İsrail
Hamas
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Twitterda bir israilin yedigi haltlara bir filistinin yedigi haltlara bakiyorum da ikiside ayni... sen ne guzel ulkeymissin azerbeycan sana etmedigini birakmayan evini barkini isgal edip dunyaya seni cani olarak tanitan ermenilere boyle davranmadin insan gibi gitmelerine kalmalarina izin verdin... dunya medeniyet görsün bir de ortadogu ulkelerine bak...
Benim bir yanım yok.. sadece çocukları düşünüyorum.. ne haldeler.. çocuk kalpleri korkuyor mu şu an 😔 .. savaşın hiçbir tarafında değilim.. olamam.. ben gaddar değilim.. neyi paylasamiyoruz.. çocukların minik kalplerini korkuyla doldurarak.. çaresiz insanları evsiz yurtsuz bırakarak.. neyi paylaşamiyoruz biz.. bunu sormaz mı Allah bize.. o masum insanların çaresizliğini kimsesizligini sormaz mı bize.. ne zaman bu savaşlar.. ne zaman son bulacak..
Karabağda bizi destekleyen israil den yana. Aynı israil Ermeni soykırımını iki kere reddetti. Filistin kabul etti.
zayıf müslüman halk dediğin iranın desteğiyle donanmış durumsa ve sivil İsraillerri allahu akbar diye bağırarak canice öldürüyor şu an. twitterda bir sürü iğrenç görüntüleri dolaşıyor.
Karabağda Ermeniyi destekleyen, sözde ermeni soykırım anıtını ziyaret eden bir millet ne yaşarsa yaşasın. Filistin ayrıca Osmanlı'ya karşı İngiliz desteği ile ayaklanma sonucu kuruldu. yani bu bilgiler ışığında ben bu araplara destek veremem.
Cahilce konuşma tarih bilmeden! filistin 1. dünya savaşından sonra elimizden gitmesinden yıllar sonra kuruldu. Algı kasma derdindesin farkındayım ama tarihi çarpıtma. suudu desen anlarım onlar 1. dünya savaşı sırasında isyan çıkardı lakin kaç kişi onuda bilmiyorsun. 10 miyon arap varsa ingilizle hareket edeni 50 bin kişi yoktu. lawrance destek veren çapulcu bedevi eşkiya ordusunun toplamı 8 bin kişiydi o da zirve zamanında...
hangimiz algı kasıyor merak eden kendisi araştırsın o zaman. şu an İran Ermenistan filistin birleşmiş yahudilere saldıryor. Bu birliğin ortak nedeni ne acaba. açın bakın twitterda neler dönüyor. Ermeniler nasıl alkış tutuyor İsraildeki iğrenç saldırılara.
İslam uğruna dostu düşmanı ayıramayacak mıyız? İsrail'in tarihte Türklerle hiçbir sorunu olmamıştır. Ben bunlara niye karşı çıkayım Osmanlı'ya karşı kurulmuş bir filistin için. İran meclisi İsraile ölüm diye sloganlar atmış, üzerine bu olaylar patlak veriyor. İran kim? Ermenilere destek vermedi mi İran Ruslara birlikte? Bu adamların ortak düşmanları biziz twitter.com/shlaroche/status/1710643045278835033
osmanlı deyip durma osmanlıyla bir alaksı yok filistinin. orada israil devleti 1948 de birinci arap israil savaşından sonra kuruldu. orası bizim elimizden 1918de çıktı. bizi araplarda vurmadı orada Allenby komutasındaki 110 bin kişili ingiliz ordusu biizm 46 bin kişilik orduyu teknoloik üstünlüğünüde kullanarak ezdi. 6 binde arap çakalı vardı sabotajlarla ikmal hatlarını kesmeye çalışan.
o kadar şey yazdım, tek bir cümleye odaklı savunma yaptın ya sizinle tartışmak boş.
aynen filistinlilere de gökten zembille iniyor silahlar. iranın da parmağı yok. zaten Ermenistana destek vermedi müslüman iranlılar dimi. hepsi yalan siz gerçeksiniz. hadi iyi akşamlar.
o zaman Azerbaycanı da dost olarka görüyorsundur. konuşacak bir şeyimiz yok çünkü beni dinden önce Türklük ilgilendirir. Türkün başına bela kim oldu geçmişte gelecekte kim olabilir o konular önemli.
"görmüyorsundur"
evet azeybacan şiadır ama laiktir o yüzden onlar iran rafızi şiası gibi değil. milliyetçilik ağır basar onlarda o yüzden uyuşuruz. ben turancıyım ama aynı zamanda şeriatçıyım. o yüzden seninle birkonuda uyuşuruz öbüründe bozuşuruz. ama ben dolu tarafına bardağın bakmayı tercih ederim türk milliçetçisi olduğun için.
Türk milliyetçilği ile şeriatçılığı uyuşturmak da enteresanmış. arabın farsın pakinin milyar tane müslümanına, bir tane şamanist Tuvalıyı değişmem ben kendi adıma. o yüzden çok farklıyız.
bu dediğimin tam tersini savunan milliyetçi olamaz zaten.
başkanım kimmiş benim? senin hayatın, ne yaptığın beni ilgilendirmez. milliyetçiliğin tanımını yaptım. milliyet demek de Türkiye demek değil, tüm dünya Türkleri benim kastım. hangi Türk milliyetçisi kalkıp örneğin Tuva Türklerine elin arabını filsitinlisini tercih eder dinden dolayı? mantık.
Cevap
2Cevap
Gosterilmek istenen ile yapılanı anlayamıyorum tek isteğim az sayıda insanın canının yanması..
Ülkem Azerbaycanın açıklaması İsrailden yana, karabağ savaşında barbar filistin ermenistana destek çıkmıştı, çakma islam ülkesi işte. Biz İsrailden devam 😄
Türkiye'ye mülteci gelmesin yeter
Kim, kimi yok ederse etsin
hatırlayalım, ermeni soykırımını filistin tanıdı, israil tanımadı.. araplardan yana değilim.
@ultrapatates kamçılık/tatil konusunda anlaşamadık ama bunda hemfikiriz
👍👍
Desteğim müslümanlardan yana.
Savaşlae ilgim dışı
Israil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?