166 zaten adını yazsan alırsın bence hiç adil değil. Hadi durumundan dolayı desek ki bu bu puanı alamaz en düşüğünü yapalım oda öyle bir okul için ve dersten pek anlamayan biri için 250 olmalıydı. 166 çok basit herkes yapar.
Açıkcası bu tarz sıralamalarla uçurum fark olan bölüm ve ünilere yerleşenler yüksek ihtimalle bölümü bitirmekte epey zorlanabilir hatta bitiremezler. Bazı şeyler de temel istiyor.
Çok adaletsiz oldu. Ben 500k sıralama ile ağız ve diş sağlığı yazdım gelmedi. Ama 1 milyonuncu arkadaşım tıbbi sekreterlik kazandı. Ayrıca 35 yaş üstü teyzeler 166 puanla en güzel yerlere yerlesebiliyorsa sorun bizde degi başkalarında.
İki kral savaş çıkarır erkekler savaş meydanında ölür bırakın bu işleri yıllardır erkekler de en az sizin kadar eziliyor ama bir ayrıcalık vermiyorlar. Günümüz de babanın emekli maaşı kıza kalır kız 18 yaşını geçse babasının sigortasın dan faydalanır kızlar askere gitmez kadınlar sokak da kalsa sığınma evleri var daha ne istiyorsunuz be
Sadece erkekler savas meydaninda ölmez hangi kafadasin? ve senin dedigin gibi iki kral savas cikarir, savasi çıkaranlar hep erkektir. Sizin cinsiyetiniz savasi cikariyorsa siz savaşın be, kadin siginma evleri neden var biliyormusunki? Git bir araştır kadin siginma evleri neden var? kizlar neden askere gitmez? Sence bir onuda tahmin et, siz her ay regl oluyormusunu, siz kadinlarla ayni testosteron sayisinami sahipsiniz? Ne kadar sacma konusmussun ya, ayrica bircok yerde ülkede kadinlarda askere gidiyor, zaten kadin askerlerimizde var, babanin erkek maasinida sadece kizlarmi aliyor, erkeklerde alabilir, Gerçekten boş yapmışsın.
Babası vefat ettiği zaman sadece kızlar maaş alıyor. Dünya ve Türkiye de kaç kadın asker var kaç erkek asker var ölenlerin kaçı erkek kaçı kadın git bak. İki kral savaş çıkarır dediğim de savaşı erkekler çıkarıyo diyemezsin savaşı çıkaran 2 erkek yüzünden tüm erkekler aynı diyemezsin ben doğan bebeğini çöpe atan kadınlar var diye tüm kadınlar vahşi acımasız demiyorum ya da para için vücudunu satan kadınlar var diye tüm kadınlar hayat kadını demiyorum sen de biraz öyle yap genelleme yapma boş yapma
Tarihe baktığında hep savaşı çıkaranlar erkektir, taciz vakalarına baktığında çoğunluğu erkektir, cinayet vakalarına baktığına çoğunluğu erkektir yani bunun bir iki erkekle alakasi yok, zaten ben her erkek aynidir demiyorum sizin gibi olmayan bir sürü iyi erkek var, ayrica gayette bir sürü kadin asker var,
Kadın asker sayısı hayat kadını sayısı kadar yok boş yapma. Taciz, cinayet erkeklerde fazla bunu kabul ediyorum ama onlar dan tüm erkekler sorumlu değil bazı psikopatların yaptığı suç dan dolayı ben sorumlu değilim bu yüzden ay taciz olayları var kadınlara pozitif ayrımcılık yapalım diyemem. Siz kadınlar nasıl para için vücudunuzu satıyorsanız para için mafya olan adam öldüren erkekler var yapacak bir şey yok her cinsin kötüsü var bu yüzden ayrımcılık yapmaya gerek yok eşit haklara sahip olmak iyidir
Hem kendine nasil genelleme yapilmasini begenmiyorsan biz kadinlarada yapma, siz kadinlar nasil para icin vucudunuzu satiyorsaniz demissin gidip orada, Her kadinmi vucudunu satiyor, kadinlar sence vucudunu satmaktan mi hoslaniyor? Onlar ne hallerdelerde bunu yapiyorlar hic düşünebiliyormusun, ve evet eşit haklara sahip olmak iyidir ama hala ataerkil bir dunyada yasiyoruz, bu yuzden magdur gibi davranmaniz saçma
Bende doğruları söyledim para için cinayet işleyen erkekler olduğu gibi para için vücudunu satan kadınlar da var. Ki sadece muhtaç olduğu için değil daha fazla alışveriş yapmak için İnternet de show yapan orasını burasını açan yüzlerce kadın var
Kaç erkek var fotoğraf video satan kaç kadın var fotoğraf video satan biraz oranlarına bak ayrıca bunları erkekler de yapıyor dersen taciz, cinayet işleyen kadınlar da var oranlara göre konuşuyorum
Evet, kadin katiller ve tacizcilwrse var ben onlarida hakli bulmuyorum, ayrica fotograf satan, video ceken, bir suru erkekte var az degil yani git bir p. rn0ya bak gorursun sadece kadinlar degil bunlar, sen onlarin sayisini az saniyorsun herhalde
Türkiye de bunu yapan kadınlar daha çok buradan bile mesajla yazan kızlar var canlı yayın açıyorum gel diyen tango, onlyfans da yayın yapıyorum diyenler var bunları sayısı erkekler den çok daha fazla
Buradan yazan erkeklerde var, kadinlarin bunu erkeklerden daha cok fazla yapmasi benim icin pek birsey ifade etmiyor, en azindan erkekler gibi cinayet islemiyorlar tecavuz etmiyorlar, bu tarz videolarin sana bir zarari var mı ? Hayir yok, fakat tecavuz ve cinayet isleyen erkeklerin zarari var mı ? Var
Kadınlar soyunarak para kazanırken erkekler bunu pek beceremiyor bu yüzden cinayetle para kazanıyor erkekler de seks yaparak kadınlar kadar kazandığı gün cinayet oranları düşer merak etme. Saat de belki 5 bin kazanan hayat kadını var erkekler bunu yapamadığı için fedai oluyor mesela zarar fayda değil maddiyat
Yoo erkeklerde soyunarak para kazaniyor, sirf soyunarak para kazanamadiklari icin mi cinayet isliyorlar jdxksmxmwm guldurme beni ya, cinayet sanki biryerini payalsarak para kazanmaktan iyi birsey gibi konusmussun, bir yerini paylaşıp para kazanan kadinlarin dunyaya bir zarari yok, cinayet isleyen ve tecavuz eden erkeklwrin zarari var fkekxkw birde cinayeti hakli gostermeye calismissin
Cinayetleri haklı göstermiyorum ama nasıl ki kadınlara fabrika da çalışmak zor geldiği için hayat kadını oluyorsa erkeklere de çalışmak zor geldiği için illegal işlere giriyor bu sebeple cinayet oranları artıyor
Bak hala cinayetleri hakli gostermeye calisiyosun yok hayat zor geldigi icinmis, gitsin gay p. rn0 ceksinde para kazansin en azindan cinayet oranlari artmaz
Kadınların da erkeklerin de pis işleri var farkımız yok eşit haklara sahip olmalıyız diyorum. Sen nasıl ölen babanın emekli maaşını alıyorsan bende almalıyım sen nasıl sigorta dan faydalanıyorsan bende faydalanmalıyım ben askere gidiyorsam kadınlar da askere gitmeli en azından herkes 1 ay temel eğitim almalı kadınlara ve erkeklere her konuda eşit hak tanınmalı bunu diyorum
Sende aliyosun zaten allah askina ya, zaten erkeklere ve kadinalra esit hak taninmali ama taninmiyor nedem biliyormusun kadinlar yuzunden degil erkekler yuzunden saglanmiyor, gelip biryerlerde ataerkil bir dunyada yasamamiza ragmen gelip mağdur rolünü oynuyorlar, her erkek boyle olmasa çoğusu böyle
Ya nereye alıyorum git bak bakalım erkekler de var mı ölen babasının maaşını alma ya da 18 yaşını geçen erkek babasının sigortasın dan faydalanıyor mu bir bak sonra yaz ezbere konuşma
Cmdmxmwmxm olum sende ne paragoz ciktin be olen babanin maasina takmissin ne oldu kiz kardesin felanmi aldi olen babanin maasini ne oldu takmissin babanin maasina, konustugumuz konun ana firki sence senin olen babanin maasimi hakli cikmak icin alakasiz yerlere getiriyorsun, kabul et erkekler haksizliga ugramiyor kadinlar en fazla ugruyor, ataerkil bir dunyada yasiyoruz ve erkekler gelip hala magdur rolu oynuyor kabul et iste
Ben eşit hak istiyorum diyorum anlatıyorum ki kadınlar da haksızlığa uğramasın istiyorum ama sen dalga geçiyorsun paragöz çıktın diyorsun yarın sende haksızlığa uğrarsın o zaman sana da gülerler
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > "34 yaş ve üstü kadınlar" ek kontenjanı sayesinde 166 puanla Boğaziçi Üniversitesi’ne yerleşti. Siz pozitif ayrımcılığı destekliyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
166 zaten adını yazsan alırsın bence hiç adil değil. Hadi durumundan dolayı desek ki bu bu puanı alamaz en düşüğünü yapalım oda öyle bir okul için ve dersten pek anlamayan biri için 250 olmalıydı. 166 çok basit herkes yapar.
Jsjs o değilde kadından daha yüksek not alabilen sıralamada üste çıkabilecek 35 yaş üstü kimse yazmamış😂 hak etmiş
Büyük saçmalık o kadar insan çalışıp emek ediyor birileri de yaşlarından dolayı hak kazanıyor adama sorarlar nerde adalet..
Emek hırsızlığı bu gençler çırpınıyorlar çabalıyorlar bu sınava girip kazanmak içi ama 35 yaşındaki kişiye böyle hak tanınıyor hoş değil
Yani okumayı bile beceremeyen birileri Boğaziçine girebiliyor demek bu. Bu durumu savunan varsa en yakın akıl hastanesine kapatsın kendini.
Bu kadarı çok fazla ve saçma bence ya. Ben asla desteklemiyorum
okulu nasıl bitirecek acaba bide fizil bide ingilizce djhdkflf
Hayır. Bir yerlere gelebilmek için eşit şartlarda yarışmak en doğrusu...
Bakın işte bu kadın üstün toplum yaratmaktır. Kimse hak ettiğinin üstünde ek puan veya kontenjan verilmemeli.
Saçma ve gereksiz buluyorum bir grup az zekalı insanın kapısının önünden geçemeyeği okulu okumaları haksızlık.
okuyamaz ki zaten. İçinden geçilir her dersten kalır ya :D boğaziçi zordur. Korkmayın koşarak uzaklaşacaktır
Yahu yerleşsinler ne olacak ki? Bu ülkede üniversite okuyanlar garsonluk yapıyor. Mezun olsalar ne olacak yani? :D
Eğitime bu açıdan bakmamalısın.
Ben bakmıyorum, seçtikleriniz böyle bakiyor😂
Pozitif ayrımcılık adı altında haksızlık yapılıyor 👍
34 yaşından sonra bir kadına okul değil eş ve çocuk gerekir.
hak yendiğini düşünüyorum açıkta kaldım ben haksızlık resmen okumayın temizlikçilik yapın diyorlar adaletin bu mu dünya
hiç adil değil erkek olsaydım böyle bir şeyi kabul etmedim kadın erkek eşitliğini savunalar nerde acaba buna da eşitlik desinler
Eğtim sistemimizin bedelini yaklaşık 20 yıl içerisinde ülkemizin bekasını kaybederek ödeyeceğiz
Bir kadın olarak desteklemiyorum bazı şeylerin b*kunu çıkarıyorlar "kandınlara destek" adı altında.
Bu kesinlikle saçmalık, başarı dolu bir gencin az farkla giremediği yere birisi niye yaşı ve cinsiyetinden girebilsin.
Tabikide yanlis. Is pozitif ayrımcılığa kalsa neler yapılması gerekir neler. NEYIN NE OLDUGUNU GAYET IYI BILIYORUZ
Niye zorunuza gidiyor ulan! Bir de o tatsın üni zevkini okuma zevkini... Hayata geç atılan insanlar da mevcut yazık değil mi onlara
sakin ol teyze
Olur birey
@Derindüşlerr v*led
dogru bulmuyorum, pozitif ayrimciligin her turlusu yanlis
Akp dönemi kadınları ilah yaptılar. Eşitlik felan kalmadı
Bizim bölüme de 1.5 milyon yapan kadın yerleşmiş :D ben bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Açıkcası bu tarz sıralamalarla uçurum fark olan bölüm ve ünilere yerleşenler yüksek ihtimalle bölümü bitirmekte epey zorlanabilir hatta bitiremezler. Bazı şeyler de temel istiyor.
Kadın olduğu için değil, birisinden torpili olduğu için yerleştirilmiştir.
Kötü niyetle söylemiyorum, ama şahsen ben desteklemiyorum.
Olm bu ülkede @mcıkk olduktan sonra başka hiçbir şeye ihtiyacın yok zaten
Biteremz o okulu o puanla bu negatif ayrımcılık çalışan hakkıyla puan alan ne olacak
Hayır tabiki emek hırsızlığı bu o kadının da karaktersizliği
G*tunu yırtıp bir kaç puanla kaçıranlar sorun etmiyorsa benim için de sorun yok.
Çok adaletsiz oldu. Ben 500k sıralama ile ağız ve diş sağlığı yazdım gelmedi. Ama 1 milyonuncu arkadaşım tıbbi sekreterlik kazandı. Ayrıca 35 yaş üstü teyzeler 166 puanla en güzel yerlere yerlesebiliyorsa sorun bizde degi başkalarında.
Nereye yerleşiyorsa yerleşsinler 3 günlük dünya. Bir ayakları girmiş zaten çukara.
Saçmalık herkes okul okumamalı işte sonrada üni mezunu garson iş alımları yapılıyor :D
O ne ya ne alaka acaba mantıklı bi tarafı varsa onaylayabilirim
Destekliyorum ama o puanla giden biri o bölümden mezun olamaz zaten.
destekliyorum. 520 puan alarak yerlesen öğrencilerin kontenjan hakkını engellemiyor çünkü
Ya olabilir tabi ki.
Aslında tumpuan sistemini kaldiracaklar.
511e 166 ibretlik olsun diye yerleştirmişlerdir Boğaziçi üni. bitiremez o puanla
Hiç umrumda bile değil, isterse sıfır puanla kazansın 😀
düşünce doğru zaman yanlış depremzedeler açıktaken bu döne böyle bir kontejan yanlış
Pozitif ayrımcılığı hiçbir konuda desteklemem.
Pozitif ayrımcılık dan nefret ediyorum suçumuz erkek olmak mı
Abi sanarsiniz yillarca size siddet gosterildi, siz okutulmadiniz, evlendirildiniz, abartma
İki kral savaş çıkarır erkekler savaş meydanında ölür bırakın bu işleri yıllardır erkekler de en az sizin kadar eziliyor ama bir ayrıcalık vermiyorlar. Günümüz de babanın emekli maaşı kıza kalır kız 18 yaşını geçse babasının sigortasın dan faydalanır kızlar askere gitmez kadınlar sokak da kalsa sığınma evleri var daha ne istiyorsunuz be
Sadece erkekler savas meydaninda ölmez hangi kafadasin? ve senin dedigin gibi iki kral savas cikarir, savasi çıkaranlar hep erkektir. Sizin cinsiyetiniz savasi cikariyorsa siz savaşın be, kadin siginma evleri neden var biliyormusunki? Git bir araştır kadin siginma evleri neden var?
kizlar neden askere gitmez? Sence bir onuda tahmin et, siz her ay regl oluyormusunu, siz kadinlarla ayni testosteron sayisinami sahipsiniz? Ne kadar sacma konusmussun ya, ayrica bircok yerde ülkede kadinlarda askere gidiyor, zaten kadin askerlerimizde var, babanin erkek maasinida sadece kizlarmi aliyor, erkeklerde alabilir, Gerçekten boş yapmışsın.
Babası vefat ettiği zaman sadece kızlar maaş alıyor. Dünya ve Türkiye de kaç kadın asker var kaç erkek asker var ölenlerin kaçı erkek kaçı kadın git bak. İki kral savaş çıkarır dediğim de savaşı erkekler çıkarıyo diyemezsin savaşı çıkaran 2 erkek yüzünden tüm erkekler aynı diyemezsin ben doğan bebeğini çöpe atan kadınlar var diye tüm kadınlar vahşi acımasız demiyorum ya da para için vücudunu satan kadınlar var diye tüm kadınlar hayat kadını demiyorum sen de biraz öyle yap genelleme yapma boş yapma
Tarihe baktığında hep savaşı çıkaranlar erkektir, taciz vakalarına baktığında çoğunluğu erkektir, cinayet vakalarına baktığına çoğunluğu erkektir yani bunun bir iki erkekle alakasi yok, zaten ben her erkek aynidir demiyorum sizin gibi olmayan bir sürü iyi erkek var, ayrica gayette bir sürü kadin asker var,
Kadın asker sayısı hayat kadını sayısı kadar yok boş yapma. Taciz, cinayet erkeklerde fazla bunu kabul ediyorum ama onlar dan tüm erkekler sorumlu değil bazı psikopatların yaptığı suç dan dolayı ben sorumlu değilim bu yüzden ay taciz olayları var kadınlara pozitif ayrımcılık yapalım diyemem. Siz kadınlar nasıl para için vücudunuzu satıyorsanız para için mafya olan adam öldüren erkekler var yapacak bir şey yok her cinsin kötüsü var bu yüzden ayrımcılık yapmaya gerek yok eşit haklara sahip olmak iyidir
Hem kendine nasil genelleme yapilmasini begenmiyorsan biz kadinlarada yapma, siz kadinlar nasil para icin vucudunuzu satiyorsaniz demissin gidip orada, Her kadinmi vucudunu satiyor, kadinlar sence vucudunu satmaktan mi hoslaniyor? Onlar ne hallerdelerde bunu yapiyorlar hic düşünebiliyormusun, ve evet eşit haklara sahip olmak iyidir ama hala ataerkil bir dunyada yasiyoruz, bu yuzden magdur gibi davranmaniz saçma
Sen o kadar genelleme yaptın ki bazı şeyleri gözüne sokma gereği duydum
Ben gayette dogrulari söyledim
Bende doğruları söyledim para için cinayet işleyen erkekler olduğu gibi para için vücudunu satan kadınlar da var. Ki sadece muhtaç olduğu için değil daha fazla alışveriş yapmak için İnternet de show yapan orasını burasını açan yüzlerce kadın var
Bunlari sadece kadinlarmi yapiyor? Erkekelrde yapiyor
Kaç erkek var fotoğraf video satan kaç kadın var fotoğraf video satan biraz oranlarına bak ayrıca bunları erkekler de yapıyor dersen taciz, cinayet işleyen kadınlar da var oranlara göre konuşuyorum
Evet, kadin katiller ve tacizcilwrse var ben onlarida hakli bulmuyorum, ayrica fotograf satan, video ceken, bir suru erkekte var az degil yani git bir p. rn0ya bak gorursun sadece kadinlar degil bunlar, sen onlarin sayisini az saniyorsun herhalde
Türkiye de bunu yapan kadınlar daha çok buradan bile mesajla yazan kızlar var canlı yayın açıyorum gel diyen tango, onlyfans da yayın yapıyorum diyenler var bunları sayısı erkekler den çok daha fazla
Buradan yazan erkeklerde var, kadinlarin bunu erkeklerden daha cok fazla yapmasi benim icin pek birsey ifade etmiyor, en azindan erkekler gibi cinayet islemiyorlar tecavuz etmiyorlar, bu tarz videolarin sana bir zarari var mı ? Hayir yok, fakat tecavuz ve cinayet isleyen erkeklerin zarari var mı ? Var
Kadınlar soyunarak para kazanırken erkekler bunu pek beceremiyor bu yüzden cinayetle para kazanıyor erkekler de seks yaparak kadınlar kadar kazandığı gün cinayet oranları düşer merak etme. Saat de belki 5 bin kazanan hayat kadını var erkekler bunu yapamadığı için fedai oluyor mesela zarar fayda değil maddiyat
Yoo erkeklerde soyunarak para kazaniyor, sirf soyunarak para kazanamadiklari icin mi cinayet isliyorlar jdxksmxmwm guldurme beni ya, cinayet sanki biryerini payalsarak para kazanmaktan iyi birsey gibi konusmussun, bir yerini paylaşıp para kazanan kadinlarin dunyaya bir zarari yok, cinayet isleyen ve tecavuz eden erkeklwrin zarari var fkekxkw birde cinayeti hakli gostermeye calismissin
Cinayetleri haklı göstermiyorum ama nasıl ki kadınlara fabrika da çalışmak zor geldiği için hayat kadını oluyorsa erkeklere de çalışmak zor geldiği için illegal işlere giriyor bu sebeple cinayet oranları artıyor
Bak hala cinayetleri hakli gostermeye calisiyosun yok hayat zor geldigi icinmis, gitsin gay p. rn0 ceksinde para kazansin en azindan cinayet oranlari artmaz
Toplumun ahlakını bozduğu için bir sürü hayat kadınına da girsin işe çalışsın diyorlar onlar işe girip çalışırsa onlar de dediğini yapar
Ne yani hayat kadinlari ise girdigi icinmi erkekler cinayet isliyor diyorsun?
Kadınların da erkeklerin de pis işleri var farkımız yok eşit haklara sahip olmalıyız diyorum. Sen nasıl ölen babanın emekli maaşını alıyorsan bende almalıyım sen nasıl sigorta dan faydalanıyorsan bende faydalanmalıyım ben askere gidiyorsam kadınlar da askere gitmeli en azından herkes 1 ay temel eğitim almalı kadınlara ve erkeklere her konuda eşit hak tanınmalı bunu diyorum
Sende aliyosun zaten allah askina ya, zaten erkeklere ve kadinalra esit hak taninmali ama taninmiyor nedem biliyormusun kadinlar yuzunden degil erkekler yuzunden saglanmiyor, gelip biryerlerde ataerkil bir dunyada yasamamiza ragmen gelip mağdur rolünü oynuyorlar, her erkek boyle olmasa çoğusu böyle
Ya nereye alıyorum git bak bakalım erkekler de var mı ölen babasının maaşını alma ya da 18 yaşını geçen erkek babasının sigortasın dan faydalanıyor mu bir bak sonra yaz ezbere konuşma
Cmdmxmwmxm olum sende ne paragoz ciktin be olen babanin maasina takmissin ne oldu kiz kardesin felanmi aldi olen babanin maasini ne oldu takmissin babanin maasina, konustugumuz konun ana firki sence senin olen babanin maasimi hakli cikmak icin alakasiz yerlere getiriyorsun, kabul et erkekler haksizliga ugramiyor kadinlar en fazla ugruyor, ataerkil bir dunyada yasiyoruz ve erkekler gelip hala magdur rolu oynuyor kabul et iste
Ben eşit hak istiyorum diyorum anlatıyorum ki kadınlar da haksızlığa uğramasın istiyorum ama sen dalga geçiyorsun paragöz çıktın diyorsun yarın sende haksızlığa uğrarsın o zaman sana da gülerler
34 yas geç ve yapılan yanlış bi pozitif ayrımcılık.
166 puan alan birinin boğaziçinde işi ne neyse ki fizik zor bir bölüm bitiremez
Bence yanlış bir uygulama bu düpedüz torpil...
Okumak kazanmaktan daha zor zaten kalıp okuldan atılacaklar problem yaşanacagini sanmıyorum
Yerleşsin ya bitiremez zaten. 45'ine geldiğinde kendisi bırakır.
Adrese teslim yerleştirme. Gelsin bir de ben yerleştireyim ona
Bu pozitif ayrımcılık değil düpedüz saçmalık
Destekliyorum da bu kadar da değil biz mal mıyız mk
Türklerde her şey negatif kadınlara bırakta bu pozitif olsun
Hayır tabiki desteklemiyorum bu insanlar kontenjanı düşürüyor hadi cidden gerekli puanın biraz altında olsa neyse ama Allah aşkına fark uçurum
Ne takıyosunu 166 puanla alıp yerleşen insan nasıl bitirecek o okulu
o kadının boğaziçini bitirebileceğini sanmıyorum heleki fizik bölümünü
Desteklemiyorum bunca zaman boşuna mı çalıştım aldığım o yüksek notlar boşuna mı yazıklar olsun hakkım haram olsun.
hayır ona ek kontenjan verceğine sınava digerleri iel aynı şartta girmebilesini için fırsat ver.
Pozitif ayrımcılık kavramını yanlış anlamışlar. Her ayrımcılık bir haksızlıktır. Sadece boş kalan kontenjanlar için avantaj sağlanabilirdi.
Doğru bulmuyorum ama 166 puan alan kadın o bölümden mezun olamaz zaten. Vizelere finallere kapasitesi yetmez
34 yaşındaki bi kadıbıb kaybedecek birşeyi yok bir an önce kariyer sahibi olması mantığıyla o pun yerleştirmiş olabilirler
Ben diyorum bak yakında çükle doğanları diri diri gömecekler.
Ne işe yaracak ki. Sınavda lise fiziği yapamayıp 166 puan alan insan Boğaziçinde fizik okusa ne olacak 😃