Yazık oldu CHP partisine Atatürk'ün kurduğu partiyi Kemal Kılıçdaroğlu ne hale getirdi ( kendisini hiç sevemedim zafer partiliyim bu arada) bu adamdan nefret ettiğim halde oy verdim
Adam her seçimi kaybediyo bu gece konuşmasında zafer konuşması yaptı resmen ve devam dedi nasıl CHP bu tür insanlar duruyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Atatürk yüzünden CHP kazanamıyor zaten. Kusura bakmayın ama bu millet Atatürk'ü sevmiyor haklı olarak.
Alakası yok
He evet cahil islami kesim çok ama yinede farklı olabilir
İslami kesim dedikleriniz öyle fazlaca değil. Şu anda milliyetçilik prim yapıyor.
Milliyetçiyim dedim zaten
CHP milliyetçi ve Atatürkçü olmalı
CHP milliyetçi olsa adayı Doğu'dan oy alamazdı. İç Anadolu ve Karadeniz zaten Baykal devrinde de vermiyordu CHP'ye.
Hani Karadeniz milliyeciydi Akp milliyetçi degilki
Onlarınki biraz daha İslami milliyetçiliktir yani Atatürk usulü değildir. Atatürk Türkçüydü.
Dinden mi kazanıyor diyorsun
Tam olarak değil fakat o yörelerin milliyetçilik anlayışı biraz garip. Nasıl desem? Sadece Kürtleri, Yunanları ve Ermenileri tehdit olarak gören bir milliyetçilik anlayışları var.
Pek zannetmiyorum ya bir sürü Suriyeli damatları var Arap çok orada Araplar tehdit değil mi
Bu devletin kurucu kadroları en fazla Araplara ve Kürtlere karşıydı. Araplar, malumdur ki peygamberle aynı milletten olduklarından saygı görüyorlar. PKK gibi terör örgütleri de Kürtlerin itibarını bozunca Karadenizlinin milliyetçilik algısı sadece bu yöne kaydı.
Valla Kürt Yunan Arap hepsine kız verip alıyorlar artık bence dogu gibu Karadenizinde eğitim seviyesi düşük ondan
Elbette karışık evlilikler vardır ama genel olarak bu dediğiniz mümkün değil. Kürt ile Karadenizli arasında çok büyük fikir ayrılıkları var. Aslında bu istisnai bir durum da değil. Bir İzmirli, Rizeli ve Hakkarili arasında çok az ortak nokta var. Bu üç kişinin birbirinden farkları, bir İspanyol ile Rus kadardır.
Valla ayıptır söylemesi Karadeniz kürdün deniz görmüş halı 😀 doğulu ve Karadeniz li tanıdıklarım aynı kafa emin ol aynilar
Bu bir espridir.
Ülkenin kurucusu Atatürk zaten
Espisi değil gerçek dogu ve Karadeniz eğitim seviyesi çok düşük dindariz diye geçinen bir Topluluk doğudan farkı yok
Zaten Atatürk gibi bir kurucusu olması bu ülkenin şansızlığı.
Biz Kürtler de genellikle düşük seviyede eğitimliyiz lakin Doğu'da Sayın Kılıçdaroğlu kazandı.
Atatürk gelmeden önce Osmanlı sefalet içindeydi. Adam geldi kurtardı. Ne şansızlığından bahsediyorsun? İlkokulda bile öğretiyorlar.
neyi anlamıyonuz siz hala. Bak CHP nin %25lik kemik oyu vardır bu asla azalmaz artmaz. Geriye kalanlar ittifaktan gelir. CHP nin gücü bu kadar. Bu ülkenin %60 55 lik kesimi zaten CHP ye asla vermez. Sen hangi adayı koyarsan koy sonuç değişmez. Şunu bi anlayın. Adam seçimi kaybetmiyor. Halk oy vermiyor oy. Karşı tarafı suçlayın bi kerede. Elinden geleni yaptı birleşe birleşe 47 ye çıktı CHP tarihinde olmayan bir şey bu. Artık 47 lik kesim kenetlenmeli senin yaptığın gibi parçalamamalı.
Ne alaka ne ben eski Ak partili olarak Zafer partisine yöneldim düzgün aday olsaydı CHP oy verirdim düşüncen yanlış
Ak partili değilsin sen zafer partilisin. Ak partililer asla vermez zafere politikaları farklı yaşın küçük sanırım bilmiyorsun pek siyaset
Hayır 32 yaşındayım yemin ediyorum AKP den döndüm vallahi billahi ve halamda aynı oda 42 yaşında kapali