Amcamın deli raporu var, yengem bile bile amcamla evlendi ve 2 çocuk yaptı. Babam ve diğer amcalarım para veriyor onlara ve yengem buna rağmen tatminsiz zırlıyor az para veriyorlar diye. Bu kadar para krizinin üstüne dün söyledi hamile olabilirmiş sizce yaptığı yüzsüzlük değil mi dilenci gibi dolaşacağına gitsin çalışsın midemi bulandırıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yüzsüzlük tabi ki de
:D alırken öyle anlaşmışlar :D alan razı veren razı ticaret bu ne isterse vereceksiniz boşanırsa amcan sokakta kalır sonra siz bakarsınız
Amcam zaten sokakta. Yılın yarısı hastanede. Bu kadın rahatlığa gelmiş paraya
Amcana engelli maaşı bağlayın
Ve yengene de bakıcı maaşı
Bakıcı maaşında alıyor buna rağmen bizden de durmadan para istiyor o yüzden ailemize geldi zaten para avcısı aq
Karakter sorunu var demekki
Insanlari çiplemek lazim. Tolerans araligi disindakiler kullanilabilir olanlar calistirilir digerleri imha maalesef. Cok fazla s2sip uruyosunuz ve kalite dusuyo. Hos degil.
Yengem... . buraya istedigini yaz yani :D
Evet para avcısı. Para için evlenmiş sevdiğinden değil. Ordpu
Nasıl bir yaşam tarzıdır bu anlam veremedim deli raporu olan biri ruh hastasıdır yaklaşmak bile tehlikelidir
20 yıl önceden evet yaklaşmak bile tehlikeli idi. Tedavi görmeye devam ediyor şu an iyi ama bişey fark etmiyor sonuçta çocukları taşıyıcı kendisi de raporlu
👌👌👌
Deli raporu var ama maşallah adam patır patır…
Yani yengen ağlasa da zırlasa da durum değişmeyeceğine göre bırakın ne yaparsa yapsın.
Dilenci gibi dolşacağına gitsin çalışsın
Bunu bize değil yengene söyle
Tam dilenci aq
Deli raporu varsa kanunen evlenemez ki
Evlendikten sonra mı rapor aldı
You evlenebilir. Doktordan izin almıştık
Deli raporu değildir o zaman o
Yok deli raporu ben gördüm diyorum
Ekimde biz getirdik amcamı a
ADANA Ekrem yok hastanesinden
Tok *
1) çocuklardada problem var mi?
2) para vermeyi tamamen kesin o zaman anlasin
Knk bu kadın da deli ya o çocukların ne suçu var acba onlara da aktarildimi onlar da mı zihinsel engelli olcak ay çok yazık buarda ruh hastalığının adı tam olarak ne
Benim halam da aynıydı, Kocasından ayrı uzun zamandır, Sürekli babamdan para istiyo, O da ona gelince verir bize olsa zırnık koklatmaz
En azından halan yabancı değil ama yenge elin kadını insanın daha çok zoruna gidiyor
Keşke yabancı olsaydı 😂 O da dilenci gibi, Sürekli ver ver ver, Şimdi bağırsağından çıkmış, Gebermek üzere, Yatıyo hastanede
Ben yabancı mıyım, Bize gelince 50-100 lirayı eli titreyerek verirdi abisi olacak yaușak
O değilde raporu olan birisi kukuyu ne bilmiș șey yapmayı ne bilmiș de 🙄🤔
O çalışırsa deli amcana kim bakacak
Amcama bakmıyor. Ayrıca amcam 35 yaşına kadar evli değildi o kadınla doğmadı
Amcan kaç yaşında?
45 ayrıca amcama baktığı yok o kadının amcam hastanede kalıyor adana Ekrem tok
Bide zırlamaz mı köpek gibi az para veriyorlar diye vermek zorunda değiller s*iktirip çalışsın dilenci
Ben babamdan bile zorla para alıyorum o kim köpek kesildi
Amcan kaç günde bir evine geliyor?
Ekimde getirdik Adanadan 6 ayı doldurunca geri gidiyor
Amcam 20 yıldır tedavi görüyor şimdi eskiye göre daha iyi ama yine raporu var bu bişeyi değiştirmez. Çocukları da taşıyıcı
Kendi evine kaç günde bir geliyor onu sormuştum
Bilmiyorum köyde yaşıyor amcam eskiden insanların evine izinsiz geçerdi mahalle onu tanıdığı için bişey demezdi. Çarşıda tombala oynatıyor yani çok düzensiz bir yaşamı var
Anladım hamile demişin ondan sordum.
Yengem olacak kadın ahlaksız bizim aile varlıklı ama ev yaptırdık. Ve babam son zamanlarda cimri olmuş kızına bile vermezken o dilencinin zırlaması beni delirtiyor. Kime güveniyor ki çocuk yapıyor? Babam ve amcamlar onu ortada bırakır inş görür gününü
Olmaz derken
Sayfada konuyu uzatmamak için.
Yengen amcanin maaşını da aliyordur
Deli raporu olan biri nasil evleniyor?
Evlenme hakkı var kanka
Nasıl ya?
Kadın istiyorsa doktordan rapor alınıyor kadın sorumluğu aldığına dahil beyan veriyor
Hee, gerçi bide yüzde kac engelli olayi var dimi unuttum
Evet tabiki oda var
Öyle insanlar cok var maalesef
Neden bu kadar yengene bilenmiş durumdasın?
Çünkü yüzsüz hakkımızı almaya çalışıyor
hangi hak ne hakkı?
Olayı anlamadın mı? Amcam engelli raporu olduğu için çalışamıyor. Yani yengemin eşi, ve yengem bunu bile bile evlendi. Kimden geçiniyor dersen benim babamdan ve geri kalan 2 amcamdan diğer amcamdan ve buna rağmen yetinmiyor daha fazlasını istiyor. Ben babamdan para alamıyorum kendisi kim ki bu kadar para istiyor? Eli ayağı tutuyor gitsin çalışsın niye bu kadar para istiyor?
Amcan için yapıyordur babanlarda. Engelli olduğu için mutluluk onunda hakkı o yüzden destekliyor babanlarda
Ya amcam neredeyse evine geçmiyor yılın yarısı zaten hastanede yatıyor. Yengem bize en son geldiğinde araba istedi yani bune cürret bune şımarıklık? Bana kalırsa böyle bir hakkı yok zaten ailede tepki gösteriyor oh olsun. Babama ve amcalarıma güveniyor 3. Çocuğu yapıyor ayrıca çocukları taşıyıcı çok mu mantıklı yani çocuk yapmak bu durumda çok mu kolay çocuk büyütmek. Babam bize bile cimrilik yaparken o kadın ne bekliyor?
Haklısın ama babanlar böyle uygun görüyorsa bir şey diyemezsin ama sonuna kadar haklısın davanda
Babam bana araba alır ona niye alsın? Babamda uygun görmüyor zaten b*ku yiyecek hamile ise b*ku yedi
Yengene farklı kelimmeler gerek
Böyle insanların sürekli doğurması...
Yengenede deli raporu al
Bayanlar para vermesin
Yengen aynı benim annem ya
Vaay ya başkasından sa
katılıyorum
Aynn
Bıraz öyle