Türk Askeri Filistin’e gönderilse İsrail’e karşı durma açısından iyi olmaz mı?
Halk mehmetçik gazzeye diyor,

Türk Askeri Filistin’e gönderilse İsrail’e karşı durma açısından iyi olmaz mı?
Halk mehmetçik gazzeye diyor,

Halk Mehmetçik Gazze'ye demiyor bunu şov peşindeki 3 5 Arap tapar söylüyor. Ve söylediklerinin bedelinin ne kadar ağır olduğunun, stratejik olarak ne kadar ahma*ça olduğunun farkında dahi değiller.
Gazze'ye gitmek isteyen arkadaşlar bohçalarıyla beraber gidip inandıkları her neyse onun için kendileri savaşabilirler, Türk çocuğu artık Arap çöllerinde kanını dökmeyecek.
Mazlumlara yardım etmeliyiz
İyi, hiç durma şimdi al valizini hemen git oraya ve yardım et.
Türk askeri gitmeye hazır ama bölge Türk askerine hazır değil. Orası dünyadaki cehennem bölgesi gibi bir yer. Vaktinde Osmanlıca ihanet eden devletlerle dolu. Biz gideriz oraya İsrailin de içinden geçeriz ama ya oradaki sözde Müslüman ülkeler bizi tekrar satarsa bizi kim kurtaracak? Uygun koşullar olursa gidilir Aksi halde Mehmetçik katledilebilir orada
Gönderilsinler bir işe yararlar orada
Türk askeri neden arapları korumaya gidiyor? 22 tane arap ülkesi varken hemde. Ayrıca ülke de 15 milyon nargile içen kaçak göcek araplar var onları göndermek yerine neden Mehmetçik? Senin kocan, abin, baban var mı? varsa onları gönderelim nasıl duygu? Türkün canı bu kadar ucuz mu?
Cübbeli Hoca diyor
Cübbeli kendi gitsin
Ee askere karşı asker gerek
Cevap
8Cevap
sen git sen ve senin gibilerini durdurmayalım doğu türkistan için gitmeyen mehmetçik gazzeye niye gitsin suriyede bizimle omuz omuza savaşmayıp türkiyede nargile içip sahillere akan kızların g. tunu başını kameraya alan taciz tecavüz olaylarına karışanlar için canımızı niye feda edelim... sen git defol sen savaş...
Cübbeli Hoca diyor Mazlumlara yardım şart
Askere karşı asker lazım
Mehmetcik Gazzeye diyen halk bizden değildir. Türkiye'yi savaşa çekmeye çalışıyorlar. Türkiye savaşa dahil olursa 3. Dünya savaşı çıkar ve Dünya karışır.
Youtube da var izle
Bunu diyenleri ben bizden olarak kabul etmiyorum. Filistin bayrağı taşıyanlara da anlam veremiyorum. Öncelikle Filistin bayrağının anlamını öğrenin sonra gelin
Türk askeri araplar için neden ölsün? Bizim savaşımız falan değil, olan yine garibanın çocuğuna olacak. Bitmedi bi arap sevdanız
Araplar için değil çocukları korumak için gidecek
Diyenler gitsin önce sonra duruma göre sende gidersin
Cübbeli Hoca diyor
Hoca diyorsa mutlaka git sen
Cübbeli Hoca’ya düşman mısın sen üslubun çok yanlış
senaryo gayet net değil mi bop projesi ben böyle senaryonun iliğim kemiğim bütün benliğim ile karşısında dururum
Askerlerimiz gitse sivilleri korur
sen git koru
türk kadınları gitsin türk erkeklerinin öldüğü yeter filistin benim umrumda değil mehmetçik de babanızın oğlu değil
Saçma konuşmayın ya güneyimiz doğumuz batımız kuzeyimiz sıkıntıda iken neden filistin
Çok istiyorlarsa onu diyenler gitsin
Mehmetçik neden Gazze' ye gitsin.
Filistini koruyacaklar
Sadece neden Mehmetçik. Araplardan ses seda yok. Dogalgazi ve petrolü kesmiyorlar. Neden sadece Türkiye ve Türk Askeri
Çünkü Türk askeri güçlü oradaki ağır saldırılara dayanabilir
Gitmek isteyen gidebilir. Önce kendi vatanını düşünmek zorundasın. Biz savaşa giremeyiz. Türkiye elinden geleni yapmaya çalışıyor zaten. Yardım falan edelim ama askeri mudahale olmaz.
Halkın böyle dediği yok , uydurmayin.
Cübbeli Hoca diyor
He tamm
Sen cübbeli hocayı sevmiyor musun
Sen önden git
Askerlerin gitmesi lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?