim abi. abilerden de aldim
- +1 yıl
8 miyarin tablo icin hesabini sorduk haklisin bende karşıyım ama tarihi var. siz ki akp fatih sultan mehmet diyor da abi tablosuna mi sahip cikmadi. aeffaflik icinde aldi ve odedi fatura etti. peki 128 milyar dolar nerde sordun mu? hala cevap alamadik
- +1 yıl
Bakin 8 milyarı soruyoruz haklisin bizde sorduk siz butun hirsizlik ve haksizligi sordunuz mu. hepsini geçelim bana ulke icin yaptigi ne oldu onu yazin ben siyaset bilimini inceden gectim diyelim. buz bize sohbet edelim..
- +1 yıl
Sahte darbe ile halki sus pus ettiler tek adamlik rejmini serdi. okadar insan oldu ve yaralandi. sizce bu dogru bir kararmiydi. dsrbe sonrasi cnn ye basin sözcüsü cikip biz biliyorduk bunu ama karismadik. kendi kadromuzu koymak için buna musade ettik dedi ve yayın kesildi. ertesi gun kalkip basin aciklamasi yaparak ben partime zarar veriyorum diyerek istifa etti
- +1 yıl
Bende soruyorum sana abi bana fikir ver beni aydinlat abi bilgim olsun. akp bu ulke icin ne yapti bana birsey de abisin cok basit soru ne yapti?
- +1 yıl
önergelerin içeriklerini gördün mü bilmiyorum ama çoğu şu şekilde.
asker ve şeklindeki yazıyı, asker gibi şeklinde düzelteleim vs. gibi zırvalarla oyalamak şeklinde düzeltmeler.
içeriklerini bulun paylaşın hatta özelden de yazabilirsiniz. emin olun içeriği görseniz gülersiniz. Hiçbiri bir şeyi çözeyim diye değil. Hep saçma sapan, sırf muhalefet yapılsın diye yapılan şeyler.
diyorsunuz ki paylaşın.
şunu yazabilirim. ekonomi son 1./2 seneyi saymazsak gayet olumluydu ama tüm dünyayı bir ekonomik krize soktular. Bundan türkiye de fazlasıyla yara aldı. Bir ülkenin ekonomisinin ayakta kalmasının iki yolu vardır.
1- Üretim ekonomisi (verilere bakın tarım, sanayi üretimleri sürekli artmıştır ve hala artıyor)
2- sıcak para ekonomisi ( sana para veririz ama şu yasaları yapacaksın derler örnek olarak kemal derviş yasaları şeklinde arama yaparsan karşına çıkacaktır)
RTE üretim ekonomisini seçti. üretmek uzun vadede kazandıracak ama kesinlikle kazanan olacağız. - +1 yıl
abim o kadar çok şey var ki. Bunu anlatmak alfabeyi başlat anlatmaya benziyor.
Bak sana bir twitter hesabı paylaşayım lütfen onu incele.
bu adam sanayide neler yapıldığını paylaşıyor mesela.
https://twitter.com/eurodolar1980x - +1 yıl
Hepsi Şu an o kanallarda ki yalanlar ve düzmece abi. bana birtane gosterin yaptığını. Askeriyede ne yapiyoruz abi. mermi bile ithal ediyoruz. Silahimiz yok mke bile ruslarin silahini butda toplayip sarsimaz damgasi basıyor. Tarim ortada ne büyümesi abi patlican mercimek kabak pirinc bile ithal markalara bak ustundeki etikete. aynu ulkede yaşıyoruz
- +1 yıl
Düşün abi ya bilerek darbe yapmaya musade edip insanlar in ölmesine neden oldular. bu insanlar in savunacak neyi var.2 rus ucagi gelse bizi teslim alacakmis gibi hava yarattılar. Demekki bizde savunma yok. yalandan bir gösteri halk umurlarinda degil. tek adam rejmi icin
https://youtu.be/_QEEPZYuzLQ - +1 yıl
O linkleri bende gördüm abi iyi bak paylaşıma. Akp genclik kollari ve trol paylasim. hergun haberlerde izliyoruz cifcilerin hacizine bak. neler var tarim bakani aciklama yapti dinledin mi? gulmemek eldemi? ya hazine bakani abi izle bak yerlere yatarsin bunlarin birsey bildigi yok
- +1 yıl
18 Mart 2023'te MMU'yu hangardan çıkarıyoruz, Hürjet'i, Atak-2'yi uçuruyoruz." dedi. Motor konusunda Kale Arge ve TEI'nin geliştirdiği motorlar bulunduğuna değinen Kotil, TEI'nin 1600 beygir turboşaft motoru 1 yıl içinde kendilerine teslim etmeye başlayacağını belirtti.26 Mar 2022 bu hayali de insallah olur. fakat bu bir ilaçlama jeti olur oda biz üretmiyoruz parcalari ingiltere den ve almanya olmak üzere bir cok ulkeden gelecek biz toplayacagiz. togg gelince 3 yildir hala uretimi olmayan ama lafta kalan bir arac. her secim oncesi gibi boşvaaf abi. birtane cikarip atsinlar yana. toog dediginiz arac kore mali etketi ustunden alinmis bir arac. bununla ilgili zaten almanya aciklama yapti. bu da bir hayal ortada olan birsey yok. uretim yapan açan üreten bir ülke 3 yilda faliyeti yoksa bitmiştir. Sana yetli verse 1 ayda kuratsin neden hala kurulmadi?
- +1 yıl
Bayraktara gelince abi damadi ve babasi topu oraya atti ama üretim bizde yok. tofas nasıldı fiat vs italyan ama biz topladik o arabalari. turk mali diyoruz ama turk degil italyan. yani bizde o teknoloji yok mu? evt var ama onu hayata gecirecek kimse yok... silahli kuvetler ve diyanet kafada odenekte. madem bizde urerim varda neden silah mermi ya mermi yurt disindan alip bunu devlete fatura ediyoruz. Abi bizim silah sanayi bile araplar ve ruslarda tank palet bile girdi katarin alanina. silah savunma sanayi verilirmi?
- +1 yıl
Ben severim yeni bilgileri cikmam lazim yaz laflariz gelince abi kendine iyi bak saygilar🌷🙏🏼
Para & Ekonomi konusunda 372 cevap paylaştı. 3 lira neymiş be 10 lira yapında yiyen yiyemeyen belli olsun. zaten şişman bir ülkeyiz. zayıflamamız gerekiyor. :D acınası halde olan güzel ülkem , sen tarımın gözbebeği durumunda bir ülkeydin , ne ettiler böyle sana.
19 Yorumla
Soran+1 yılpasta yoksa ekmek yiyin diyen Fransızlara ekmek yoksa hiç bir şey yemeyin diyen Türkler :D
Soran+1 yılçare milli görüş. liberal ekonomi batırdı bizi
Soran+1 yılFatih Erbakan tek başına çözemez. Ekibiyle beraber çözecek. Doğan Aydal hoca tarım için yapılması gerekenleri biliyor. İnsanların aklı varsa Milli Görüşçü olurlar. Chp de Akpden farksız olacak. Borç al borç öde.
Soran+1 yılbaşa gelmemiz gerekmiyor. Kaynak paketleri gönderildi tüm partilere hatta cumhurbaşkanına
Soran+1 yılaynen öyle.
+1 yılGörüşler artacağı yönde. TMO ambarları bomboş. Ukrayna bize tahıl sevkiyatı yapamayacak ve önümüzdeki aylarda çok daha zor günler bizi bekliyor gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılPasta yeriz sıkıntı yok 😥
- +1 yıl
:((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılPahalı olmuş
10 Yorumla
+1 yılburada niye 4 ya hemde aylardır🙄 neyse ki çok fazla ekmek yiyen biri değilim allah yokluğunu göstermesin
12 Yorumla
Soran+1 yılneresi orası
- +1 yıl
İzmir
+1 yılNormal ekmek 5 lira bence uygun kıyaslama yapınca
12 Yorumla- +1 yıl
Tahılı savaş olan ukraynadan alıyoruz gemiler daha yeni yola çıktı bu açıdan bakınca fiyatlar iyi baskılanıyor yine... Asıl sıkıntı 2023'te tekrar AKP iktidara gelirse başlayacak.
Soran+1 yıl20 yıllık iktidarın bahanesi olamaz
+1 yılAnnemin gözü yaşlı... Annem çok sever halk ekmeği normal ekmeği asla yemez ne zaman 3 TL oldu oaaaa
13 Yorumla
Soran+1 yılbilmem ben bugün aldım 3 lira olmuş yuh ya
- +1 yıl
Anneme söyledim o da sabah almış 3 liraymis benim şimdi haberim oldu vay be
Soran+1 yıltakip etmeyince bilemiyorsun ki sürekli değişiyor.
Bu halk bunu hak etti. Kimse kusura bakmasın. Saraylarda sefa sürenleri desteklerken hesap etmeleri gerekirdi.
20 Yorumla
+1 yıl10 liradan da olsa yeriz ekmeksiz hayat geçmez biz türküz
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal hersey artarken ekmegin artmamasi beklenemez demi
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 316 cevap paylaştı. Halk ekmekleri diğer ekmeklere göre daha güzel bence. Tadı bile farklı
10 Yorumla
+1 yılBakkalda tırtıklı (elektirik fırında pişmiş ekmek) 3 normal odun ekmek 4 ne anlamı kaldı o zaman
00 Yorumla
+1 yıl3 liraya nasıl satıyorlar valla helal olsun kâr etmeyi geçtim zarar bile edebilirler o fiyata...
00 YorumlaBu halka her sey mustahak
21 Yorumla
Soran+1 yılbu İstanbul fiyatı diğerlerini bilmiyorum
10 TL olsun işim olmaz.
Fakirlik kader değil bilinçli bir tercihtir.
00 Yorumla
+1 yılHem fırın ekmeklerine göre daha sağlıklı bu kadar zammın üstüne de zam yapması bence normal.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 365 cevap paylaştı. Artsın tabi ya zaten her şey pahalı zarar etmesinler
00 Yorumla1 lirası olan bir ekmekle bir gününü savuşturuyordu yazık oldu bize
00 YorumlaHer yerde fiyatlar farklı.. Umarım artmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul için konuştum 2 lirayken 3 oldu
3 liraya nerde satılıyordu bizim burada 4 tl
15 Yorumla
Soran+1 yılyeni 3 lira oldu İstanbul'da zaten
Soran+1 yılharbi mi yuh
Soran+1 yılİstanbul'da 2 liraydı 3 lira oldu çok tepkiliyik
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani yazık o kadar kuyruk bekleyenler falan vardı ucuz diye
10 Yorumla
+1 yılNasıl buldunuz mu? Biz mi istedik ki memnun olalım.
03 Yorumla
Soran+1 yılben yazmadım Adminlere söyle ben ne düşünüyorsunuz diye sormuştum
- +1 yıl
Kusura bakma sana denk geldi o zaman.
Soran+1 yıltamam 😁
+1 yılEkmek 7 liraydi en son
10 YorumlaAvrupa bizi kıskaniyeeeehhhhhh
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 366 cevap paylaştı. İdeal. Özellikle İzmir'e göre iyi
10 YorumlaArtacağını düşünüyorum
10 Yorumla
u +1 yılÇok ucuz be 🥹
26 Yorumla
Soran+1 yıleskiden 50 kuruştu reis neresi ucuz
- +1 yıl
Hangi eski? Ne kadar eski? Dünyanın ekonomisinden haberin var mı senin :D
- +1 yıl
Sosyetic bacım bunlar talımatı wayt hausdan alıyor hepsi h@yin
- +1 yıl
@_MelisYıldız_ sjsjshs :D vay hayinler vaaay
Soran+1 yıltarımı bitirdikleri için bu kadar pahalı her şey.
- +1 yıl
su 3 tl ucuzzzzzzzzzz
fiyattan ziyade çoğu fırın ekmeğinden daha sağlıklı hiçbir sindirim sorunu yaşamıyoruz
00 Yorumla
+1 yılNerenin halkı bu
11 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
+1 yıliyi yinede
13 Yorumla
Soran+1 yıl10 lira olacak bu gidişle
- +1 yıl
yarın 10 tl olunca bu fiyat daha iyi olacak öyle düşün
Soran+1 yıltarımı bitirdi Akp ve öncekiler
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemnun olmasakda fiytlar böyle
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 306 cevap paylaştı. Artar seneye bu fiyat 4 5 lira olur
00 YorumlaUmarım artmaz, ama artacak gibi duruyor.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılBu daha bir sey degil daha cok cikacak ekmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkmeğin fiyatı daha da artmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Bu müştecilere yariyor
Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Çok fazla
11 Yorumla
Soran+1 yıldiğer şehirlerde daha da pahalıyımş
+1 yılGeç kaldı harika buldum
10 Yorumla
+1 yılucuzzzzzzzzzzz
10 YorumlaArtar
10 Yorumlaartar
10 Yorumla
+1 yılArtar
10 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe normal 3 olur 4 olur 5 olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şey pahalılaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılekmek 35tl zaten
10 Yorumla
+1 yılArtar
00 Yorumla
+1 yılArtacak
00 YorumlaArtırdıkca arttiriyolar
00 Yorumla
+1 yılburada. niye 4 tl
00 Yorumlanormal
00 Yorumla
+1 yılYazık alamayan var.
00 Yorumla
+1 yıl4 tl. Yoksa 5 mi oluyor şimdi de!!!
00 Yorumla
+1 yılSudan ucuz sfsfs
00 YorumlaHiç ekmek yemedim
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ucuz
10 Yorumla
+1 yılMarkette 3.5 tl
00 Yorumlaburada 5 tl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİns daha da artsrr
00 Yorumlaİyi iyi
00 YorumlaArtsin
00 Yorumla