Hamas Filistinlileri dusunuyor mu?

Hamas, I Maddi olarak Kim destekliyor? ilk Israil, e saldirida 5000 fuze gonderdiler. . kursun degil fuze? simdi Filistin halki. ac susuz. Tuvalet yok banyo yok yiyecek yok o sekilde yasiyorlar.. Israil vatandasi Filistinli, tanidigim ozellikle Buna cok uzuldugunu gazzede cok zor durumda olduklarini. Ayin yedisinde Hamasin. Israili hakli cikaracak saldirida yaptigini Israil, I. Kendini. savunuyor durumuna sokup dunyada hakli pozisyonuna sokan Hamas oldugunu soyledi.. bende " Care Ne o zaman" diye sordum..( arkadaslar karari size birakiyorum?) " Israille otursunlar 1-.. bundan sonra Hamas olmayacak... desinler.2- Oturup tamam biz Israil vatandasi olacagiz.. desinler 3- Dunyanin her yerine gidebilecekleri Israil pasaportu alsinlar..4-israil vatandasi olduklari icin ev alacaklar 5- Cocuklari icin Arapca kullanilan okul isteyecekler. 6- artik Savas olmayacagi icin. Israildeki islerinden evlerine gidecekleri. hayatlari olacak..7- israildeki en kucuk haksizliga " hey biz oy veren. Israil vatandasiyiz. Su hakki istiyoruz diye yasal yollardan dunyada hak aradiklarini gosterecekler." Dedi bu Israil vatandasi Filistinli tanidigim..( Ben ona daha once Osmanli, daki " Filistin Cephesi ve ingilizlerle bir olup Osmanliya arkadan kursun attiklarini soyleyip onu uzmustum" keske soylemeseydim ona..

Güncellemeler
+1 yıl
Hamasi. Yani. Pkk, yi. destekleyen. ulkeleri gibi destekleyenler var.. karmakarisik bir durum.. USA. Pkk, yi destekliyor. Hamasida... Iran ve Rusya mi? Cok garip olaylar donuyor Matematik islemi gibi?
Güncellemeler
+1 yıl
Hamasi Kim. Destekliyor? Yuz puanlik uzmanlik sorusu.. USA Pkk, yi destekliyor.. Alenen yasiyor bunu.. Iran ve Rusya Hamasi destekliyor.. Gizliden yasiyorlar bunu.. Biri gostererek Racon kesiyor... digerleride Gizliden yapiyor?
Hamas Filistinlileri dusunuyor mu?