4 yıl önce bir rezidansın 9. katından düşerek ölen Ebru Erdem davasında, ‘çocuğu kasten öldürme’ suçundan beraat eden, ‘cinsel istismar’ suçundan 8 yıl hapis cezası alan Serdar Taş, tahliyesinin ardından sokakta tartıştığı Ferhat Ceylan’ı silahla öldürerek kayıplara karıştı.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/tahliye-oldu-cinayet-isledi-42314453
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ceza almalı ama almıyorlar
Bunlar salınmamalıda işte niye salıyolar hiç anlamıyorum.
Cinayet oranları kıyamete yaklaşana kadar artacaktır belli ki. Eninde sonunda soykırım bilançosuna ulaşacak.
İdam diyenler zeka küpleri neyin kafasında? İdam gelse suçluları değil suçsuzları asarlar. Bunları da bilerek bırakıyorlar bilmiyor muyuz sanki.
Cinsel istismara 8 yıl veren hakimde en az bu herif kadar suçlu
İdam gelmediği sürece böyle olaylar devam edecek ya da
Sorun idam olmaması değil idam gelse bunları değil suçsuzları asarlar. Sorun devleti yönetenlerin kanunlara uymaması. Bunlarıda bilerek bırakıyorlar.
Böyle insanlar nasıl serbes kalıyor anlamıyorum.
Böyleleri insan değilki ne yapcan
Böyle insanlari asmadiktancsinra önemi yok
Sorun idam olmaması değil idam gelse bunları değil suçsuzları asarlar. Sorun devleti yönetenlerin kanunlara uymaması. Bunlarıda bilerek bırakıyorlar.
@RubyÇikolata bu şekil suvu açık olanları dedim asilmasi lazım hapiste beslenmesi değil
İdam şart
böylelerini asacan..
@RubyÇikolata siyasi suçlularda eskiden suçsuz insanları astılar. ancak bunda af olmamalı. açık ve net durumlarda uygulanmalı.
Doğru uygulayacak insan yok
@RubyÇikolata vardır vardır.