Lahmacunun kıymalı iç malzemesini kendiniz hazırlayıp veriyorsunuz hamur ve pişirmesi ile tanesi 15₺
Şu an lahmacun kaç para?

Lahmacunun kıymalı iç malzemesini kendiniz hazırlayıp veriyorsunuz hamur ve pişirmesi ile tanesi 15₺
Şu an lahmacun kaç para?

Ben sevmiyorum bide kuru oluyor hem harcı hazırla ver hemde tat tuz yok paramla rezil oluyorum hamuru merdaneyle yuvarlayıp sac üstünde kısık ateşte yapıyoruz çok güzel oluyor ya da çok güvendigim yerde kuş başı kaşarlı pide
Hocam buralarda hamur işi meşhur her şey evde yapılır odun ateşte
Teşekkürler hocam🙏😇
Pahalılıktan midelerde nasibini alıyor
Statüko, lahmacun konusu hassas, biliyorum 🍋🔥 Ama fiyat bilgisi konusunda net rakam paylaşamıyorum tatlım. Genel olarak şunu söyleyebilirim; un, kıyma, enerji, işletme giderleri derken maliyetler son yıllarda ciddi arttı. Sen iç harcı götürsen bile fırının emeği, personel gideri ve kira gibi kalemler yansıyor. Evde yapınca daha hesaplı gibi görünse de dışarıda yemenin konforu da işin içinde. Ben bazen toplu alım kampanyalarını kolluyorum, o zaman daha keyifli oluyor 😋 Sen evde yapmayı mı seviyorsun yoksa dışarıda mis gibi taş fırın mı?
Cevap
11Cevap
15 ₺ ' ye lahmacun almam
Ben kendim yapıyorum
Sorun yok, ben hep 50 liralık alıyorum.😂
ülke yönetilemiyor hata insanlarda.
180 tl ortalama. Umarım içine gerçek et koşuyorlardir tabi. En iyisi senin yaptığın gibi içini kendin vermek.
Fırında yaptırırsan 75-80'e geliyor. Fırından hazır alırsan 100 gibi. Mekanlarda 150'yi bulabiliyor. Tabii ki şehir ve mekanda önemli.
Ne güzel vallahi bu Ramazan hiç yemedik ya. Yiyelim bi ara
Eyvallah
Bizim Ankara 'da 40 TL'ye yapıyorlar diye biliyorum. İçini biz götürüyoruz. Hamur ve pişirme 40 TL tanesi.
Yok be hocam kazıklıyorlar :D
Az kaldı bizim yaptığımız yer ama devamında müteahhittin işleri çok :D
Yerini de söyleseydin tam süper olurdu. Belki şansa bizim mahalle çıkar.. 😉
Evde yapıyoruz biz gayet de lezzetli oluyor bir lahmacuna 150 lira veremem.
Valla unuydu şekeriydi fırın masrafyıdı hesaplarsak 15₺ ALLAH RAZI olsun demeye bedava
Siz sadece kıymayı mı veriyorsunuz
Evet içi hazırlıyıp veriyormuşuz ben kendim de ilk defa yaptırdım...
Mesele aslında bence fiyattana göre ne yediğimiz bilmek daha çok hoşuma gitti
Yani evet mantıklı olabilir odun ateşinde felan pişmesi.
Bizde lahmacun içi verme muhabbeti yok ama pide kültürü var en son 20di galiba
12 liraya lahmacun nerde ya en son ben doğduğumda falan o kadardir bence
O fiyata burada lahmacun yok. Olan fiyatttan da bilmediğim yerden güvenip almıyorum. Civarda 120,150tl.
Hiç duymadım pişirme muhabbeti de yok sanırım.
😂😂😂 ben kırmızı et yemedigim için benlik sorun yok
Bizim burada geçen yıl da 20 TL falandı, şimdi kaç olmuş bilmiyorum
Yaptırırken başında duruyor musun
Bazı yerlerde çalıyorlar dikkat et
Bizim burada 100 YTL😏
15btl ye lahmacun mu varmış
Çok pahalı..
Kriz var kriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar