Yani şu an ki çözüm uyutulmaları yönünde lakin bu durumun tek suçlusu yönetim yıllardır on yıllardır denetim , kontrol hep yetersiz başta bakanlıklar olmak üzere şu an yapılacak katliam hepimizin suçu bakamadığı köpeği civar ilcelere salanın da suçu yıllardır şikayetlere kulak asmayan belediyelerinde suçu.. her işimiz yarım yamalak sonra radikal kararlar
Öldürülmesini istemeyenler, sahiplenin gitsin. Sokakta, çocuklarımızı öldürüp yiyor bunlar. Köpekler gibi, fazla çoğalamıyoruz. Zaten sahiplenmez iseniz, öldürülecek. Gidin, sahiplenin o zaman. Doğum hızımız bir çocuğa düştü. Bilmem anlatabiliyor muyum? Türk ırkı, yaşamalı. Hangi düşmanla savaşacak? Sığınmacılar yetmezmiş gibi, köpeklerle uğraşamayız ki sığınmacıların üstünden gelmemiz bile çok zor görünüyor..
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı hep chp ye oy veren birisi olarak destekliyorum. Daha yeni bir çocuğu, Sivas kangalları ölümcül yaraladı. Bir kaç ay önce de yedi. Köpekler, güvenlik sorunudur. Kedileri ise severim. Zira kimseye zarar vermiyor ve tatlılar
Ah be atiillacım ah be şeker tanesi ne kolay dimi işin kolayına kaçmak 2000lerin başında çıktı köpeklerin kontrol altına alınması, kısırlaştırılması yapıldı mı hayır. benim zaten sokaktan bulduğum kör bir köpeğim var ama benimde bir sınırım var her köpeğe de bakamam yavşagın birine bakım parası zor gelicek kısırlaştırmadan atıcak yol kenarına devlet denetlemicek, dışarıda gördüğü köpeği kısırlaştırmıcak zor gelecek kontrolsüz ürüyecek sonra yumurta kapıya dayanınca öldürelim hepsini tamam öldürelim de bu zamana kadar siz ne tamam lan diyen de bir kişi de yok. Gene halk birbirine giriyor. Doğum oranı düşmüş neden acaba ekonominin içinden geç suçlu, mülteci doldur ülkeyi kimsenin gelecek beklentisi parlak değil ki çocuk sahibi olsun. Mültecilerin işlediği cinayet köpeklerin verdiği zarardan fazladır komple öldürelim mi mültecileride. Daha ılıman çözümler bulunmalı her mahallenin vardır dost canlısı köpekleri de saldırgan köpeği de. uyutma mecbur şu an hepsine bakılmaz ama bu noktaya gelene kadar nerede idiniz diye bağırcanıza tepedekilere, üzülenlere posta koyma derdine girildi benim sinirim onlara kraldan çok kralcılık peşinde insanlar gene
Mültecilerin etkisiz hale getirilip sınır dışı edilmesini istiyorum ama akp iktidarda iken olmuyor. Ama köpek saldırganlığını, bu şekilde engellemek mümkün. Chp li belediyeler bile, kısırlaştırma topuna girmiyor. Gitsin, köpekseverler kısırlaştırsın madem çok seviyorsunuz.
Beni de küçükken, köpekler yiyecekti neredeyse. Zor kaçtım ve kaçarken araba altında eziliyordum az kalsa. Bilinçleri olmadığından, çok zararlılar ve sığınmacılardan hızlılar. Bunlarla baş etmek, sığınmacılarla etmekten daha zor
Olayı CHP li belediyeler diye neden ayırıyorsun ki 20 kusur senedir sağlık bakanlığı , iç işleri bakanlığı aynı kafandan yönetiliyor zamanında çıkartırlardı bir kanun her belediye her vatandaş uymak zorunda hayvan beslıyorsan bildirmek çipletmek bakamıaksan cezasını ödemek kısırlaştırma masrafını karşılamak zorundasın derlerdi yapılmadı kafalarına göre at koşturuyorlar derdi ile biz birbirimizi yiyoruz
Çoğalmayan Türk milletinin güvenliği açısından, öldürülecekler. Yapacak bir şey yok. Aynı yasalar, Avrupada da var. Tedavi edilemiyorsa, öldürmek diye. Zaten yasada, uyutma diye geçiyor. Öldürme yok.. Avrupa da dernekler, tüm maliyetlerini ödeyip aşılıyor. Siz de bu sorumluluğu üstlenir sahipleneceksiniz. Aksi halde Türk çocuklarının canı, daha kıymetli olup gereken neyse yapılması gerekmektedir
Yasada uyutma diye gecıyor, öldürme yok 😂😂 tam akp kafasındasın olm sen zam yok fiyatları düzenleme var 😂😂 sus valla sus tüm yazıların ezberletilmiş bir yalancı şahit gibi 😂 bende biliyorum öldürülcek ama 20 küsür senedir bu sorunun doğmasında vesile olan hükümete toz kondurmamakta itina ile çalışıyorsun var git yoluna 😂
başta üremeleri kontrol altına alınıp sonrasında mevcutlarının beslenme sorunu çekmemeleri için ulusal ve yerel yönetimin halkla birlikte bilinçlenmesi, yeryüzü sadece insana mahsus değil, bu yeryüzünde onların da hakkı olduğunun bilincinde olmamız gerekir.
Çok geç kalındı işte bu durum 20 sene önce de çıktı bu olaylar bu kadar büyük sorun teşkil etmezdi o zaman yapılsa işini yapmayan yönetim yüzünden insanlar gene birbirine girdi
Cidden bende istemem iş yerinin bahçesinde kör köpeğim var yavru iken bulduk hala bakarım lakin ipin ucu kaçmış durumda haaa bunda herkes sorumlu bakamadığı köpeği salan salınan köpeğe göz yuman komşu sokaktaki köpeği kısırlaştırmayan belediye , belediyelere talimat vermeyen sağlık bakanlığı, ödenek ayırmayan iç işleri herkes lakın millet birbirinden hesap soruyor sorulacak kişi yönetim
Haahahh sa laklığın derecesine bak. Kadının parçalanıp ölmesi normal yani? Sizin sözünüze ciddiye bile almaya gerek yok. Hadi git senide parçalasınlar. Köpeklerde bir gün ölecek. Benim ninem, küçük kuzenlerin köpeklerden daha değerli. İnsan hayatına tehlike oluşturuyorlar ve uyutulacaklar. Beğenmiyorsan Hindistana gide bilirsin
Aç çocuklara insanlara saldıran köpek videolarını izle. Hiçbir şey yapmadan saldırıyorlar çünki hayvan onlar şüurları yok. Bazı insanlarında yok anladığım kadarıyla. Sizin yakınlarınızında başına gelince anlarsınız
Evet geldi 13 yaşlarındayken 4 köpek parktayken olara hiçbir şey yapmamama rağmen bana ve kardeşime saldırdılar, son anda babam kurtardı. Babam orada olmasa parçalamışlardı beni. Bu yüzden kimse çocuğunu kprkarak dışarı yollamak zorunda değil, köpekler saldırgan
Hepsi uyutulmalı. İnsanlardan değerli değiller kimse korkarak gezmek zorunda değil. Sokakta bu kadar hayvan olması bir tek Hindistanda normal görülen bir şey
Köpeklerde canlı onların yaşama hakları yok mu? Çocuklar taşlasın esnaf tekmelesin devlet kısırlaştımasın bakamayan sokaga salsın sonra köpekler kötü sen insan olarak bu hayvanın bu kadar üremesini kontrol edemedi isen suçlu sensin
Yok hiçte suçlu değilim. Hiçbir şey yapmayanlarada saldırıyorlar. Hiçbir canlı insan hayatından daha önemli değildir aksini düşünenin kendine saygısı yoktur zaten
Sana laf anlatamıcam abicim suçlu değilsin evet anan baban suçlu komşuna naptın köpeği dediğinde bakamadık saldım cevabına iyi yapmışsın dediği için suclu belediyeye gidip şu sokak köpeklerini kısırlaştırın demediği için suclu yumurta döte dayanınca öldürelim hepsini ne güzel memleket
E napıcaz? Anamızı babamızı çocuğumuzu parçalamalarına göz mü yumalım? Sokakta korkarak gezmek zorunda mıyız? 20 milyon köpeğe ne yapa bilirsiniz başka?
İşte hesabı üzülenlere sormıcaksın işini yapmayan belediyeye hükümete bakanlığa hesap soracaksın üzülenlerin cabası beyhude olan olacak ama hırlaşmıcaksın çünkü suclu onlarda değil ben yıllarca sahil kasabasında kaldım cok kez köpeklerle burun buruna geldim o zaman adam gibi kanun cıkartılsa idi bu gün o insanlar yaralanmaz ölmezlerdi boşuboşuna birbirimize saldırıyoruz