İzmir'de çeyrek ve yarım gevrek yani simit satılmaya başlandı. Çeyrek gevreğin fiyatı da 2.5 TL oldu. Bu ekonomi bize daha ne gibi gariplikler gösterecek sizce? Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İzmir'de çeyrek ve yarım gevrek yani simit satılmaya başlandı. Çeyrek gevreğin fiyatı da 2.5 TL oldu. Bu ekonomi bize daha ne gibi gariplikler gösterecek sizce? Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gevreği çeyrek yapıp satmak nedir? Reziller ülkeyi batırdılar, geldiğimiz noktaya bak ilkokul da gevreği 25 kuruşa alıp yediğimi hatırlıyorum bugün ise 10 tl ile alıyorum ve ekonomi nasıl batırılır çok güzel gösterdiniz.
Çok üzücü çok
Canım ülkem ne hale geldi. Bu halka reva mı diyeceğim ama seçenler kendileri hak ettiler yaşananları. Biz de maalesef sonucuna katlanıyoruz
Ben artık kimse için üzülmüyorum eşim çifte vatandaş imkanı olmayanlar düşünsün napalım. Akıllanmıyorlar olay seçimle de değil deprem olur her yer yerlebilir malzemeden çalarlar iş ahlaki yok yani şanş eseri yaşiyor türk milleti sanki
Şaşırmadım bunlar daha bizim iyi günlerimiz maalesef ülkeyi kötü yaptılar iyice yakında çeyreğin de çeyreğini satmaya başlarlar. zaten bir kaç yıla her şey daha kötü olacak maalesef zihniyet aynı çünkü
Bence şu avantajı var ekonomik yönü dışında. Şahsen tadımlık çeyrek alınabilir veya bana yarım yeter diyenler için güzel bir şey.
Ayrıca aşırı pahalı bizim buralarda 5-7 lira segmenti zaten simitin.
Geçen arkadaşım aradı bir yerde kahvaltı yapıyorum simit var mı orada dedi evet dedim 1 Euro burdan pahalıymış ya diyor 🤣🤣 İzmirde 10 tl dedi bir şey diyemedim
Maaş alırken 15.000 TL para mı diyenler simite 10 TL verince kalp krizi geçiriyorlar.
Millet m'al mı taklit mı yapıyor?
Önceden çeyrek deyince ajlimiza kokoreç gelirdi durum baya vahim
https://m.youtube.com/shorts/f3RyuuSNRCsKemal Sunal'ın eski filmlerindeki gibi yakında ekmeği de yarım ya da çeyrek alırız
Aynen öyle olacak
Ekmeği tavuk resmine banacak millet
HEE VALLAH!. ŞAKA GİBİ AMMA. GERÇEKTEN OLACAK BU İLERLEYEN ZAMANLARDA.
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla
Yok artık, Türkiye insanı zayıflatır 🤣 yıllardır diyetisyeni çeyrek simit yazdığı halde bir tam simit yiyenler şimdi mecbur çeyrek simit yiyor 🤣🙃
benim anlamadığım ben kışın şubatta da simiti 10₺ ye alıyordum mahallede ki pastaneden demek ki kazıklanıyordum 😒
Simit diyetlerde 1/4 adet verilir. Iyi yonunden de bakmak lazim. 😜 Bir butun almak zorunda kalmayacagiz 😝
Yarım Simit Satılıyor mu Piyasa da. Amma Komedi öyle 🤣🤣🤣🤣 Türkiye de , İyicene Saçmalama ya Başladı Haaa.
Şaka olsun lütfen. Yakinda susami taneyle de satarlar
Türkiye yüzyılı hayırlı olsun, güçlü Türkiye işte daha ne istiyorsunuz, AKP'liler göbek atsın 🙂
Başımızdaki kişi ve %52 lik kısım yüzünden bu haldeyiz saygılar.
Kışın ekonomi sorunlarının daha belirgin hale geleceğini varsayıyorum.
Almayın. Alırsanız tam alın.
Bu hale prim vermeyin.
Emine Erdoğanı dinlemeleri çok güzel ne de olsa koskoca ilkokul mezunu insan porsiyonları küçütmemizi önerdi
Çok üzücü bi simit keyfimiz vardı o da bitti sanırım ayda yılda bir alınır artık
yok artık ya. Akşam simidine devam o zaman aksamları 5 liraya düsüyor