İsrail, Trabzon'u kıskanıyor mu?

Ben Trabzonluyum ve Trabzon'da yaşıyorum ve bundan gurur duyuyorum. Trabzonlu olmak ayrıcalıktır. Soyum, Fatih Sultan Mehmet döneminde Trabzon'a göçen Türk boylarından geliyor. Suyumuz ve yağmurumuz bol, her yerde şırıl şırıl çaylar ve dereler akıyor. Her yer yeşillik, havası tertemiz. Yazları serin geçiyor. Yeşilliğin en güzel manzaraları burada. Son yıllarda yaz mevsimlerinde, Trabzon'a İsrailli turistler gelmeye başladı. Trabzon'un güzelliklerini gördükçe hayran kalıyorlar. Ama bu İsrailli turistler, Tel Aviv'in kuru, sıcak ve verimsiz çöllerinde yaşıyorlar. Bu sebeple, bizim memleketimizi kıskanıyorlar diye düşünüyorum. Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Karadeniz Manzarası
Karadeniz Manzarası
İsrail Manzarası
İsrail Manzarası
Güncellemeler
+1 yıl
Evet, şu kanıya vardım ki. İsrail, Türkiye'nin bütün Doğu Karadeniz illerini kıskanıyor. Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu için ölüp bitiyorlar ama çölde yaşamak zorundalar. Ne yapalım artık, onlara kurak çöllerinde mutluluklar dilemek düşer bize de.
Güncellemeler
+1 yıl
Giresun fındığını da kıskanıyorlar. Trabzon ekmeğini de. Rize'nin çay bahçelerini de.
Güncellemeler
+1 yıl
Havalar ısınmaya başlamışken söyleyeyim. Havalar ısındı, turistler gelmeye başladı. Ama sakın, İsrailli turistler gelmesin. Onları, ülkemizde ve memleketimizde istemiyoruz. Özellikle Trabzon'a, Giresun'a, Rize'ye ve Ordu'ya bir adım bile atmasınlar. Ben, bu ülkenin vatandaşıyım. Dedelerim, bu vatan için savaştılar. Bu ülkede, bu vatan için savaşanların torunlarının sözü geçer. Ülkemde; s*oykırımcıları ve Arzı Mevud hayalleriyle, benim ülkemin topraklarına göz dikenleri istemiyorum.
İsrail, Trabzon'u kıskanıyor mu?