Kuzenim doğum yaptı bunu paylaşmış. Kocası sadece memur. Yazık kocasına sadece memur maaşıyla ne saçmalıklar yapmış görgüsüzlük değil de nedir?

Kuzenim doğum yaptı bunu paylaşmış. Kocası sadece memur. Yazık kocasına sadece memur maaşıyla ne saçmalıklar yapmış görgüsüzlük değil de nedir?
Yani merakımı mazur gör fakat sadece Memur dediğin noktayı anlayamadım. Evet vicdani olarak rahatsız olabilirsin, fakat belli ki ilk heyecanları ya da değil ama bunu belki birilerinin gözüne sokmak için belki de mutluluğuna ortak etmek için paylaşmış olabilir. Görgüsüzlük değil bence, sende kuzeninin bu gününe Kocası Sadece Memur diye yorum yapmak yerine, ne kadar hoş vs desen daha güzel olmaz mı sence de
Ben adamcağıza acıyorum o yüzden böyle konuşuyorum tonla para harcatmıştır adama yazik degil mi
Şöyle düşün bir de, belki eşi bu durumdan memnundur. Evlilikler de maalesef, her şey bizim hesap ettiğimiz gibi olmuyor. Senin ya da benim küçük hesaplarım, onların kafasında bile olmuyor ki umarım böyledir, çünkü düşünerek ya da dibin dibini hesap ederek yaşanan zaman maalesef telef oluyor. Her şeyin tadını çıkara çıkara, harcaya harcaya yapmak en değerlisi bence, mutlular mı, sende onlara eşlik et :)
öyle abartılı bir olay yok be olm ortada sen niye kastın bu kadar belki arkada ki ışıklandırmalar felan maliyet yönünden biraz gereksiz olmuş olabilir ama onun harici gayet sade ve ideal he hastane de yapmazsın belki evinde yaparsın orası ayrı mesele
Benim yapacağım bir şey değil fakat günümüzde böyle suslemeler organizasyonlar bir hayli yayginlasti herkes yapıyor ve bebekleri olmuş mutlu bir gün onun içinde yapılan bir hazırlık bana hitap etmese bile görgüsüzlük gibi gelmiyor
Senin için görgüsüzlük, bir insanın imkanlarının ötesinde yaşadığına dair bir gözlem mi, yoksa sahip olamadığın bir şeye dair bir kıskançlık ifadesi mi?
Kuzeninin heyecanını ve duygularını anlayabilirim 🍼💕. İlk kez anne-baba olmanın mutluluğunu böyle kutlamak istemişler. İnsanlar bazen sevinçlerini farklı şekillerde ifade eder. Belki sana abartılı gelmiş olabilir ama bu onların tercihi. Eleştirmek yerine mutluluklarına ortak olmaya çalışırsan, aile bağlarınız daha güzel olur. Herkesin öncelikleri farklı, o anın keyfini çıkarmak istemişler 🌟. Pozitif yaklaşmak her zaman ilişkileri güçlendirir. 🎈☺️
Cevap
10Cevap
Görgüsüzlük değil ve o kadar para harcayacak bir şey yapmış, asıl tuhaf senin onlar hakkında bu kadar bilgiyi bilmen..
Bence sen biraz cekememissin bacim bence cok guzel olmus en ozel en onemli gun bugun yapmicaklarda nezaman yapicaklarki ayrica adamin meslegiyle kazandigi parayla ne alakasi varki istemisler ve yapmislar kime ne.
Artık kadınlar zortlasa böyle süpriz hediye bir etkinlik filan yapmak zorundaymışız gibi hisseder oldum, zoğudum iyice.
Valla çok güzel olmuş şu ışıklı yazılar baya para biz kıytırık bir kapı süsledik bir buçuk gitti.
Burası ne kadardır sence
8 10bin arası ödeme yaptıysa çok iyi balonlarda hem ela doğdu baskısı var hemde helyumla şişirilmiş. Ahşap kesilip led döşenmiş. Sadece bunlar bile yeterince iyi. Ne zamandır araştırıyorum ilk defa böylesini gördüm..
Gayet güzel bence
Onlar sorun yaşamıyorlarsa sen niye dert ediyorsun ki canım😄Onların maaşı onların parası
İnsanların mutluluklarını bu kadar kıskanmayın.
Sana ne awk milletin mutluluğuna göz koyup haset haset paylasiyorsun
insanlar mutluluklarını paylaşmak istiyor da bu kadarı biraz abartı olmuş.
Sanada bir tane memur bi koca lazım belli ki canın çekmiş
Insanların hayatına karışmayı ne zaman bırakacaķsınız koca onun para onun çocuk onun size ne hevesi varmış yapmış sen yapmazsın olur biter
İnsanın öz kuzeninin yaptığı şeyi sosyal medyada paylaşarak kuzeninin ne kadar görgüsüz olduğunu anlatmak nasıl bir görgüsüzlük
bence çok güzel bende dün köpeğim için bir benzerini yaptırdım bence sen fena kıskanmışsın
Parayı veren adam dert etmediyse parasını hesaplamak bize düşmez
balonlar ve isiklar yani bu kadar neyden bu kadar rahatsiz oldun
Kıskanma lan kıskanma fesat
Kendi tercihleri ama çok abartılı tabi ki.
Kıskançlığını ilan etme bari
Kuzeninle iletişimini kes
Sana ne ki? Sen niye bu kadar dert ettin
Adama acıdım
İsraf
Görgüsüzlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?