Gündem İnşaat sektörünü japonlara mı teslim edelim? cadıavlayan Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor adamlar en azından sağlam yapıyor, bizimkiler gibi değil Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel İnşaat sektörünü japonlara mı teslim edelim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Bence de onlara teslim edelim 1 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Bizim Amerikayla inşaat standartlarımiz aynı ana ahlak eksik biraz 1 1 Yorumla cadıavlayan +1 yıl Çok eksik , amerika bu kadar deprem olmuyor.
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Onlara teslim edelim hatta bizim mühendisleri oraya yollayalım eğitim alsınlar. Bunlar güzel fikirler de kim yapacak? 0 3 Yorumla cadıavlayan +1 yıl Bizim mühendisler eğitimde alsalar onlar gibi yapamazlar. Yorumla ikizterazi +1 yıl şu an ki halimizden daha iyi oluruz en azından, şöyle düşün "iş ahlakı" öğrenirler. Yorumla cadıavlayan +1 yıl O kadarı olur heralde Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence ülkeyi de onlar yönetsin 1 1 Yorumla cadıavlayan +1 yıl O kadarda değil Yorumla
abcçdefgğhıiklmn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl bence evet 1 6 Yorumla cadıavlayan +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla abcçdefgğhıiklmn +1 yıl neden soruyorsun Yorumla cadıavlayan +1 yıl Merak ettim Yorumla abcçdefgğhıiklmn +1 yıl neden merak ettiğini soruyorum bende Yorumla gurbetçibiri +1 yıl @abcçdefgğhıiklmn nasılsın Yorumla abcçdefgğhıiklmn +1 yıl .. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence de onlara teslim edelim
Bizim Amerikayla inşaat standartlarımiz aynı ana ahlak eksik biraz
Çok eksik , amerika bu kadar deprem olmuyor.
Onlara teslim edelim hatta bizim mühendisleri oraya yollayalım eğitim alsınlar. Bunlar güzel fikirler de kim yapacak?
Bizim mühendisler eğitimde alsalar onlar gibi yapamazlar.
şu an ki halimizden daha iyi oluruz en azından, şöyle düşün "iş ahlakı" öğrenirler.
O kadarı olur heralde
Bence ülkeyi de onlar yönetsin
O kadarda değil
bence evet
Nerde yaşıyorsun
neden soruyorsun
Merak ettim
neden merak ettiğini soruyorum bende
@abcçdefgğhıiklmn nasılsın
..