AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tabiki Müslümanları destekliyorum. Ama bu saldiriyi filistinli müslümanlarin mi yoksa israilde yönetime talip olan ve aylardir iceride protestolar cikartan muhalefetin destegiyle mi yapildigi konusunda emin degilim. Filistinin israil e iceriden destek almadan bunu yapacak gucu oldugunu dusunmuyorum
Türklere ihanet eden Filistinlileri ne çok seviyorsunuz. Soydaslarinizi katleden Çin e destek, Ermenistan destek veren Filistinliler eline geçirse sizi de s*kck
Ya şöyle ki ben elhamdülillah müslümanım. Ama her iki taraf da hatalı. Bide böyle bir şey de var israil zaten sürekli savaş açıyor. Bir gün filistine birgün gazze ile. Yani bence bu sefer israile açılan savaşta her ne kadar olursa olsun israil bunları hak ediyor. İsrail az masumlara vurmadı.
İkisini de desteklemiyorum yesinler birbirlerini. Bence her iki tarafta hatalı.
masum insanları dili, dini, ırkı farketmeksizin
Savş neden oldu
Tabiki de filistin. Işgalci katilleri destekleyecek halim yok. Elhamdulillah
Tarafımız her zaman Müslümanlardan ve mağdurlardan yanadır.
Senin gibi miliyetçi birisine yakıştıramadım
@ESKIbirKSliadam neden?
Bitinci dünya savaşında Onbinlerce mehmetçiğimizi hicaz demiryollarında ingilizlerle birolup şehit eden osmanlıyı sırtından buran onlar. Ermeni soykırımını tanıyan onlar pkk ya destek veren onlar
Onlara beslediğiniz düşmanlığı İngiliz'e, Fransız'a, İtalya'ya besliyor musunuz?
PKK'yı kuran güç Vatikan asıllı Yahudi gücü.
Sahte milliyetçilerin ve sahte kahramanların yalan tarihine inanmayın.
Bunlar yalan değil tarihi gerçekler. Ne ingiliz ne de bir başkası bizi ilgilendirmiyor. Ayrıca biz 16 . Lıktan 24 . Lüğe düşmüş bir ülkeyiz süper kahraman değiliz. Çıkarımıza uyan gelişmiş devletlerle dalaşıp çapulcuların koruyuculuğunu yaptığımız sürece de burnumuz b*ktan kurtulmaz asla.
:)
Ortadoğuyu adam edecek tek bir millet var oda Türkiye 🇹🇷 Dünyada Türkiye dışında hiçbir ülke bunu başaramaz.
İki ucu 💩lu değnek, ikisini de desteklemiyorum
Hay savaşını * ya herkesin derdi bu oldu
Sjdnd aynen.
@SymrnaCityStyle napıyon lan çakma Sagopa kdkks 23.00 kadar vaktini verdim
Kedimle uzanıyoruz öyle. İyilik, sağlık. Senden ne haber? 23'e kadar derken.
@SymrnaCityStyle Bırak hikâyeyi deşifre ettim hepsini derken ciddiydim. 23.00 da açmamak üzere engeli yiyince anlarsın jdijd sonra kendini parçalarsin o engeli acilmayalardan farkın kalmaz
Neyin hepsini? Bana mı dedin? Neyi dedin? Şaka filan mı yapıyorsun? Biriyle mi karıştırıyorsun? Bir şeyden şüphelendin de zarf mı atıyorsun? Olay ne? 👍👎
@SymrnaCityStyle 23.00 da ana hesaptan açılmamak üzere engel yiyince anlarsın. Bırakın showu yeter aw. 500 hesapla uğraşmamam sıkıldım.23.00 bir dakika geçmesin son sözüm bu
Anlatıyorsan anlat. Yoksa 23'ü de bekleme.
@SymrnaCityStyle çokta * engeli ana hesaptan yiyince anlarsın kdikss senle mi uğraşcam ya
Kafayı mı yedin hocam.
@SymrnaCityStyle 23.00 boş yapma hayde
Sana harbi bir şey olmuş. La burada birini seni şu saatte engelleyecem diye tehdit etmek ne alaka. 🤣🤣🤣 çocuk musun mg 🤣🤣
@SymrnaCityStyle 23. De görüşürüz kdkkd hayır niye bu kadar savunma modundasin o aşikar yoksa hesabın yoktur mk iidis boyle dedim diye inandım sanma millete kestiğini karakterli olan karaktersiz rolü destekledim hayde 23.00 motorla gez kdisi
Evet şu an savunma modundayım. 🤣🤣🤣 bu duruma karşı aklımı savunmaya çalışıyorum.
Hocam ara ara soru altlarında muhabbetimiz olurdu. Bunun hatrına olayı, durumu belki anlarım diye uğraşıyorum. Tahminim başkasını ben sandığın yönünde. Ama 🤣🤣🤣 ama 23'te engellersen naparim ben 🤣🤣
@SymrnaCityStyle tamam 23.00 dan sonra engeli yiyince karakterli moda geçip surda gezdim bunu yaptım diyip kendini düzgün gösterecek yalan olan görüşler atmaya devam edersin
Seni değil ana hesabına engel vuracam sen yine her türlü karşıma çıkarsın kdjjd
Gsgdbdvd. Motor dedin, gez dedin. Gezdim, yaptım diye anlat dedin... kendini karakterli göstermeye devam et dedin. Ne anlatıyon hocam. Sana kim ne yaptı?
Bi b. ok biliyorsan adminlere yaz kontrol edip hepsini silsinler hesaplarımın. Derdin ne anlamadım.
@SymrnaCityStyle ya bir s. git neyse dediğim gibi son sözüm 23.00 insanların hakkımda düşündüğü şeyler * olmadığı için bu kadar rahatım. Neyse sende 23.00 dan sonra o insanlar arasına girecen😂
Tamam.
@SymrnaCityStyle okey o zaman sözünün arkasında dur hiç bir şekilde 23.00 dan sonra karışma çıkma haydi eyvallah. Y
Hayatını silktirme bana.)
Girdiğin saatleri yaz ben gelmiyim. 🤣🤣🤣
Küfür de ettin ya hocam.
Hiçbirini desteklemiyorum
İkisini de desteklemiyorum Müslüman olmama rağmen
İkisinin de mk
İsrail.
Neden
Onbinlerce mehmetçiğimizi hicaz demiryollarında ingilizlerle birolup şehit eden onlar. Ermeni soykırımını tanıyan onlar pkk ya destek veren onlar
hiçbirini
Ugandayı
Filistin
Kendimi
Savaşa karşıyım
Filistini