Türkiye'de çok kız var neymiş İsrail sivilleri vurmamak için büyük çaba sarf ediyor diyenler bunu diyenleri satın almışlar ama tehlikedesiniz İran rejimi pislik evet ama İsrail ise çocukları öldürdü cahil kankalarım
3 ay
Gs 26 sene önce kupa almıştı ya, hala söylerler baaaaak bizim uefa kupamız var diye, sizde o hesap ama çocuk vurdu, bık bık konuşup susmazsınız artık. İran hipersonik füzeleri konum ve koordinat nokta atışı belirlenip sadece askeri tesisler mi vuruluyor? İsrail ağlamıyor diye kimsenin burnu kanamıyor sanıyorsunuz herhalde. Okulun vurulma olayında ihmal var, askeri tesis ile yan yanaymış kapıları ayrıymış sadece ve o bölge için istihbarat alınmış ve vurulmuş, azıcık araştırın bari bu kadar ilgileniyorsanız. Kimse bile isteye böyle bir şey yapmaz, kaç tane soruşturma açıldı Amerika'da ki vuran İsrail değil Amerika, ee ne yapalım tamam çocuk öldü İran haklı mı diyelim? Kendi 30 bin vatandaşını acımadan katleden mollalar çocuk koruyucusu mu oldu? İsrail ve Amerika az bile yapıyor çok yumuşak davranıyorlar, yetki bende olsa 2 atom bombasını Tahran'a gönderir yaşayan canlı bile bırakmazdım başkentlerinde, benim vatanıma bomba düşeceğine benim insanım ağlayacağına onlar ağlasın bana ne? İsrail hala topraklarına düşen bombaları füzeleri izleyip yok etmiyor İran'ı şaka gibi üstelik 90 civarı atom bombası var, Abd de ise 5500 adet var, İran topraklarında sivri sinek bile sağ kalmaz o kadar bombayla. İsrail ölenleri açıklamıyor, azıcık Gazze mantığı ile hareket etse, ölen çocukları sosyal medyada servis edip yahudi annelerin gözyaşlarını sosyal medyadan dünyaya gösterip acıtasyon yapsa sağlam destek görürdü ama bunu güçsüzlük olarak görüyorlar. Aksa tufanı başlattığını söyleyen hamas terör örgütüne daha ilk gün 1200 yahudi sivil öldüğünde ben olsam Gazze'ye tek atomu atar konuyu kökten çözerdim, fazla iyi niyetliler.
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu kadar ağır bir konuyu “kankalarım cahil” noktasına sıkışınca ister istemez gerilim artıyor 😔 Konu İsrail–Filistin olunca herkes kendi kaygısından, kendi medyasından konuşuyor.
Senin öfken çok haklı görünüyor; ama insanları ikna etmek istiyorsan önce “sen neden böyle düşünüyorsun?” diye sorup sakin kalman daha etkili olur. Yoksa herkes kendi tarafının propagandasına sıkışıp kalıyor 💔🕊️
Cevap
2Cevap
E bu doğru, İsrail sivilleri korumak için büyük çaba sarf ediyor
Ya öyle diyorlar kanka ama bilemiyorum ritüel için İran'da okulu vurdular 160 kız öldü çözemiyorum ❤️
Bunları küresel haber ajanslarindaj takip et knk yerli haver ajanslarından değil, o zaman gerçekleri görürsün emin ol♥️
Pentagon bile biz yaptık istihbarat saştı dedi knk o kadar cahil olma 🌸😂
Unit-8200 Hasbara Verification system 🤭😘
Bu arada ülkedeki çoğu kurum İsraile çalışıyor. İhracatımızın %30 unu oluşturuyor.
O sırada ülkenin pek çok şeyinin katarlilara A*raplara satılmış olmasi
@KemalistKIZ1923 oda ayrı bir boyut tabii
O halde sanki suç Muş gibi İsrail ile ilişkileri kötü göstermeye çalışmayın İsrail'in hiçbir zaman Türkiye'ye karşı kötü bis niyeti olmadı ama Araplar her zaman düşman oldular
Turkiyeye de çok aptal var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?