Güncellemeler
+1 yıl
yanlış anlamayın, sadece çalıştırma kısmından bahsediyorum (yoksa işkence falan etmeyelim tabi) ve
zaten hepsi kendi ülkesinden daha kötü bir durumda olduklarını anladıkları anda kendi istekleriyle gideceklerdir diyorum.
zaten hepsi kendi ülkesinden daha kötü bir durumda olduklarını anladıkları anda kendi istekleriyle gideceklerdir diyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ülke öyle mi gelişiyormuş ilk defa bir şey öğrenmiş oldum eğer türkiyedeki göçmenleri göndermek istiyorsan göndereceksen o zaman yurtdışındaki kendi insanını geri çağır bunu yapamıyorsan hiç konuşma kendin ilk sırada bu ülkeden gitmek isteyen sen neyin şovunu yapıyon bir şey olsa 1 saniye durmazsın bile tatava yapıyon anca
böyle yaparsak hepsi ülkelerine koşa koşa giderler,
tepemize çıkarmaktansa, böylesi daha iyi.
yok gitmezlerse, bize yıkılmış bu mültecileri bize ters fakat kullanalım diyorum
O zaman senin diğerlerinden farkın ne olacak böyle yaparsan nasıl kenine türk müslüman diyeceksin yok zaten de en azından sorduklarında türküm müslümanım nasıl diyeceksin nasıl göstereceksin eğer bir şeyler istiyorsan düzen koyacaksın ortaya ama şu var ki kendi milletin düzgün değilken başkasına düzen koyamazsın onlar bozuk onlar şöyle onlar böyle hiç diyemezsin ben baktığım türküm diyen milletin türk olmadığını müslümanım diyenin müslüman olmadığını kendi ülkesini batıran bitiren bir türk müslüman insanlar görüyorum biz çok mu iyiydik de geldiler Suriyeliler bozdu ülkeyi adam çıkıyor diyor ki Suireyeli benim anam bacıma saldırıyor diyor sonra kendisi ne yapıyor bunu kendi milletine yapıyor kendi anasına bacasına yapıyor kendi milletini düdüklüyor vatan millet bayrak diyip geziyor kendi milletini düdüklüyor gel kardeşim diyor biz kardeşiz bak bizim vatanımız milletimiz bayrağımız var biz kardeşiz ee kardeşsek gel ben seni bir güzel düdükleyeyim diyor böyle bir millet varken bu ülkeye bu millete kimse bir şey yapamaz yapamk istemez kendi milleti zaten yapıyor bir şeylerin iyi olası için önce kendi milletinden başlayacaksın
doğru söylüyorsun, dediğin gibi fakat bunların çözümü var mı bilmiyorum
bunlar böyle görüp yetişmiş, yolsuzluklar vs..
zaten burası böyle olduğu için ben bu çözümü attım ortaya, madem dürüstçe bir şey yapamıyorlar, belki bu şekilde sorunlardan birini çözerler dedim.
Diğer ülkelere bakarsan çözümü bulabilirsin Amerika mesela Amrka diyorsun ama ortada Amerika yok oranın milletinde Amerikalı yok hep ordan burdan gelme onların neyi var yasası var kanunu var düzeni var sen de bu yok olmadı da bizim yasamız kanunumuz bunları nerden aldık ordan burdan aldık bu yanlış yapıldı olmayacaktı haa oldu mu oldu peki uyuluyor mu hayrı aldıysak bari uy o da yok ne olacak bu millet sapıtacak yapılacak şey kanunlar yasalar konacak ve onlara uyulacak düzen oluşturulacak herkes buna uyacak o zaman ortada sorun kalmaz senin bu dediğin olmuyor o zaman diğer ülkelerde yapsın bak bakalım bir tane türk kalıyor mu yurtdışında sana yapılsın bu o zaman bunu kabul eder misin etmez misin sen onun bunun üzerinde hakimlik kuralım işkence yapalım kendine yapılsa karşı öıkarsın annene babana kardeşine ailene yapılsa karşı çıkarsın kendinde istemeyeceğin bir şeyi başkasında istemeyezsin biz müslüamnım diyoruz ama alakası bile yok biz insanız bizi Allah yarattı kabul eden eder etmeyen etmez kimse kimseden üstün değildir üstünlük sadece takvadadır Almanyaya bakıyorsun Amerikayta bakıyorsun İngiltereye bakıyorsun ooooooo diyorsun suriyeliye gelince vahhhhh diyorsun Alman insan sen insan Suriyeli ne oluyor o insan değil mi Almanya Amerika o bu dediklerin ne yapmışlar bir bak bakalım bunlar mı insan Suriyeliler mi insan ben Almanyaya Amerikaya insan demiyorum onların yatacak yeri yok zaten şimdi sen böyle söyledin diye olmadık olsaydık başta olurduk zaten zaten en baştan ama şu Suriyeliye Afganlılara yapılan tepkilere sinir oluyorum ben ve buna tepki koyuyorum sadece
açıklamayı güncelledim sadece çalıştırılma ve refah konusunda birşeyler yapılsın dedim,
yani bura oraya göre cennet dememeleri lazım,
ama tabi haklısın, iktidar değişse, yeni kanunlar oluşturulsa ve sert bir şekilde ayrımcılık yapılmadan uygulansa.
fakat böyle bir şey olmayacağından böyle bir çözüm sundum.
fakat dediklerim olursa yani yeni kanunlar ayrıımcılık yapılmadan uygulanırsa, o zaman senin dediğin gibi olsun.
Öyle birisi gelecek ki o zaman her şey değişecek ama yine bize bağlı bu o olmayacağı için böyle devam edecek
kısasa kısas yapalım istiyorum, madem usülsüzlükler kol geziyor, bi usülsüzlükte ülke ve halkı için olsun.
tabi bizimkilerde sütten çıkma ak kaşık değil, tabi değişim olmadan o nasıl düzeltilir bilmiyorum.
"Öyle birisi gelecek ki o zaman her şey değişecek ama yine bize bağlı bu o olmayacağı için böyle devam edecek" haklısın
çözüm, akp ve chp ye oy vermemek, hep aynı isimleri zirvede tutmamak diye düşünüyorum.
Böyle diyerek doğu Türkistan a yapılan zulmü desteklemiş oluyorsun
böyle yaparsak hepsi ülkelerine koşa koşa giderler,
yani birşeyi desteklediğim falan yok
"Çin'in Doğu Türkistana yaptığı gibi bu yapsak " demek bu zulmü dolaylı yoldan destekliyorsum demek
başka bir örneğini ver, onu söyleyeyim, herşeyi açık açık konuşamıyoruz maalesef.
ama dediğim gibi, başka bir ülkede kendi ülkenden daha kötü bir durumda olsan, anında terk etmez misin?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!