Halkı için savaşan örgütün gidip sivillere dağıtılan erzak çuvallarını saldırı videolarında kullanması özellikle bana çok garip geliyor. Hamas erzakları çalıyor denilirken bunları yayınlanlamaları normal mi?

Halkı için savaşan örgütün gidip sivillere dağıtılan erzak çuvallarını saldırı videolarında kullanması özellikle bana çok garip geliyor. Hamas erzakları çalıyor denilirken bunları yayınlanlamaları normal mi?

Kadın çocuk demeden katliam yapan, erzakları almaya gelen Filistinlilerin üzerine el bombası atıp gülüp eğlenen İsrailli canavarları görmezden gel, sonra, Hamas savaşçılarının kullandığı çuvaldan ahlakçılık yap.
Soykırım böyle meşrulaştırılıyor işte
Ya sen Kuran'da "Dinde zorlama yoktur." ayetinin nesholunduğunu bana kanıtlayabilir misin
Siyaset çok kirli bir oyundur ancak Hamas Özgür Filistin için savaşan mücahidlerdir. Çünkü İsrail'in geldiği 1948'den beri bölgede kan durmamaktadır ve Filistinlilerin zorla yerinden edilmeleri vardır. Ancak bu 2 yılda iyice ayyuka çıktı. Bunun artık çözülmesi lazım
Bu sorunun cevabı bölgenin politik, ekonomik ve toplumsal dinamiklerini analiz etmeye dayanıyor. Örgütlerin birer "piyon" olup olmadığı konusu genellikle tartışmalıdır ve karmaşık faktörlerle şekillenir. Halk desteği sağlamak isteyen yapıların, sivillere yardım malzemelerini hedef alması stratejik düzlemde mantıksız görünse de, propaganda ve psikolojik savaş unsurlarıyla bu tip görüntülerin paylaşıldığı biliniyor.
Bu durum, örgütlerin yalnızca güç gösterisi değil, aynı zamanda rakiplerini zayıflatma amacını taşıyor olabilir. Ancak doğru ve yanlı bilgi arasında dikkatli bir analiz yapmak gerek. Ne düşünüyorsun, bu tür eylemler şüphe uyandırıcı mı?
Cevap
3Cevap
kuzey korede böyle mesela. halk açlıktan kırılıyor. ordu yardımları çalıyor vermiyor diye daha cok guclenmesın diye sınırlı yardım ediyorlar.
Oha, nasıl bir yalandır bu jdjdjcjf. Bu iddianın kaynağını görebilir miyim?
@StenkaRazin ne yalanı arkadaş adamların yuzde80 ı daglık yuzde20 ekili alan rusya çin yardım ediyor bunlara onu da dediğim gibi azar azar yapıyorlar rejim güçlenmesin kontrolde kalsın diye
Ulan Stenka kanıtla o zaman Açlık olmadığını millete iftira atma
Her yerde aynı ideolojik mastürbasyonu yapma
İddia eden kanıtlamakla yükümlüdür.
Sen de olmadığını iddia ediyorsun cahil herif!
Seninki de iddia
Hayır değil, ortaya atılan bir iddianın redditesidir benimki. İddia kanıtlanırsa benim redditem geçersiz olur.
"Bana uçan kanatlı filler olmadığını kanıtla" dememle aynı şey. Mantık felsefesinin temelleridir bunlar, bilmediğin için
Ey Cehl-i mürekkeb olan Stenka, sen hâlâ ‘benimki reddiyedir’ diye kıvranıyorsun. Reddetmek için de kanıt gerekir cahil herif! Uçan filler örneğin mantık felsefesinde bile yanlış çünkü tarihsel olaylar, uçan filler gibi hayali değildir. Holodomor’u, Mao’nun Büyük Atılımı’nı, Kuzey Kore açlık krizini yüzlerce akademik çalışma kanıtlamış. Sen ise Reddit linkiyle ‘yok öyle bir şey’ diyorsun. Bu bilim değil, çocukça inatlaşma.
Sen bana hâlâ tek bir tane bile akademik kaynak gösteremedin. Çünkü yok. O yüzden ideolojik mastürbasyon yapmaya devam et, ama şunu bil: Sen kaybettin, Komünizm de kaybetti. Nokta.
hayır bu videoları yaymak kolay
Kassam Tugayları'na ait bu video
Bu video neyin nesi 🙄
Kassam Tugayları'na ait bu video
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?