Zamanında dünyanın 4 bir yanından zulüm görmüş holocost'u yaşamış bir halk olan İsrail'in aynı durumu Filistinlilere yaşatması insanı duyarlılıklarının olmadığını gösteriyor. Bu orantısız bir savaş Bölgedeki başta Arap ülkeleri olmak üzere İsrail'e bir ders vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Araplar gerçi tarih boyunca birbirlerini sattıklarından dolayı açıkçası bir beklentim de yok.
İsrail'in Filistinli sivillere Gazze'nin Kuzeyinin boşaltılması konusunda verdiği süre doldu? Durum sizce nereye gidiyor?
İsrail yikilmali. Kendimi zor tutuyorum kuşanıp donanip savaşin ortasına atlamamak için, bir tanesini gebertsem kafi. Hiç bir zaman İsrail zulüm görmedi yeryüzünde zulüm yapan, haksızlık yapan bir ırk bunlar. Bu dünyanın lanetiler, onları destekleyen devletlere de lanet olsun.
Benim asıl kızdığım israil değil adamlar net kötü mü kötü, İsraile destek veren ülkeler lafta değil savaş gemisi, mühimmat, parasal desteklerini açık açık verirken Müslüman ve Arap ülkelerinin sadece lafta destek çıkmaları bence iki yüzlülük ve korkaklıktan başka bir şey değil asıl bu durum çok sinir bozucu.
Çünkü bu mevzu bizim bildiğimiz tarihte başlamadı, çok öncesinde hazırlık vardı ve etrafımız kuşatıldı.. amaç Ortadoğu devleti kurmak. Haritayı değiştirmek! Bunun farkında olan müslümanlar öncesinde yapılan sinsi kuşatmaların bahanelerine çaresiz kaldılar ve şimdi bunu bile bile aptalca bir hamle yapmak yerine doğru zamanı bekliyorlar
Benim Arap toplumuna zerre güvenim yok daha önceki arap-israil savaşlarında başlarda hersey istedikleri gibi giderken yine çıkar çatışmasına düşüp kafalarına göre hareket edince Avrupa ve Amerika nın da baskısıyla hemen geri çekildiler. Savaş anında bile birbirini satan toplumdan bahsediyoruz. Umarim akillanirlar.
Anlaştık.😃Uzak mesafe atışlarım iyidir uzun namlulu silah bende ama yakın mesafe kısa namlulu silahlarda zayıfım biraz eğitim vermen gerek bana o iş sende. Bu arada Askerdeyken bunu farkettim yanlış anlaşılmasın not düşeyim😅
Bende çok az da olsa Arapça da var oldu bu iş. Sağ salim dönebilirsek bir tane ailesini kaybetmiş çocuğu evlatlık alalım. Senden muhteşem bir anne olur.🙂
İyi işte sayılar dışında bende okumayı bilmiyorum birbirimizi tamamlıyoruz. Savaş bu dönüp dönemeyeceğimiz belli değil zaman kaybetmenin bir anlamı yok ceyizimizde silah ve mermi olsa yeterli.😅
Eceli gelen it cami duvarına işermiş hesabı israil iti de bunu yapıyor. Ne de olsa sonlarının yakın olduğunu biliyor tüm siyon itler.
Onların amacı armageddon'u oluşturmak. beyinleri o kadar sal*kça çalışıyor ki melhamei kübra olunca dünya bizlere kalacak kafasındalar. tüm ırklar yok olacak biz üstün ırkız heryer bizim olcak kafasındalar. bu sebeple kıyameti hızlandırma amacında armageddon için büyük israile giden her yolu deniyorlar. haması da onlar kışkırttı 5 bin roketi kimse bi anda atamaz israile. bazı sal**aklar da yahudilerin mağdur edebiyatına inanıyorlar israil sonuna kadar haklı diyolar : ) haklıysa sivillerle ne işi var? gitsin hamas'ı indirsin yiyorsa. kibirli korkak yaratıklar
Bu insanlar tecavze uğradı, y@kıldı, parclndi. Çocuklar kaçırıldı ve hala ellerinde. Sivilleri bu savaşın dışında kalması için süre verdi. Tahliye olan sivilleri önünü kim kesti. Hamas, kalkan yapmak ve arkalarına saklanmak için.
ABD, İngiltere hiç korkmadan tereddüt etmeden İsrail tarafında dururken müslümanlar sadece izliyor. Sinirimden sağı solu dağıtasım geliyor. Allah'tan yakınımda yahudi falan yok
Savaşmak barbar ırklarn tercihidr Kutsal kitaplarn bile lanetledigi bir ırktan iyi ve güzel seyler yapmasını beklemiyordm zaten Insan degl vahsi iblis gibiler Ben bu kadar zalim bir devlet görmedm Konu toprak degl din savaşları
Aptall Müslümanlar yüzünden siyonist yahudiler amacına ulaşmış olacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arap milleti ne zaman İsrail'e savaş açsa İsrail o savaşta toprak büyütmüş bir devlettir yine topraklarını büyütecekler
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > İsrail'in Filistinli sivillere Gazze'nin Kuzeyinin boşaltılması konusunda verdiği süre doldu? Durum sizce nereye gidiyor?