Gündem Türk Vatandaşı birisi gönüllü olarak İsrail Ordusuna katıldığını açıklamış Türk birisi İsrail ordusuna neden katılır ki? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğu kişi ortada vatandaşlık var diyor acaba böyle bir şey mümkün müdür? Türk Vatandaşı birisi gönüllü olarak İsrail Ordusuna katıldığını açıklamış Türk birisi İsrail ordusuna neden katılır ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 99% +1 yıl Cancazim basit bu çoğu Osmanlı zamanından kalan Yahudiler bizler gibi zaten İstanbul dan İsrail'e göç etmiş. cok insan var son yıllarda garipsemiyorum 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Türk vantandaşıdır ama uyruğu kim bilir ne Türk pasaportu almayan kaldı mı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ad ve soyadlarını değişebiliyorlar mı? Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bir ara 2 ya da 3 yıl ne sadece e devlet üzerinden isim ve sosisim değişim başvurusu oldu belki halan devam ediyordur da Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Bugüne kadar 298 bin 670 kişi soyadını, 134 bin 818 kişi ise adını değiştirdi olmuş ve yasa süresi dolana kadar Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 24 Aralık 2022 Bitme tarihi Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl @ptal mı lan bunlar aciz misiniz olum biraz vicdan sahibi olun lan. Benim hesabı kapatırlar şimdi bir satır kaydım. 0 0 Yorumla
ArtLostInDreams Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Nasıl katılmış? Öyle kafasına göre katılabiliyormuymuş? Katilabiliyorsa israil ordusu nasıl bir ordu? 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Din kardeşiyiz deyip sırtımızdan vuran İngilizler Kudüs ü Türklerden kurtardı diyen Arap zihniyetinden iyidir. 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Yahudi kökenlidir. Şaşıracak bir şey yok pek. 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Filistin cephesine katılanlar var. O da orayı seçmiş 0 0 Yorumla
enteresanbiadam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl TR de yaşayan sefarad yahudilerinden biridir. namı diğer kriptolar 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeminle yorumsuzlar 0 1 Yorumla şeliii12 +1 yıl Hayatı ile ilgili alması gereken kararları sana mı sorması gerekiyordu? 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cancazim basit bu çoğu Osmanlı zamanından kalan Yahudiler bizler gibi zaten İstanbul dan İsrail'e göç etmiş. cok insan var son yıllarda garipsemiyorum
Türk vantandaşıdır ama uyruğu kim bilir ne Türk pasaportu almayan kaldı mı
Ad ve soyadlarını değişebiliyorlar mı?
Bir ara 2 ya da 3 yıl ne sadece e devlet üzerinden isim ve sosisim değişim başvurusu oldu belki halan devam ediyordur da
Bugüne kadar 298 bin 670 kişi soyadını, 134 bin 818 kişi ise adını değiştirdi olmuş ve yasa süresi dolana kadar
24 Aralık 2022 Bitme tarihi
@ptal mı lan bunlar aciz misiniz olum biraz vicdan sahibi olun lan. Benim hesabı kapatırlar şimdi bir satır kaydım.
Nasıl katılmış? Öyle kafasına göre katılabiliyormuymuş? Katilabiliyorsa israil ordusu nasıl bir ordu?
Din kardeşiyiz deyip sırtımızdan vuran İngilizler Kudüs ü Türklerden kurtardı diyen Arap zihniyetinden iyidir.
Yahudi kökenlidir. Şaşıracak bir şey yok pek.
Filistin cephesine katılanlar var. O da orayı seçmiş
TR de yaşayan sefarad yahudilerinden biridir. namı diğer kriptolar
Belkide kaleyi içten fetedecek
ölmeyi bayılmak mı sanıyor rıdmdşmd
Yeminle yorumsuzlar
Hayatı ile ilgili alması gereken kararları sana mı sorması gerekiyordu? 🤣