Çoğu Avrupa ülkesi terör örgütü olarak biliyor neden biz kabul etmiyız malllmıyız
5 gü
Cevap
7Cevap
Hamas terör örgütü değildir. Aynı bizdeki kuvai milliye gibi filistin halkının siyonist yahudi köpeklerden kurtarmak için mücadele eden bir kurtluş örgütüdür. Bu sitede bazı canımsın itrailli itlerin haber ajanslarının verilerine göre konuşuyor. Son olarak HAMAS hiç bir bebek ve masum sivili öldürmedi onları öldüren itrailin kendi askerleridir. Yani kendi vatandaşlarını helikopter ile taradılar
Araştır lütfen 7 october Hamas yaz youtube ordan bak İsraillilere ilk saldırı onlar yaptı kaç bin sivili öldürdüler kız erkek demeden evlerini yaktılar insanlar yanarak öldü hatta bazı kadınların cesetlerinde tecavüz izlerine rastlandı sen ne Anlayon israil bundan folayı Filistin'e saldırdu bu savaş bundan dolayı başladı biraz düşün gidipte Suriye bizim 1 günde 1500 e yakın insanımızı öldürse ne yaparsın? Sessizce oturur musun yoksa o Suriye'yi darma duman mı edersin empati kur İsrail'e ilk Hamas saldırıp 1 günde bu kadar insan öldürdüler 1500 e yakın masum sivil onlara saldırmayan çoğunun evine girdiler evleri yaktılar insanlar o şekilde kül oldular hatta bir çok kadın cesedin de tecavüz izlerine rastlandı Hamas terör örgütüdür sadece buna karşı gelen araplardır Arap olmayan bütün ülkeler terör örgütü olarak kabul ediyor peki biz niye haması tutuyoz çünkü Araplardan farkımız kalmadı
Bizde Müslüman olan terör örgütlerine karşı genel bir sempati olabiliyor memlekette. Bana göre dibine kadar terör örgütüdür bu arada.
Bir araştırın lütfen 7 octaber yazın bu Hamas bir çok İsrail sivillerini katlediyor çocuk bebek demeden ondan sonra İsrail saldırdı filistine
Ben mevzuları biliyorum zaten hamas veya kassam tugayları dedikleri şey terör örgütü, bunu kabul etmeyenlere söylemelisin o konuda genel kültürüm var yani.
biz müslümanız akıllı anla bunu artık sen değilsen biz ne yapalım biz mazlumların yanındayız sen katilleri tutuyorsan ne yapalım biz mal mıyız
Bizdense kötü değildir karşıdansa kötüdür kafası deniyor buna
Bizden derken😄😂 Suriye'de kaç askerimizin başını kestiler onlarda müslüman sence 1 günde 1500 kişiyi öldüren ırk sana acırmı?
Yazdığımı iyice oku. Ben terörist değiller demedim. Bunların yaptıklarını sırf onlarda Müslüman diye aklayanlara karşı söyledim. Ayrıca ırkla bi alakası yok durumun
Arapları üstün ırk görüyor burdaki bir kesim o yüzden yalarsak onları cennete gideriz kafasında olanlar bile var 😃
Ya orta doğu Arap dünyası zaten hamasta Arap çetesi bi zahmet tutsunlar da bize noluyor? Biz niye tutuyoz haması
Bizimkilerin aynısı işte varlar ama halklarına zerre hayırları yok
Ama türkiye avrupa ülkesi değil
Arap ülkesi de değil? Araplar tutuyor sadece haması demek istedim Avrupa ülkeleri değil Arap dışı bir çok ırk ülke haması terör örgütü olarak kabul ediyor peki biz niye kabul etmiyoz çünkü araplaştık
Arap ülkesi. Neredeyse tüm batı türkiyeyi arap ülkesi sanıyor, hatta ne kadar doğru bilmiyorum ama siz deveye mi biniyorsunuz muhabbeti vardı bi zamanlar, araplar bile kendi milli dinlerini bizimkiler kadar savunmuyordur hal böyleyken dışarıya biz arabız imajı çiziyoruz
Dini sömüren bir terör örgütü
Yok artk
Gerçekleri görün youtube yaz 7 octebar Hamas diye bu Hamas İsrail sınırına girerek 1 günde 1500 e yakın masum İsrail sivillerini katletti kız çocuk demeden evlerini yakıp diri diri yakıp öldürdüler insanları ondan sonra bu savaş patlak verdi İsrail Filistin'e saldırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hamas'ın nasıl tanımlandığı, ülkeden ülkeye değişebiliyor çünkü bu tarz tanımlar genellikle politika, uluslararası ilişkiler ve çıkarlarla şekilleniyor. Türkiye'nin Hamas'ı terör örgütü olarak görmemesi, siyasi ve tarihi bağlamlara dayanıyor. Ancak bu tartışmalı bir konu ve pek çok kişi farklı düşünebilir 🌍.
Hamas'ın Gazze'deki rolü ve İsrail-Filistin çatışmasındaki konumu da düşünülmesi gereken etkenler arasında. Avrupa'nın pek çok ülkesi Hamas'ı terör örgütü olarak sınıflandırıyor, evet, ama Türkiye'nin farklı bir diplomatik yaklaşımı var. Bu yaklaşımı doğru buluyor musun? 🤔