Ben Trabzonluyum, Trabzon'da yaşıyorum ve bundan gurur duyuyorum. Trabzonlu olmak ayrıcalıktır. Soyum, Fatih Sultan Mehmet döneminde Trabzon'a göçen Türk boylarından geliyor. Malumunuz, Karadeniz cennet gibi bir yer. Her yeri sulak, nehirler, dereler, çaylar akıyor. Bolca yağmur yağıyor ve bol bol yeşilliği var. Giresun fındığımız ve Rize çayımız var. Giresun fındığı, dünyanın en kaliteli fındığı olarak tescillendi. Başka hiçbir ilde, aynı kalitede fındık yetişmiyor, Trabzon'da bile. 2020 Giresun sel felaketinden sonra İsrail, Giresun'u araştırmaya başladı ve Giresun fındığı üzerinde oyunlar oynamak için adımlar attı. Mesela, Drakula böceği üretip Giresun'a saldı. Kaliteli Giresun fındığını bitirmek istedi. Çünkü İsrail, biz Karadenizlileri çok kıskanıyor. Özellikle de Giresun'u. İsrail, Giresun'u neden kıskanıyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk defa böyle bir şey okuyorum şaşırdım
Cevabi açiklamissin zatenki
Çünkü onların fındığı yok hfhghghff
Analize bak
Kıskanç İsrail
Yapma lütfen
Ciddiyim
Kendileri çölde yaşadıkları için bizi kıskanıyorlar.
Trabzonuda iyi bilirim iki yıl kaldım
İki yılda Rize Doğası iyi lakin Esnafı tam bir Arap sevici
Çok kazık yedim esnaftan Ücret hizmet bakış açısı iyi değil
Onun haricinde İnsanları iyi yardım sever
Arap marap bilmem ben, Karadeniz'e aşığımdır, canım memleketim ❤💙
Bilmen lazım ama Karadenize bir şey dediğimiz yok
Yaylalar efsane yaz kış özellikle kışın
İsrail'den n*efret ederim ama topraklarını, yabancılara satanlara ben de karşıyım. Araplar çok para veriyor diye öyle yapıyorlar. Para, onlar için vatandan daha önemli.
Buna katılıyorum. Siz İsrailli misiniz?
İstedim bir arsa yukarlardan yabancıya vermezler dediler Araplar hariç tabi
İsraillimiyim?
Türkiye vatandaşı değil misiniz ki?
Safkan Türkiyeliyim tabiki
Araplar ve İsrailliler, son senelerde Trabzon'a turist olarak çok fazla geliyorlar. Ama maalesef, Araplara toprak satan çok oldu. Çok para veriyorlar diye öyle yaptılar ama vatan toprağı, asla bir yabancıya satılmamalı bence.
Yani yabancı bir Türk olunca köye meraya sokmazlar dediler ve birde pahalı olan daha pahalı olura getirdiler
Yabancıyım yazınca, İsrailli zannettim sizi, pardon.
Yukardaki tespite katılıyorum %100
Özetle kaldığım yıllar boyunca Trabzonlu oldum havası suyuna alıştım
Uğrak yerim olcaktır işten güçten müsait olursak
Yaa, size öylesi denk gelmiş demek ki. Türkiye vatandaşlarına satılmasında bir beis yok bence. Ama İsraillilere de sinir olmaya başladık artık. Turist olarak da gelmesinler. İstemiyoruz onları memleketimizde.
Türk vatandaşının misafirliğine bir şey demeyiz tabii ki. Trabzon'u beğenmenize sevindim.
Bu tesbite katılmıyorum vatandaşları normal insan sonuçta
Bizler özgüvenli bir birini tutan bir millet oldukça anca gelir gezer görür özenir ve giderler
Ve biz hoş görülü bir milletiz
Bizim topraklarımızı sahiplenmesinler de, ne yaparlarsa yapsınlar ama onları, memleketimde görmeye tahammülüm yok. Araplar yeterince var zaten. Bir de İsrailliler çıkmasın başımıza.
Nispeten daha mantıklı ve ılımlı bir bakış açısı oldu.!
Agresif ve sinirli bir yapın ya da yapınız var diyip kızdırmadan çekileyim ben