Bugün halk ekmeği kuyruğu vardı her yerde üzücü hep vardı kuyruk ama bugün daha fazlaydı nolcak böyle sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
akp liler ekmek kuyruklarının ekmek az geldiği için olduğunu söylüyorlar. insanlar aç sefil gariban değilmiş...
ekmek zaten yemiyordum buğday ekmeği yiyordum artık onu da yemiyorum sağ ol beyaz parti
İşlerim olduğu için kuyrukta bekleme imkanım yok mecbur alıyoruz yapcak bir şey yok
İktidar değişmedikçe 5 liradan da alırız.
Ekmek yemeyin evde kendiniz yapın
5 kg un bimde bile 35 tl hmm biz mi yapalım
5kg un 5kg su kaldırır 10kg hamur 250gramdan 40 ekmek yapar
tamam abi sen haklısın doğru diyon işimiz gücümüz yok evde ekmek yapıcaz her gün aynen
ekmek niye 3 tl diye sorgulamıyor da neden evde yapmıyorsunuz diyor ahhahahhahh
İşiniz gücünüz varsa 3 5 lirayı sorun etmeyin
amca ne diyon amcaaa asgari ücret alıyoruz her gün 2 ekmek gitse 120 tl ne demek ya ekmek bile lüks oldu gerçekten çıldırmamamk için susuyorum size müstehak
Ben lise mezunuyum ilk işim haric hiç asgari ücretle çalışmadım. Ekmek hesabı yapmak yerine kendinizi ve mesleğinizi geliştirin ki asgari ücrete calismayin
@-iirene bu amcaya sorsana Elektriği kaçak mı kullanalım ekmek yapmak için? ve suyu nereden alacaz? beleş su veren varmıymış? ayrıca ekmek yapma makinesinin fiyatı konusunda bilgisi varmıymış... :)
Her evde fırın var su beleş olmasa da önemsenmeyecek fiyatta.
herkes aynı durumda mı abicim kendini düşünme sadece işsiz insanları da düşün ben üniversite okuyorum zaten ama babamın emekli maaşı yetmediği için çalışıyorum herkesin durumu bir değil ama bir ekmek bu kadar pahalıysa aynı parayla elin gavuru dana eti yiyebiliyorken sen kuru ekmek ye valla müstehak şuna bak susuyorum lütfen sus sen de sinirlerimi bozuyorsun çünkü
@Sapik-savar yok yok valla ben artık susuyorum valla bunlar yüzünden biz de yanıyoruz ya pes ya pes ulan makarnanın bile paketi 5 tl ya
Ben durumu savunmuyorum yanlış anlamayın. Zamlarla mücadele için ürüne talebin azalması gerek sadece. Bizler hersey için para harcadıkca çok daha rahat soyabiliyorlar bizi
gerekli denetlemeleri yapması gereken hükümet yetkilileri ancak hükümet bu konuda istekli değil, sadece konusuyorlar icraatları yok, hükümetin tüm yetkilileri TL nin kasıtlı olarak değer kaybettirildiği yabancı sermayeyi Türkiye ye çekmeyi hedefledikleri küçük Çin yapmak istediklerini söylediler. ama bazı mallar da halen akp diyebiliyor. bu hayatın bu kadar pahalı olmasının temel sebebi başarısız bir hükümet olmasıdır ve bunlara inanan cahil, ap tal bir kesimin olmasıdır. akıl var nizam var başarısız hükümete niye oy verirsin değil mi? ya menfaatin için verirsin ya da ap tal olduğun için,
evimde 9 tane güneş enerji paneli var, yemedim içmedim bu panelleri kurdum. artezyen kuyum var ve harika bir su arıtıcım var. ama bunu herkes yapamaz bazı olanaklar kısıtlı olduğu için, çünkü üretim yok, üretici çok borçlandırıldı, üreticiler bu durumda tüm fırsatları lehlerine çevirme teşaındalar. süt 3,5maliyetin de sayış 14 -15 Tl kim soyguncu süt üreticisi mi? toptancı mı? marketçi mi? bir insan yemek zorunda , bunu herkes biliyor, bunun için gıda da yapılan manipülasyonların derhal önüne geçilmeliydi. fakat hepsi akp ile çalışıyor. yani bu hükümet gitmeden bu pahalılık bitmez.. hazırlıklı olun size tavsiyem. iyi akşamlar hepinize.
Agzina sağlık.
Bir caninin insafına kaldık
175 kuruşa veren bir fırın var oradan alıyoruz
Hükümet gönderilmedikçe düzelmeyecek
2,5 burada
alınıyor valla