İzmir'de çeyrek ve yarım gevrek yani simit satılmaya başlandı. Çeyrek gevreğin fiyatı da 2.5 TL oldu. Bu ekonomi bize daha ne gibi gariplikler gösterecek sizce? Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İzmir'de çeyrek ve yarım gevrek yani simit satılmaya başlandı. Çeyrek gevreğin fiyatı da 2.5 TL oldu. Bu ekonomi bize daha ne gibi gariplikler gösterecek sizce? Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gevreği çeyrek yapıp satmak nedir? Reziller ülkeyi batırdılar, geldiğimiz noktaya bak ilkokul da gevreği 25 kuruşa alıp yediğimi hatırlıyorum bugün ise 10 tl ile alıyorum ve ekonomi nasıl batırılır çok güzel gösterdiniz.
Çok üzücü çok
Canım ülkem ne hale geldi. Bu halka reva mı diyeceğim ama seçenler kendileri hak ettiler yaşananları. Biz de maalesef sonucuna katlanıyoruz
Şaşırmadım bunlar daha bizim iyi günlerimiz maalesef ülkeyi kötü yaptılar iyice yakında çeyreğin de çeyreğini satmaya başlarlar. zaten bir kaç yıla her şey daha kötü olacak maalesef zihniyet aynı çünkü
Cevap
50Cevap
Ben artık kimse için üzülmüyorum eşim çifte vatandaş imkanı olmayanlar düşünsün napalım. Akıllanmıyorlar olay seçimle de değil deprem olur her yer yerlebilir malzemeden çalarlar iş ahlaki yok yani şanş eseri yaşiyor türk milleti sanki
Bence şu avantajı var ekonomik yönü dışında. Şahsen tadımlık çeyrek alınabilir veya bana yarım yeter diyenler için güzel bir şey.
Ayrıca aşırı pahalı bizim buralarda 5-7 lira segmenti zaten simitin.
Geçen arkadaşım aradı bir yerde kahvaltı yapıyorum simit var mı orada dedi evet dedim 1 Euro burdan pahalıymış ya diyor 🤣🤣 İzmirde 10 tl dedi bir şey diyemedim
Önceden çeyrek deyince ajlimiza kokoreç gelirdi durum baya vahim
Maaş alırken 15.000 TL para mı diyenler simite 10 TL verince kalp krizi geçiriyorlar.
Millet m'al mı taklit mı yapıyor?
Kemal Sunal'ın eski filmlerindeki gibi yakında ekmeği de yarım ya da çeyrek alırız
Aynen öyle olacak
Ekmeği tavuk resmine banacak millet
HEE VALLAH!. ŞAKA GİBİ AMMA. GERÇEKTEN OLACAK BU İLERLEYEN ZAMANLARDA.
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla
Yok artık, Türkiye insanı zayıflatır 🤣 yıllardır diyetisyeni çeyrek simit yazdığı halde bir tam simit yiyenler şimdi mecbur çeyrek simit yiyor 🤣🙃
benim anlamadığım ben kışın şubatta da simiti 10₺ ye alıyordum mahallede ki pastaneden demek ki kazıklanıyordum 😒
Simit diyetlerde 1/4 adet verilir. Iyi yonunden de bakmak lazim. 😜 Bir butun almak zorunda kalmayacagiz 😝
Yarım Simit Satılıyor mu Piyasa da. Amma Komedi öyle 🤣🤣🤣🤣 Türkiye de , İyicene Saçmalama ya Başladı Haaa.
Şaka olsun lütfen. Yakinda susami taneyle de satarlar
Türkiye yüzyılı hayırlı olsun, güçlü Türkiye işte daha ne istiyorsunuz, AKP'liler göbek atsın 🙂
Başımızdaki kişi ve %52 lik kısım yüzünden bu haldeyiz saygılar.
Kışın ekonomi sorunlarının daha belirgin hale geleceğini varsayıyorum.
Almayın. Alırsanız tam alın.
Bu hale prim vermeyin.
Emine Erdoğanı dinlemeleri çok güzel ne de olsa koskoca ilkokul mezunu insan porsiyonları küçütmemizi önerdi
Çok üzücü bi simit keyfimiz vardı o da bitti sanırım ayda yılda bir alınır artık
yok artık ya. Akşam simidine devam o zaman aksamları 5 liraya düsüyor
Herşeyi bölüşün derlerdide artık heryede boliyorlar
akpye oy vermeye devam edin siz gevrek 10 TL olmuş umrumda degil daha pahalı olsun akpye oy verenler yüzünden ekonomi battı
acıkcası kendi düşen aglamaz ya halk istedi böyle olmak :)
Bi ara espirisi yapılmıştı ben rol filan sanmıştım demeki gerçekten doğruymuş
Önümüzdeki yıllarda altın yerine artık simit takacağız
Kader işte napalim, reis öyle istemis. Açliktan ölürsek falanda kader yani (!)
Yakında 5 kat daha artacak fiyatlar hepten uçuşlar a Geçiyor olacak. Buna ne diyeceksiniz Asıl?
Düşünecek bir şey yok, halkımız seçimini yaptı.
@nedenamaa beğeni için teşekkür ederim
Öyle diyecek çok söz var duyacak millet yok.
Ne diim , hayaldi gerçek oldu.
Kimbilir daha neler göreceğiz
Yarım bardak çayda varmı😃
Haha haaytt 🤣🤣🤣🤣 Bu Çok İyiydi Sesli Güldüm 🤣🤣🤣🤣
çeyrek çok ya, çeyreğin çeyreği de gelsin
T*yipler alemi iş başında ülkeyi sömurduler diplomasiz kişi koyarsak olucagı bu
Ölmek daha iyi böyle şeyleri görmekten
Ülkemizin geldiği duruma yazık..
İyi olmuş, hepsini yiyemiyordum zaten😀
Kötü günler bitti daha kötü günler başlıyor
Lokma lokma satacaklar yakında
Herkes seçimini yaptı, Afiyet olsun :)