Birsürü fabrika üretim sıfır. Çünkü kimse emeğinin karşılığını görmediği yere 1 dakika harcamak istemiyor. Yeni inşaatlar görüyorum kime inşa ediyorlar binayı? Hobi falan herhalde patron boş zamanlarında üretecek...

Birsürü fabrika üretim sıfır. Çünkü kimse emeğinin karşılığını görmediği yere 1 dakika harcamak istemiyor. Yeni inşaatlar görüyorum kime inşa ediyorlar binayı? Hobi falan herhalde patron boş zamanlarında üretecek...
Türkler beğenmiyorsa suriyeliler var onlar çalışıyor evleride katarlılar arabistanlılar pakistanlılar afganlar ve birleşik arap emirlikleri gibi ülkelerin zenginleri alıp TC vatandaşı oluyorlar... bizde ikinci sınıf olarak olan biten herşeyi seyrediyoruz olay bu
Cevap
3Cevap
Ahaha 8000 daire altı avm ve ortalama 50 bin odalı iş merkezinin 1 haftada satıldığını gördüm. Sen fakirsinde zenginler çok fazla.
Hakan satmayan da var. Yani söylemek istediğim o boş alanda napıyorlar akşama kadar huh. Uzun deve falan mı oynuyorlar. Hepsi satılmadı
Sen satılmayanı bana ver saniyesiyle ben satarım
Yabancılara 😂
Senaryo şu adam kel 52 yaşında dövmeli eşi ise sarışın 1 çocukları var ismi Berk Kaan :D Annesi cartcurt gereksiz kurumda sgklı gösteriliyor ve sosyal sorumluluk kadına şiddet projelerine katılıyor. Babası kel adam lojistikçi ve ambar işi yapıyor. Berk kaan özel bir kolej ovv oda ne yoksa amerikadaki lisesi seatle da mı washington da mı okuyacak :D
Araplara
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?