Bunu Giresun'da yaşayan bir Giresunlu olarak merak ediyorum. Son zamanlarda yaylalarımızı, Mavi Göl'ümüzü, travertenlerimizi ve şelalelerimizi çok sık ziyaret etmeye başladılar. Onların inancındaki vadedilmiş topraklara Trabzon ve Giresun dahil değil. Üstelik, Mavi Göl'ün sularına girip fotoğraf çekilen İsrailli turist kafilesi görmüştüm. Suya insanlar girince, suların kirlenmesine sebep oluyor. Bir de yaylalara çıktıkları zaman dağ kekiği topluyorlardı. 🤦🏻♀️ Halbuki o dağ kekikleri, bize, yani buradaki yerel halka aittir. Onları biz toplayıp kullanıyoruz. Turistlere bir sınırlandırma getirilmesi gerekiyor. Başka bir ülkeye gelip de her istediklerini yapmamaları gerekiyor. Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz İsrailli turistler, Trabzon'u ve Giresun'u son birkaç yıldır neden ziyaret ediyor olabilirler? Yaz mevsimleri, burada serin geçiyor. Burada bolca yağmur, yeşillik ve akar sular var. Çölden gelenlere bu tip durumlar cazip geldiği için olabilir mi? Yoksa arkasında başka bir sebep mi yatıyor sizce?
Önemli bir not: Giresunluların soyu, Oğuz Boyu'nun kollarından biri olan Çepni Türklerinden gelir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Siz nasıl tepki göstermiyorsunuz o kafileye, nasıl sessiz kalıyorsunuz, nasıl yahu Arap olunca mı sesiniz yükseliyor bu aşağılık domuzlara
İnanın ki, Araplar turistler, İsrailli turistlerden daha medeni davranıyorlar. Eğer o medeniyetsizleri bir daha görürsem, İngilizce bir şekilde: "Ülkemden d*efolun gidin, ülkemde bebek k*atili görmek istemiyorum" demeyi çok istiyorum. Bu zamana kadar bunu demediğim için çok pişmanım.
Adamlar çölden geliyor normal olarak tercih ederler paraları da var 😀
Niye adamlar turist değilmi geliyorlar işte israilliler diye özel bir şey yok.
Dağ kekiklerimizi toplamasınlar. Buranın genel halkı, İsraillileri istemiyor. Halkın istekleri göz ardı edilmemeli.
Kekik konusunda haklısında adamlar çölde yaşıyorlar :D ilk defa gördükelri için alıyorlar
Parayla alsınlar o zaman. O kekikler, bize ait. Bedava alamazlar öyle.
Evet belediyenin çalışması lazım o konuda
Buradaki halkın en az %95'i tarafından istenmiyorlar.
Yaylalar, belediyeye bağlı değil. Devlet yetkililerinin çalışma yapması lazım.
Evet oda sırf savaş yüzünden çünkü ama bir devletin hatasını milletine entegre etmek doğru değil ukraynalılar geldiğinde bişey diyorlamıydı hayır. ama Yahudileri genel olarak pek sevmediğim için bencede yapılmalı.
İsrail halkının büyük bir çoğunluğu, bu soykırımı destekliyor. Ukraynalılar ve Ruslar, ülkemize gelince de karşı çıktım ben.
Ülke elden giderken hepimiz susmaya devam ediyoruz
Aslında o turistlere İngilizce bir şekilde bağırmak istiyorum: "Ülkemden d*efolun, gidin" diye.
Çoğumuz senin gibiyiz! Ama yetmiyor. Biz Yönetmiyoruz ülkeyi maalesef. Kim bilir daha neler gelecek başımıza!
Allah korusun, bir çıkmazın içindeyiz maalesef.
👍👍👍
Topraklarınızda şerefiniz gibi satılık olduğu için satın almaya geliyolar tıpkı araplara satılan arazileriniz gibi
Ben, kimseye toprak satmadım, satmam da. Bu sebeple olayın içine beni dahil etmeyin. Ama vatan toprağını yabancılara satmak hainliktir bence de.
Ülkede istila edilmemiş hiçbir yer kalmadıki
Maalesef
Orada yaşayanları kendilerine yakın görüyorlar
Biz, onlara yakınlık göstermiyoruz. Hatta yerel halkın geneli olarak, onlardan iğreniyoruz. Hatta ve hatta Giresun'da "Yahudi" ve "İsrailli" kelimeleri hakaret olarak kullanılır. Türkiye'de yayın yapan Yahudi gazetelerinden biri, biz Giresunlular için "terörist" ifadesini kullanmıştı. Piri Reis'in kitabında yazan "Trabzon'da neden Yahudi yaşamaz?" isimli hikâyeyi okumanızı öneririm. Piri Reis döneminde Giresun, Trabzon'a bağlı bir vilayetti. O hikâyeyi okurken, bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Türkiye'de Karadeniz bölgesinde Yahudi yaşamaz.
Topraklarınızı sata sata azınlık oldunuz. Daha 2 gün önce Uzungöl’de İsrailliler PKK bayrağı açtıda son kalan milliyetçilerden biri aldı elinden. Piri reis zamanı geçti gitti.
Ben, toprağımı satmadım, satmam da. Neden genelleme yapıyorsunuz? Vatan toprağını yabancılara satmak vatan hainliğidir. Eğer o esnada Uzungöl'de ben olsaydım, o turisti doğduğuna pişman ederdim.
x.com/.../1804222093749272682
Allahtan aranızda birkaç milliyetçi kalmış senin gibi
Bu haber, 5 yıl önceki haber. Bizim halkımızın ellerine sağlık. Ama 5 yıl önceki haberi, yeniymiş gibi servis etmişler. 2019 yılında yaşandı bu olay. Biz genel olarak milliyetçiyizdir zaten, topraklarını yabancılara satanlar hariç tabii.
Yok laaa. Daha yeni bu olay
www.61saat.com/.../trabzonda-teror-orgutu-bayrak-mi-acti-valilik-gercegi-acikladi
karadenizgazete.com.tr/.../224717
Aynı haber, 2019 tarihinde de yayınlanmış.
Evet şimdi baktım yine aynı olaylar olmuş. Sonuç olarak hep aynı olaylar ve aynı kahramanlar
Maalesef öyle.