Bu artık insanlık meselesi din meselesini aşalı çok oldu 😔
İsrail
Filistin
Uzlaşma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu artık insanlık meselesi din meselesini aşalı çok oldu 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu bir savaş degl katliam
Israil biz masumuz ayaklarına yatıyor ama yemezler
Vicdanı olmayanları ikna edip kendi taraflarına çekebilirler ancak beni degl
Gazze ve Batı Şeria İsrail topraklarına katılacak. Filistin yandaşları kendilerini boşa kandırmasın.
Dur tahmin edeyim İslamofobiksin
Büyük İsrail hayata geçecek elbette.
Allah'ın lanetinin İslam düşmanlarının üzerlerine olması yakındır. Unutmayalım ki Allah sabredenlerle beraberdir 🇵🇸🇵🇸🇹🇷
Uzlaşmayı desteklemiyorum. Bu 2 devlet birbirleriyle asla uzlaşamaz. Öyle bişey mümkün olsaydı bugüne kadar çözülürdü sorunları.
Kimi peki?
Güçlü olan kazansın hiçbirini desteklemiyorum
Kimseyi desteklemiyorum. Neden taraf tutmak zorundayız ki?
Hic bir türlü savasi desteklemşyorum
Peki sence mazlum olan taraf yok mu 😔
Hastane ve okuldan sonra filistin.
Hiç kimseyi. Sadece çocuklara yazık.
Umman'ı
Sürekli cevapladığın sorulardan alakasız cevaplar veriyorsun. İşin gücün insanların sorduğu sorularla dalga geçmek. Kendini ne sanıyorsun ilah falan mı?
Yanlış analiz
Filistin
Tabiki filistin
Kendi ülkemi
Soruyla alakasız cevap verme. Şu an bu iki ülkeden kimi destekliyorsunuz diye sordum
Şu an o iki ülkenin geriliminin sonucunda benim ülkem savaşa sokulacak da ondan dedim. Sen hangi partiye oy veriyorsun mesela
İmansız bir partiye oy verdim çok şükür hiçbir zaman
Anlaamdim?
Anladınn
İmansız partiye oy verdin mi vermedin mi onu tam anlamadım.
Vermedim demek istedin herhalde
Vermedim demek istemiştim ne uzatiyon işte cümleden anla 😂
Sana çok şey anlatmak isterdim de... uyumam gerekiyor. İyi geceler
Kendi düşüncendekilere anlat bana değil kötü geceler 😂
Beter olun. Siz de o şimdi acıdığınız ulkedekilwr gibi olacaksınız. Bir sonraki hedef Türkiye ve senin o çok imanlı bildiğin kişi İsrailin adami. Din iman diye diye ülkenin içine ettiniz. Hiçbirinize hakkımı helal etmicem sen ve senin gibilere. Bi de kötü geceler diyor çok iyi Bi taraf tutuyormuş gibi. Beter olun geberin gidin.
Ne saçmalıyorsun Allah herkesi görüyor kimin düşman olup kimin olmadığını. Düşman kim olduğu o kadar belli ki siz görmek istemiyorsunuz!
İsrail'in adamı olduğunu neye dayanarak söylüyorsun?
Ya bir sürü icraati var. Hatta şu an İsrail buyukelciliklerini falan korumaya aldı. Yahudilerden ödül alan kendisi. Bu ülkeyi yıllardır TSK yı bitiren kendisi. Askeri gücü zayıflatan kendisi. Abd gemileri Türkiye sularindayken 1 kere bile ey Amerika diyip tepki gösterdiğini gördün mü?
Şimdi de göstermelik İsraile karşiymis gibi hareketler yapıyor. Çünkü İsraili kışkırtmiş olacak Türkiye, sonra ABD ve israilin turkiyeye saldırmasına sebep vermiş olacak. Senaryolar çok basit. Ama anlayana
Soğukkanlı kalmalı yoksa savaş çıkar farkında değil misiniz bunun
Seninle yarın uzunca konuşalım ben sana bazı gerçekleri göstermek istiyorum sadece.
Yok sağol sen dolduruşa gelmiş aslında hiçbir şey bilmeyen bir VATANDAŞsın
İsrail
Filistin
Ben tarafsızım valla