Annemin ailesi ile aram iyi değil bizim eve gelmelerini istemem açıkçası zaten gelmezlerdi anlarlardı herhalde onları sevmediğimi. Ben üniversiteye geldim başka bir şehre. Onlar ise bizim evden çıkmaz olmuşlar sizce yüzsüzlük değil mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O senin evin değil öncelikle. annenin evi.
Yo babamın evi ve 4 katlı benimde odam var kardeşleriminde ölene kadar orada yerimiz var bizzat babam söyledi sana mı kaldı kimin olduğu 🤔
Hayır hayatım orası annen ve babanın evi, sen yeni bir hayat kurana kadar orada misafirsin. O hayatı o ikisi kurdu sonra sizi kattılar sizin orada yatağınızın hep olması sizin eviniz olduğu anlamına gelmiyor kadın da senin yüzünden akrabaları ile görülmeyecek değil şımarıksınız.
Misafir miyim 😂😂😂babam 55 yaşında evi geçen sene yaptırdı o zamab neden 4 kardeşe oda yaptı? Her birimiz 20 25 yaşındayız. Ayrıca ben nişanlıyım nişanlımla babamın evinden çıkmıyoruz neredeyse ve hatta annem ileride 3. Katı bize vermeyi düşünüyor hadi buna cevap ver?
Hala babanın evi. Size yer yaptırmış olması onun olduğu gerçeğini hala değiştirmez ölmeden hak sahibi olamayacağın gerçeği gibi.
O hayatı ikisi kurdu 😂😂biz 4 kardeşi de kurmuşlar ve aile olmuşuz bilmiyorsan söyleyeyim "Çekirdek aile"
Baban ölse malların annene devir edileceği gerçeği de var tabii
Evet ikisi kurdu ve sen nişanlannış yeni bir yuva kurmaya gidiyorsun.
😂😂Ev babamın adına ve Allah korusun öyle bir şey olursa babam söylemiş zaten bu ev 4ünüzün diye. Anneme kim bakacak yaşlanınca huzur evi mi yoksa çocukları mı?
Baban vasiyet vermediği sürece ev annene kalır hukuksal olarak hiçbir hak talep edemediğin yer de senin değildir boş konuşuyorsun. Adının yazmadığı mülk asla senin olamaz. Miras hariç dediğim gibi.
Ayrıca annene olan kinine bakılırsa senin bakmayacağın kesin 😂😂😂
Neden kin olsun? Ev 4 katlı ve babamın adına babamın babası yaşıyor tutturdun senin evin değil diye babam bana benim olduğunu söylüyor evi yapan adam e daha ne sana mı düştü bunlara karar vermek? Fazla haddini aştın onlar benim çekirdek ailem ve babamın herşeyi benimde herşeyim köşede durup ağlayabilirsin senin gibi baba yerine kocayı tercih edenlerden değilim ve evlenince de bütün hesaplarımda babamın soyadı kalacak hadi uza 😂
Çocuksun farkında mısın? Hukuk nedir haberin de yok bir de bayılıyorsunuz sizden önceki neslin yaptıklarına konmaya sahiplenmeye sanki bir çöp emeğiniz var 😂
Her neyse hukuk ne diyorsa onu söylüyorum annen yarı yarıya da hak sahibi haberin olsun şimdi sen ağlayabilirsin öpüyorum 😘
Ben çocuk olabilirim sende 28 yaşında ataerkil zihniyetli bir cahilsin senin gibiler kocayı babadan üstte tutar. Babama bişey olursa babamın ailesi anneme verir mi sanıyorsun annemde söylüyor bize bu evden benden çok sizin hakkınız var diye. Annemin hakkı olsun ne güzel işte sen annem ailesini çocuklarına tercih mi eder sanıyorsun nene 😂😂😂😂
Ataerkil zihniyete sahip oln sensin canım benim ben bekar kendi parasını kazanan hayatındaki her şeyi çalışıp kendi almış bir kadınım senin gibi beleşe konmak gibi huylarım yok benim ayrıca belirtmek isterim nişanlı olan sensin
Buram buram cehalet akıyor çalışmıyon dimi sen nişanlın da zengin hayat sana kolay 😂
Nişanlıyım çocukluk aşkımla ve İngilizce öğretmeni son sınıf öğrencisiyim. Ay evet beleşe konuyorum babam parasını çocuklarına vermeyecek de kime verecek millete mi? 😂😂Trilyoner adam ne batıyor ki sana
Ay çatla babamın parasını yiyorum buayyy
Boş beleş olduğunu insan bu kadar ballandıra ballandıra anlatır öptüm canım bay 😘
Babam trilyoner son model yaşantımız var benim babam değil mi neden bu kadar kıskandın ki 😂😂😂hadi
Bana batan babanın malı değildi ki annenin üzerinde hak sahibi olduğunu sanmandı ama o kadar sonradan görmesin ki ağzından çıkan tek şey mal mülk oldu 😂
Hayatım banane senin yaşantından ben de kötü kazanan bir kadın değilim mesela sen bunu muhtemelen anlamayacaksın sana ne kadar verirlerse onunla yetineceksin olayın o 😂
Ben konuya annemin ailesi diye başladım annemle alakalı bir şey söylemedim sen anlamak istediğin gibi anladın ayrıca diyelim ki anneme kaldı mal mülk kime verecek sanıyorsun ki çocuklarından başka ne haset bir varlıksın
Bu arada ben de varlıksız bir aileden gelmiyorum ve tek çocuğum ama onların gölgesinde asalak olup bir erkeğe boyun eğmek bana göre değildi 😘😘😘
İngilizce öğretmeniyim mis gibi kimsenin vermesine ihtiyacım yok ama babam zengin ne yapayım? 😂😂😂😂😂
Hala anlamıyorsun her neyse hadi iyi akşamlar sana da mutluluklaaar
Çalışmayacağını zaten biliyoruz anonim bacım kasma 😂
Sende kıtlık var büyük ihtimal. Babam zengin parayı bize yedirmesinde kime yedirsin senin gibi gereksizlere mi? Babamın parası üzerinden benimle kavga ediyorsun sana ne bunu anlamıyorum
Vallahi anlaşamıyoruz yahu biz seninle bir yere çakılı kaldın duruyon nasıl bir psikolojidesin ya
Evet çalışırım çalışmam bu benim tercihim doğuştan şanslıyım Allaha şükür hadi buaaay
Neyden korkuyon sen bu kadar babanın parasını yiyemezsin diyen mi var sana
Galiba öyle