Güncellemeler
+1 yıl
Aha geldi Avusturya trolü.
Ahaha.
Bin euro kiraymış nerede oturuyorsun be troll. Avrupa'da ortalama kiralar 300 euro'dan başlıyor. Güzel yerde oturursan tabiki bin euro ödersin
Ahaha.
Bin euro kiraymış nerede oturuyorsun be troll. Avrupa'da ortalama kiralar 300 euro'dan başlıyor. Güzel yerde oturursan tabiki bin euro ödersin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
"Ben erdoğancıyım ama akpli değilim" 😄 o zaman kardeşim kusura bakma ama hiç sızlanma
Akpli olmak ayrı Erdoğancı olmak ayrı.
Akp demek erdoğan demek erdoğan demek akp demek
Ben MHP kökenliyim
Anladım
Zırla diyen terbiyesizler var halen.
Görürüz 2 aya...
Zırla demedim sızlanma dedim
Profil fotoğrafını görüp soru ve detayı görünce kalp krizi geçirdim anlık
Güzel düşünmüşsün
Ben MHP kökenliyim troll değilim
@ezxze Çok yalan konuşuyorsunuz.
Avusturya'da 1000-1200 euro maaş imkansız. Almanya'da ortalama maaş 3000-3200 euro'dan başlar mesleğin varsa bu daha da artar güzel bir işin ve Almancanın olması önemli. Ama tabiki sağda solda bulaşık yıkıyorsan 1200-1300 euro alabilirsin. O paraya da Türkiye'de olduğundan daha rahat yaşarsın ama Avrupa'daki herkes Türkiye'deki insanlardan daha rahat yaşadığı için bunun bir anlamı kalmaz. O yüzden Almanca ve İngilizceyi iyi düzeyde bilmek lazım.
Tabiki bin euroya da kira var. Hatta çok daha yüksek fiyatlara da bulabilirsin hiçbir çalışanın oturamayacağı kadar yüksek kiralar da var. Ama ona zaten geniş maddi imkanlara sahip insanlar yerleşiyor. Fakat bin euro mesela normal bir fiyat. 3 bin euro alıyorsan 3'te birini kiraya vermiş olursun fakat konut fiyatları için net bir şey demek doğru olmaz meskene, evin durumuna, genişliğine, şehrine vs. değişir bin tane değişken var bunu biliyorum ama yine de her halükarda Türkiye'den çok daha iyi durumdasın. Ben 300 euro derken ortalama başlangıç fiyatlardan bahsettim.
Türkiye'de ise ucuza ev bulamazsın en ucuz ev için bile maaşını feda etmen lazım ayrıca burada asgari ücret ile çalışma oranı %52 ve bu oran Temmuz asgari ücretten sonra artacak.
Azıcık aklın olsa insanlar neden Avrupa'ya akın akın gelme çabasında anlardın. Sen 20 euroya et yerken burada antrikot 800 olmuş haberin yok
Sen asgari ücret ile çalışma oranın %3 %5 iken hiçbir vasfa sahip olmayıp o yüzdelik içinde çalışıyorsan kusura bakma, bu senin sorunun o memleketin sorunu değil. Demek ki senden hiçbir b*k olmamış ki gidip asgari düzeydeki maaşlarda çalışıyorsun.
Benim söylediğim ise ülkenin bir sorunu zira yoksulluk sınırı temmuzda 35 bini aşacak ve profesör maaşı bile yoksulluk sınırının altında kalacak.
Şartları çok beğeniyorsan dönersin ülkene.
Yemedi mi? Troll seni.
Zırla
Kes sesini troll.
Ne trollu?
Çok milliyetçi isen gelir ülkende yaşarken yobaz k. pek sizin gibi insanlar Ak davayı temsil edemez siz ancak cebini düşünen varoşlarsınız
kardeşim
Güzel