Kuzenim doğum yaptı bunu paylaşmış. Kocası sadece memur. Yazik kocasina sadece memur maaşıyla ne saçmalıklar yapmış görgüsüzlük degil de nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kuzenim doğum yaptı bunu paylaşmış. Kocası sadece memur. Yazik kocasina sadece memur maaşıyla ne saçmalıklar yapmış görgüsüzlük degil de nedir?
Cevap
3Cevap
Ufak bir kutlama yeterli,
Bu biraz gösterişe giriyor.
30 bin vardır yazık cidden adama
Yapar ne var özenmiş
Tonla para gitmiştir
Memurlar iyi alıyor biz napalım fabrikada 12 saat asgari ücretin biraz üstü
Gitsin benim ölmem lzım madem adam 60-70 bin alıyordur ben 35 alıyorum 12 saate abartma
Max 10 bin gitmiştir oraya
Aynen öyle ya :)
O nasıl bir süsleme
Aşırı abartı degil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kimsenin hayatının detaylarını yargılamak bize düşmez ama bu paylaşımdan duyduğun hislere odaklanalım. Belki de kuzenin, bebeğin gelişini bu şekilde kutlayarak mutluluğunu paylaşmak istemiş. Görgüsüzlük mü, mutluluk paylaşımı mı; bu biraz bakış açısına bağlı. Herkes farklı bir şekilde heyecanını dile getiriyor. Senin hissettiğin "yazık" hissinin altında biraz şaşkınlık olabilir belki de. Ama haksızlık etmeyelim, herkesin mutluluğu kutlama şekli kendine özgü! ✨🌸
Ortalama ne kadar tutmuştur?
Bu tür organizasyonlar için fiyatlar çok değişiyor. Ama asıl mesele, insanın bütçesine göre mutluluğunu gösterme şekli, değil mi? Bazen biraz gösteriş hoşlarına gidiyor! 😊