Bugün aldığım en güzel haberdi😀 Ne düşünüyorsunuz?
💥 Rize'de bir ekmek 5 TL oldu. pic.twitter.com/LuT4sQAvQT— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) June 19, 2022
💥 Rize'de bir ekmek 5 TL oldu. pic.twitter.com/LuT4sQAvQT— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) June 19, 2022
Rize' de ekmek yeni 5,00 TL oldu, gelsinler bizim mahalleye 10 gün önce francala dedikleri 200 gramlık ekmek 5,00 TL olmuştu. Ekmek değil dert, her şey de pahalı. Bugün herkes hakkını alsa o Ekmek 10,00 TL olur. Devlet, hükumet halk zamları anlamasın diye en büyük sübvansiyonu ekmeğe, buğday, una, KDV' ye yaptığı halde Ekmek 5,00 TL. Ev kaç para oldu? Evde sübvansiyon yok, 2 + 1, 75 metrekare ev 450.000 TL iken şimdi 1.000.000 TL oldu. Sübvansiyon olmasa 10,00 TL' den kan kustururlar size. Aynı olay Venezuela, Küba' da da var. Halka veriyorlar sübvansiyonu halk ne kadar şikayet etse de yönetimi değiştirmiyor. Mesela çirkef bir kadın düşünün. Kocasına sabahtan akşama kadar her türlü kötülüğü eziyeti yapsa da akşam kocasının koynuna girdiği için kocası daha iyisini mi bulacam deyip, gün içindeki vallahi billahi boşayacam lafını unutuyor. Yani cinsellikle unutulabiliyor. Bu halkta için de aynı muhabbet.
Bu Zamlar da Sıktı Artık Yeter Be Halk Olarak daha çok tepki göstermemiz lazım baş eğmek boyun eğmek yok Tabi Böyleleri de olduğundan Zamcilar bunlardan yararlanıp istifade ediyorlar nasılsa Bir şey diyen olmaz yüksletelim gitsin kafası Çok Şeref (sizce Bu Hiç halk nasıl geçiniyor düşünen yok Tayyip Erdoğan dan da nefret Ediyorum İt oğlu batırdı ülkeyi
Yok öyle bir şey yahu. Siz hayal görüyorsunuz. Ekmek 5 lira olabilir ama ekonomik kriz yok.
Bakan Kurum ekonomik krizin, muhalefetin uydurduğu sahte bir kriz olduğunu savundu. 😎
iyi olmuş ohhh ohhh devam etsinler oy vermeye ohhhhh
Almanyada yasiyon galiba xd
@simgee_yuuna hayır türkiye de yaşıyorum, akp ye oy verirken aklı nerdeydi rize nin?
@simgee_yuuna hakkediyorlar oh olsun
tesekkur ederim :)
Cevap
12Cevap
Ekmek yemiyorum ama en son üçtü sanırım
İki lira iken söylemiştim ve öngörülerim tuttu. İkinci öngörü tutmaz inşaallah. 😐
İkinci öngörün neymiş 10 lira olması mı 2023 te o kadar olacak bence
Ona bakmadım ama un çuvalı için 2000 TL gibi durum söz konusu. 10 TL yakın olabilir belki de. Tabi öngörü sadece
O rizelilere mübah diyecem de oy vermeyen zavallılara acıyorum
Uzun zamandır ekmek almıyorum ve bilmiyorum fiyatını
Bunlara oy verenlere az bile ama işte kurunun yanın da biz de yanıyoruz döner dolaşır o zamlar herkesi vurur.
oo yeee ulke uçiio dostumm haktır bunlara ahjhahjhahj
Rizeye 5 yetmez, 10 olsun..
İnşallah 15 lira olur
5 lira olan 7 lira da olur şaşırmam.
İnşallah 10₺ olur. Zıkkım yesinler
Insallah insallahh
Ekmek yemiyorum
Yetmez 10 lira olmalı
Ekmek yemiyorum
Ekmek yemiyorum
Yetmez ama evet evet
oh olsun