fatihte '' mehmetçik gazzeye '' diye slogan atmışlar.
Ulen TSK düzensiz çete mi len asker kafasına göre cihada katılacak? Siz ne sanıyorsunuz Türk’ün ordusunu? Cahil dürzüler!
fatihte '' mehmetçik gazzeye '' diye slogan atmışlar.
Ulen TSK düzensiz çete mi len asker kafasına göre cihada katılacak? Siz ne sanıyorsunuz Türk’ün ordusunu? Cahil dürzüler!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
At gözlüğü takarsanız gördüğünüz sadece bu olur. Mesela Müslümanlara yapılan zülum. Mesele ilk kabemiz olan Kudüs meselesi ki öyle basit bir şey değil..
sen gitmek istiyor musun
Elimde olsa keşke. Çok isterdim
biletini karşılayalım? Ama gideceksin
Karşıla. Çok zihniyetsizsin ya cidden. Söylemek istemediğimi anlamamaya çalışıyorsun.
tamam karşılayalım senin nerede yasıyosun
Sen beni şehitlikle mi korkutmaya çalışıyorsun. Benim hayalim şehitlik zaten. Bence sen benim demek istediğimi de çok iyi anladın ama anlamamazlıktwn geliyorsun
www.google.com/search
Bu ne şimdi
Ermeni dostu Filistine git yardım et
@met96 merak etme sen yardım gidecek
Uygur Türküne karşı Çini destekleyen Filistin Ermeni soykırımını tanıyan Filistin Ermenistanı destekleyen Filistin siz hala yardım edin Türk düşmanlarına
@met96 burada mesela Kudüs meselesi
O zaman bekleriz Filistin ve İsrail birbirini yer bizde gider ayakta kalanı vururuz Türk bayrağını dikeriz Filistin bayrağı için savaşmayız
@met96 Filistin halkının da büyük bir çoğunluğu Müslüman. Müslüman müslümanın yanında olmalı. Bilemiyorum ama benim görüşüm Türk askeri yakındır savaşa katılacak. ve Kur'an'ı Kerimde de geçtiği üzere İsrailin kökü kuruyacak
Filistin Azerbaycana karşı Ermenistanın Uygur Türküne karşı Çinin yanında böyle Türk düşmanı olan ülkeye sen nasıl yardım etmek istersin
@met96 filisitinin Ermenistan'a yardımı yalanlandı bir kere. Onu geçtim savaş stratejisinin ne olduğunu bilmiyor gibisin. Burada çıkarlar doğrultusunda hareket ediliyor. Düşmanın düşmanı senin dostudur. Tabiki savaş süresince. Siyaset farklı bir şey. İsrail eşittir ABD İsrail bir şey değil ama ABD kolay lokma olmadığı için diğer devletlerin desteği gerekiyor zaten.
Açık açık Ermeni soykırımını tanıyan Filistin ayrıca Çine destek veren Uygur Türküne yapılan zulmü haklı gören Filistin bunlar Türk düşmanı
@met96 türk ve Müslüman olmayıp türk düşmanı olmayan tek devlet yok ki zaten. Ama bazı şeylerde siyaset büyük rol oynar. Ben çin iyidir ya da demiyorum ama siyaset burada önemli rol oynuyor. Neyse ben uyicam. Hayırlı geceler
Dost kim düşman kim bilmeyen ister. Filistin bayrağında Osmanlı askerinin kanı var hala o bayrağı paylaşanlar var yazık cidden
O zaman niye İdlib'de teröristleri korumak için Suriye'de? diye sorarlar adama
Gitmek isteyenleri seve seve yollarız da Mehmetçiğin Arap çöllerinde akacak kanı yok ya
kim istiyosa kendisi gitsin bir daha donmemek uzere
çok seviyorlarsa tüm arapları yollayak oraya biz de rahatlamış oluruz
Slk birtakım ml sürüsü bu milletin cahilliğini çok hafife alıyorsunuz
araplardan yeteri kadar zarar gördük bir kez daha tekrarlamaya lüzum yok
O slogan atanları toplayıp gönderceksin Filistin'e. Bakalım ne kadar erkeklermiş 🤣🤣
Ülkenin batmasını istiyorlar. Suriyeye gönderenlerle aynı kafa.
Araplar için savaşa girmeye degmez
kendilerinin mabadı yemiyor da ondan
cahiller işte benim soruya gelen yanıtlara baksana
boş işler bunlar.