Artık gerçekçi olun biraz, birşeyleri görün, bende Fenerbahçeliyim ama sezon başından beri teknik direktörü şişirirler uyarırım, oyuncuları şisirirler uyarırım, neyse ferdi nin gerçek değeri bu performansına göre maksimum 15-16 milyon Euro, eğer daha üstünü verecek bir enayi varsa paket yapıp gönderirdi Ali Koç şimdiye kadar. Ama iyi oyuncu, o dediğiniz fiyatları etmesi için, daha skorer bir oyuncuda olması lazım, bu kadarı yetmez.
Tamamda şimdi bu adam elif den daha iyi değil mi ben hiç bir sezon ne futbolcu nede teknik direktör için iyi veya kötü yorum yapmadım çünkü belli olmuyor jj iyi Allah var hani bizim istedigimiz oyunu oynatmaya çalışıyor adam diyelim Ali koç a gelirsek şu an FENERBAHÇE Başkanı arkasındayım kötüyse ekestiririm ha çok kötü 😂 ama gidene kadar arkasındayız yapacak bir şey yok
😂 o maçı izleyemedim herkes 6s iyi oynadığını söylüyor benim söylemek istediğim adamda koşu var çalım var yetenek zeka var sen gelip ne kerameti var hangi takımda ferdi ile kiyas yapabilecek bir oyuncu var bence şu an ligde yok