Arkadaş gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Adamların ülkesi emperyalistler tarafından çeşitli katekulliler ile işgal ediliyor, yıllar süren bir yerleşimci politikası ile İsrail'e peşkeş çekiliyor, 2.5 milyon insan küçücük bir şehre hapsediliyor. İşgalci domuzlar da gelip sizi hapsettikleri şehrin yanında sizinle dalga geçer gibi, utanmadan, sıkılmadan barış festivali düzenliyorlar !
Biraz empati kursanıza ülkenizi gasp eden kişiler sizi hapsettikleri şehrin kenarında böyle bir festival yapıyor. İnsan olan, şeref, haysiyet ve karakter sahibi olan birisi buna nasıl müsaade edebilir?
Bana göre bu bir terör eylemi değildi. (Size göre terör eylemi olabilir soruya cevap verin, konuyu çarpıtmayın !)
Hadi diyelim size göre bir terör eylemi olsun bu. Peki İsrail'in yaptığı onca şerefs*zliklerden, ad*liklerden,
kahp*liklerden daha fazla neden Hamas'ın yaptığı ilk eylemi gündem ediyorsunuz?
Hamas'ın yaptığı ilk eylem mi daha canice yoksa İsrail'in yaptığı adilikler mi?
Ben Hamas'ı vatanını savunanan delikanlı adamlar olarak görüyorum ! (Sorum sizin nasıl gördüğünüz değil, siz terörist olarak görüyor olabilirsiniz. Bu cümleyi kırpıp sorduğum soruyu dağıtmayın !)
Peki siz neden İsrail'den daha çok Hamas'ı hedef alıyorsunuz? Arap oldukları için mi, yoksa size göre İslamcı oldukları için mi?
(Bana Hamas yüzünden bunlar oldu masallarını anlatmayın sakın ! İsrail, Hamas bu saldırıları yapmadan öncede itti, şuanda da it yarında it olarak kalacak !)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer