Güncellemeler
9 ay
Bilgisi olan var mı
Güncellemeler
9 ay
Sadece Dua Edin
Arkadaşlar Dedemin üst üste hastalık geçirdi zaten şu kadarını söyleyeyim felç olduğu sonra düştüğü ameliyat olduğu bir kalça kemiği var zaten neyse yürütmek üzere iken bir türlü olmadı iki kere böbrek değerleri düştü tamam değerler düzeldi ama gittiğimiz zaman bilinci yerinde değildi daha iyi ama hala arada saçmalıyor ağzı ağır olmuş karnı ve boğazı ağrıyor dahiliyedeydi temiz dediler prepatif bakım lazımmış ama odalar doluymuş boşalınca ararlarmış bizi eve gönderdiler ama boğazına bakilmadı çok ağrısı var sizce özel daha iyi tedavi eder mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktor ihmal etmiş detaylı bakmaktan aciz cidden işini temiz yapan adam azaldı
Dahiliye bakmışmış ama biz oraya niye geldin hastane değil mi sonuçta boğazı ağrıyor karnı ağrıyor o zaman sebebi ne bide diyoruz ağır konuşuyor hala yaşlılıkta etkili prepatif bakım ile düzelirmiş ama odalar doluymuş boşalınca ararlarmış o zamana kadar nasıl evde bakalım bizde yarın özel ile konuşacağız ama işte ilgi olur mu bilmiyorum
Ve gerçekten kardeşim sağlık çok önemli Ramazan Ayının Sonlarından beri üst üste hastalık geçirdi gerçekten doktorları ambulansçıları gördük hepsi bir değil ama kötüsünede denk geldik
babamı götürüyorum babamın çekilen filmine bile düzgün bakmamışlar onların yüzünden parmaklarını kaybetti babam bir kısmını damar tıkalıymış allahtan sağlam bir doktora denk geldik bugün çözüldü olay
Yaa çok geçmiş olsun RABBİM Acil Şifalar Versin İNŞALLAH 🤲
Kimse hasta olmasın zaten yaşlılara hassastım Dedemden sonra daha hassas oldum
sağlık en önemlisi para falan hikaye
Kesinlikle öyle Ramazan Ayının Sonlarından beri hasta ve gerçekten iyice anladım sağlık sağlık sağlık öncelik bu
Dedene ölüm zekaretinde
ALLAH Korusun nasıl böyle kötü insanlar olabiliyorsunuz biz kaç aydır ne çekiyoruz nasıl vicdan bu niye insan gibi yorum yapamıyorsunuz
Kötü yorum yapmıyorum. Genelde yaşlılara bişeyler böyle seyler bahane olur.
Ama Ramazan Ayının Sonlarından beri hasta ve üst üste hastalık geçirdi öyle bişey yazmak yerine Dua edebilirsin ayrıca ömrü veren ALLAH
İhmallik var
Demi bende öyle düşünüyorum tahlilleri temiz demişler ama dahiliye bi tek baktı ve temiz ise adamın boğazı niye ağrıyor niye karnı ağrıyor ve yemek yemiyor
Şikayet et cimere Allah yardımcın olsun inşallah
Nasıl edelimki temiz deyip gönderdiler prepatif bakım lazımmış ama odalar doluymuş boşalınca ararlarmış ne yapalım sanki şikayet fayda edecek
Prepatif değil o palyatif bakım yeri ora bide orası son evrede olan hastalar için kardeşim
Pardon yanlış yazdım nasıl yani son evre olduğu halde mi gönderdiler ama ne yapacağız ne kötü insanlar bunlar kesinlikle özele gitmemiz lazım bunu anladım
Hangi ildesin elim kolum uzun biriyim yardımcı olurum belki
Siirtteyiz
Bide Teyzeme iyi demişler sadece palyatif 10 15 gün tedavi görecek bu kadar demişler
Anladım bana uzak da inşallah iyi olur ne deyim
Ama konuşması ağır karnı ağrıyor boğazı ağrıyor nasıl iyi
Keşke sana yardımcı olabkirmsem ama isde ya da nasıl yardımcı olurum
Dua Et sadece çünkü Olduracak Sadece ALLAH
Evet doğru söylüyorsun inşallah iyi olur
Sence peki çok mu kötü üst üste hastalık geçirdi bir sürü ilaç tedavi gördü bide sayıkladı uykuda 3 kere ölümden döndüm çok Şükür dedi bu da geçecek evimize gideceğiz dedi Hastanede ama uykulu dedi