Aldatan eşinin, sevgilisini öldüren şahsın serbest bırakılması doğru karar mı?

Aldatan eşinin, sevgilisini öldüren şahsın serbest bırakılması doğru karar mı?

Başkomiserin yerinde olsaydım ikisini de alır emniyette işlem yapar gönderirdim. 2167 TL cezayla hem saygınlığımı korurdum hem de mesleğimi cinayet için kullanmazdım. Demesi kolay tabi orada aldatılma söz konusu ama öldürmek gerekmez. Sonuçta akıl var mantık var kadında bitiyor iş. Madem namuslu şerefliydi elin adamının yatağında ne işi vardı? Yani her şey kadında bitiyor kadın istemeseydi eşini sevseydi dün yattığı yatağında başka adam yatmazdı. Allah sabır versin ne diyelim. Evlenmeyin kardeşim evlilikten soğuttular iyice.
Aslında şiddete karşı bir insanım ama şiddeti hak eden o kadar çok insan var ki.. bu olayda da vefat eden kişiye asla üzülmemiştim. Keşke adam eşiyle birlikte olan kişiye yaptığını eşine de yapsaydı. O zaman daha iyi olurdu. Keşke aldatan herkesin sonu bu şekilde olsa.
Eşiyle ilgili cvp verildi. Ömür boyu o... pu damgası ile yaşayacak. 3. sınıf pavyonlara satacaklarmış kadını.
Bu olay oldukça hassas ve karmaşık. Aldatılma gibi duygusal yıkımlar yaşayan birinin öfkesi kontrolsüz kararlar almasına neden olabilir. Ancak kimse başka bir kişinin hayatını alma hakkına sahip değil. Mahkemelerin adli kontrol kararı, genelde kişinin delil karartma ya da kaçma riskine göre veriliyor. Yine de bu, kamu vicdanında bir tartışma yaratacaktır. Adaletin herkese eşit uygulanması çok önemli. Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
4Cevap
Birilerinin torpillisi, birileriyle bağlantısı var demek ki.
Sence adil mi
Hayır.
Savcı, komiserin kankasıymış. Ülkede adalet ahbap çavuş ilişkisi ile yürütülüyor.
Onun başka bağlantıları da vardır.
Ne olacak bu adalet sistemi. Ülkede hukuk gırtlağına kadar pisliğe batmış durumda.
İçerisi temizlemeden düzelmez.
Nasıl temizlenecek. Adalet yeni mezun çocukların eline kalmış.
Doğru mu değil mi konusu değisken.
Adamin tutumu olağan ha ama böyle bir olay icin katil olunur mu sanmiyorum
Ellerine sağlık komserimin. Evli kadınla birlikte olacak kadar adi her mahlukat gebertilmeli ve bu karar da örnek teşkil etmeli
Eşin seni en yakın arkadaşınla aldatırken evinde yakalasan ve elinde silah olsa sen ne yapardın?
Benim sorumu bana sorma. Verecek cevabın yoksa yazma.
Senin soruna sana sormuyorum sadece empati kurmanı istiyorum
Ben senin fikrini soruyorum
Eşinide öldürmeliydi ve tabiki serbest kalacak
Çok doğru bir karar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?