Bu sorumsuzluk değil midir?

Çocuğun randevusu vardı doktordan bir tahlil istedim o da evde yapılması lazımdı Neyse eve geldik kaka tahliliydi çocuk yapınca Yarım saat içerisinde götürüp vermemiz gerekiyordu kocam da sabah biz de hastaneye gelmişti sen götürür verirsin dedim hiç de götüremem uğraşamam dedi Neyse eve geldik Bir süre sonra çocuk yaptı öğleden sonra yani götürecek misin dedim Yok dedi sonra Neyse ben hızlı bir şekilde hazırlandım götürecektim işte diyor ki çocuğu götürmeye çocuğa diyor ki evde kal Sen banyo yaptın falan diyor çocuk da benimle gelmek istiyordu çocuğa kız sana gelmesin falan dedi Ben de benim lafım olmadı dinlerken falan dedim Neyse çocuğu aldım Otobüsle gidip geldim belki 4 saat geçti hala bizi hiç aramadı biliyor musunuz eve geldik Yemek yedik yavaş yavaş çocuğu uykuya hazırlayacağım bu insan hiç bizi aramadı Hatta kredi kartında versene dedim yok Ne gerek var dedi zaten Gidip geleceksiniz dedi ben size lazım olur dedim ne olacak ki dedi Ben de tamam tamam derler falan demiştim İçim içimi yiyor kavga da çıkarmadım sorumsuzsun falan da demedim ama sizce bu davranışı normal mi

Bu sorumsuzluk değil midir?